Hrvatski Fokus

Razbio sam ćiriličnu ploču jer smatram da ćirilici nije mjesto u Vukovaru

 
Razbio sam ćiriličnu ploču jer smatram da ćirilici nije mjesto u Vukovaru dokle god se ne riješi pitanje tisuće ubijenih i nestalih, i dok se ne kazne krivci počinjenih ratnih zločina. Ovo sam, kao i mnogi moji suborci, nekoliko puta izjavio u medijima, ali mediji ne prenose istinu. Teško je ostati sabran, jer mediji ne prenose istinu.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/photo.jpg
Predrag Mišić
Dana 29. siječnja 2014. godine odlučio sam razbiti ploču ćiriličnog natpisa na Policijskoj postaji Vukovar iz razloga što sam u par navrata dao izjavu u nekoliko vodećih medija u Hrvatskoj po pitanju ćirilčnih ploča i isti su odbili to objaviti. Izjavio sam da su ćirilične ploče u Vukovaru podsjetnik na strahovita stradanja Vukovara i da nije vrijeme da se postavljaju. Kako hrvatski mediji to nisu htjeli prenijeti javnosti bio sam primoran na ovaj čin dignuti svoj glas. Smatram da ćirilici nije mjesto u Vukovaru dokle god se ne riješi pitanje tisuće ubijenih i nestalih, i dok se ne kazne krivci počinjenih ratnih zločina. 
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/02/vukovar.jpg
Razgovarati o problemima ćirilice u Vukovaru na način da premijer da izjavu kako će ploče biti postavljene ne želeći poslušati drugu stranu nije ni demokratski ni ljudski nego nasilnički čin močnika i diktatura. Svojim činom nisam htio nikoga uvrijediti niti dizati tenzije već upozoriti da nas ima koji drugačije razmišljamo, mislimo i osjećamo. (http://youtu.be/R8Rwp4OCYvU)
 

Predrag Mišić, hrvatski branitelj srpske nacionalnosti i dragovoljac Domovinskog rata HRVI-ja 50-postotni, zatočenik srpskih koncentracijskih logora devet mjeseci

Povezane objave

Šumski diktatori i trolovi antihrvatskog predznaka

HF

PODMETANJA – Udba, BND i HDP

HF

Bahati Petrov i drugi mostovci

HF

Suvremena laička, država koja se odvojila od Crkve, stvorila je pojam građana drugoga reda

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više