Hrvatski Fokus
Hrvatska

Svjetski rat je neizbježan. Pitanje je samo gdje i kada. Hrvatska mora ostati neutralna

Davor Domazet Lošo i Emil Čić o masonima, vanjskopolitičkim svjetskim igrama, velikosrpstvu, budućim ratovima…

 
 
Novinske agencije proširile su vijest o približavanju iranske pomorske flote američkim morskim granicama. Da su iranske vojne pomorske flote krenule prema Atlantiku iz voda Južne Afrike, potvrdio je u subotu zapovjednik sjeverne flote iranske mornarice admiral Afshin Rezazee Haddad. Komentar je u Washingtonu dao i neimenovani američki dužnosnik iz ministarstva obrane u razgovoru za Reuters. Ističe kako sumnja u navode da se iranski ratni brodovi približavaju SAD-u, no također ističe kako brodovi mogu slobodno ploviti unutar međunarodnih voda. Evo što o tome misli vojni analitičar Davor Domazet – Lošo
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/domazet.jpg
Davor Domazet Lošo
 
– Uplovljavanje američke flote u u perzijske zemlje je, naravno, dobar način pritiska na Siriju, ali isto tako ne zaboravimo kako su dijelovi američke flote uplovili i u Crno more te da je predsjednik Obama nedavno javno dao potporu borbi protiv terorizma, ako bude potrebno, za sigurnost Olimpijskih igara u Sočiju. Dakle, iz ovoga se iščitava, kako nam to SAD želi predstaviti, da terorizam, koji dolazi iz islamskoga svijeta, jednako ugrožava i ruske i američke interese – smatra Domazet.
 
– Uplovljavanje američke flote u Perzijski zaljev na nekin način označava da bi iza tih svih navodnih terorističkih događanja mogao na neki način stajati Iran. Odgovor Irana je opet posve logičan. Ja mislim kako je približavanje američkim granicama stvar retorike, a ne stvarnih operativnih sposobnosti, da Iran može doći do stvarne granice SAD-a. Bilo kroz Atlantski, bilo kroz Tihi ocean, jer to su velike operacije i oni nemaju takve kapacitete. Smatram da je to više stvar toga da Iran svijetu i SAD-u danas pokaže da raspolaže takvim pomorskim snagama koje mogu pratiti svako događanje i sve aktivnosti američkih pomorskih snaga, bilo u Perzijskom zaljevu ili u prilazu Perzijskog zaljeva – kaže naš sugovornik.
Domazet ne vjeruje da će biti bilo kakve eskalacije sukoba, ni s jedne strane.
 
– Iako je Iran defintivno žarište novog svjetskog rata, u ovom trenutku to je samo iskazivanje i uspoređivanje snaga. Ništa nije slučajno. Vrlo je važno povezati ovaj elemenat, uplovljavanje američke flote u Crno more i potporu predsjednika Obame Rusiji s jedne strane i s druge strane uplovljavanje američke flote u Perzijski zaljev, kojim SAD hoće označiti Iran na način da oni tobože stoje iza tog terorizma. Iako postoji mogućnost daljnih pritisaka, gotovo sam siguran da nam u ovom trenutku ne prijeti nikakva eskalacija. No to ne znači da neće eskalirati već sutra ili za par mjeseci odnosno godina – vjeruje Domazet.
 
Osvrt i na situaciju u BiH
 
– Prosvjedi se događaju isključivo na području Federacije. Iza toga netko igra igru, jer ne zaboravimo da su uskoro izbori u Srbiji. To nije slučajno. Gotovo je sigurno da će pobijediti Vučić. Dakle, kompletnu vlast u Srbiji od, predsjednika do premijera, preuzima velikosrpska politička opcija. U njihovom Memorandumu 2 SANU-a stoji jedna točka koja je od 2011. na snazi. U toj točci lijepo piše da je potrebno slabiti vlast u BiH, i u Hrvatskoj. Oni se nisu odrekli svojih velikosrpskih pretenzija niti prema Bosni niti prema Hrvatskoj. Naravno, BiH je ta u kojoj može najlakše planuti. Samo pogledajte gdje je izvor. Nije slučajno da se prosvjeduje od Tuzle do Mostara, a poglavito u Mostaru da se pale zgrade i HDZ-a i SDA. Objektivno, postoji prijetnja da to u nekim elementima bude u eskalacija između muslimana i Hrvata, dok se u Republici srpskoj ne događa ništa. To je opasno za Hrvatsku jer bi federacija po Washingtonskom sporazumu trebala biti u konfederaciji sa Hrvatskom, što znači da će se svaki događaj ili nasilje tamo odraziti i na Hrvatsku, ali i na ostale zemlje – zaključuje Domazet.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/brad1-433391.jpg
Emil Čić dodaje: „Masoni pripremaju Treći svjetski rat i uklanjanje Hrvata. Ušli smo u eru svjetskih ratova. Ona počinje s XIX. stoljećem i nastavit će se u sadašnjem kao i u idućem (XXI. st., prim. E.Č.). To označava prijelaz iz svijeta države osamnaestog stoljeća u Imperium mundi (svjetski imperij). Cilj rata je smanjenje populacije, kroz masovna razaranja i nakon toga stvaranje nove svjetske države: jako je teško ujediniti cijeli svijet, bez otpora pojedinih država. Svaka jača država poput Kine ili Rusije teško može poželjeti da svoj suverenitet preda nekakvim Ujedinjenim narodima, stoga će upokoravanje najvećih protivnika ići preko masovnog razaranja i slamanja. Da bi do toga došlo neprekidno se stvaraju konfliktne situacije među državama, koje će do sukoba i dovesti.
 
Za Hrvatsku opasnost je višestruka. Kao prvo, narod je ogoljen do kostiju, uništena mu je proizvodnja hrane, nestale su sve velike rezerve pšenice, koje smo nekada imali. Zbog gušenja poljodjelstva, mljekarske proizvodnje sa oko 50.000 na 5000 mljekara, uništenja vlastitih krava i redukcije stoke Hrvatskoj u tom ratu Hrvatima prijeti smrt glađu. Prosvjedi seljaka u Hrvatskoj nisu bili neopravdani: seljak od svog rada više ne može živjeti, osim možda za vlastite potrebe, ali opterećuje ga porezni sustav i tako je nacionalna proizvodnja prehrane uništena. Druga opasnost u Hrvatskoj je činjenica da Hrvati ne smjenjuju neodgovornu vlast. Za bilo kakvu bolju budućnost Hrvati se moraju reorganizirati već sada, a to se ne događa. Zbog toga će posljedice biti izvanredno teške. No, u ruke Božje, došli smo do ruba sloma, no za bližu budućnost Bog vjerojatno ima neka svoja nama nepoznata rješenja.
 
Zašto mediji nemaju isti tretman prema Pravoslavnoj i Katoličkoj Crkvi, točnije na pretenzije pravoslavlja prema Hrvatskoj? Dovoljno je pogledati tko u tzv. hrvatskoj vladi vlada Hrvatskom. Mediji su u rukama vlasti i njoj sklonih skupina, radi čega sam ja 2000. godine dao doživotnu ostavku na članstvo u udruzi novinara. Vladavina komunističkih Slavosrba iliti Jugoslavena ide za obnovom Jugoslavije na ovaj ili onaj način. Mi smo već u ovom trenutku UDBAška Jugoslavija u malom, a ne slobodna Hrvatska, u kojoj Hrvat smije reći "Za Dom", bez političkih posljedica.
http://i1.ytimg.com/vi/o13_Hdn0N-M/hqdefault.jpg
Emil Čić
 
Zbog slavosrpskog jugoslavenstva četničkoj Srbiji udvara se na sve moguće načine, da bi se kroz financiranje srpskih privilegija ojačalo velikosrpstvo, kojim se postiže jačanje jugoslavenstva. Srpstvo u Hrvatskoj je neprirodna pojava koja se održava preko velikosrpske četničke SPC, osnovane u Hrvatskoj od godine 1920. kada je došlo do spajanja pravoslavnih crkvenih pokrajina u Hrvatskoj na nalog srpskoga kralja. Podržavanje postojanja i aspiracija SPC-a u Hrvatskoj jedan je od načina da se obnovi iluzija Jugoslavije, a sve to svojim mrežama podgrijavaju Englezi.
 
Hoćemo li opet biti brana u zaštiti Vatikana od strane masona? Iako situacija izgleda vrlo pesimistično, ostaje mi da se nadam ostvarenju poruke koju je Bogorodica uputila Hrvatima godine 1996. preko talijanskog svećenika don Stefana Gobbija u kojoj stoji "ne boj se malo stado. Ja ću pobijediti preko vas…" Ako poruku iščitamo u sadašnjem svjetskom političkom kontekstu, to bi značilo da će se Hrvatska u vremenu kolonizacije i dekristijanizacije svijeta u jednom trenutku podići na oružje i krenuti u Križarski Rat u suradnji s Bogom, u obrani kršćanstva, Petrove Stolice i Domovine. Ako je to doista tako, onda Hrvati imaju mesijansko poslanje spašavanja i buđenja dekristijanizirane Europe, a nakon tragedije novoga Svjetskog Rata, to bi trebalo dovesti do promijene u cijelom svijetu. Masonerija će uspjeti srušiti sve velike sustave i nitko i ništa im ne smije stajati na putu, stoga su pripremili uvjete da s puta uklone i Hrvate. Hoće li uspjeti uništi i mali narod koji će slijediti novozavjetnu poruku "Ako je Bog s nama, tko je protiv nas?" Osobno u to ne vjerujem, ali cijena pobjede će sigurno biti visoka“, zaključio je mr. Emil Čić
 

Ivan Remeta

Povezane objave

O milijunima eura iz europskih fondova odlučuju evaluatori čija imena ministrica kulture taji

hrvatski-fokus

Partizani su “civilizacijski” ubijali svećenike

HF

Kupovale su se naočale, šibice i cigarete

HF

Lex Derikoza i IDS-ov brlog

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više