Hrvatski Fokus
Hrvatska

Kvislinzi i petokolonaši danas na vlasti i u sprezi s agresorom

Što Nebojša Rodić ima raditi u Hrvatskoj na dan početka procesa u Den Haagu?

 
 
Povijesni govor biskupa sisačkoga mons. Vlade Košića u sisačkoj katedrali povodom misnog slavlja za Domovinu u nedjelju 2. ožujka 2014., brutalno i izravno nam ukazuje da je naša Domovina Hrvatska i dalje ugrožena. Unutarnji neprijatelj, kvislinzi i petokolonaši danas na vlasti, u sprezi s agresorom, demonizacijom branitelja i Domovinskoga rata falsifirajući povijest žele nam oteti našu Domovinu! (uhttp://www.vecernji.hr/hrvatska/sinovi-udbasa-i-najgorih-zlocinaca-vladaju-zemljom-i-zavode-narod-924321).
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/03/nebojsa-rodic-pranjani-film-heroj-1914-1382474562-385477.jpg
Nebojša Rodić među svojima
 
Uoči rasprave u Den Haagu i tužbi Hrvatske protiv Srbije za genocid, u Hrvatsku je nenajavljeno došao u službeni prijateljski posjet Nebojša Rodić, srbijanski ministar obrane, zemlje koja je počinila planirani genocid nad hrvatskim narodom! Ministar obrane RH Ante Kotromanović, ratni drug Ante Gotovine, umjesto da podnese ostavku, predaje mu imovinsko-pravnu dokumentaciju vezanu uz objekte ratnog zrakoplovstva i mornarice bivše JNA (hrvatske zračne i pomorske luke). Razgovarali su i o zajedničkim vježbama, razmjeni polaznika časničkih škola, suradnje snaga za specijalna djelovanja te razmjene iskustva iz sudjelovanja u međunarodnim operacijama! (http://www.vecernji.hr/hrvatska/kotromanovic-sa-srpskim-kolegom-obrambena-suradnja-u-uzlaznoj-putanji-924495).
 
Po svemu sudeći, ukrajinska revolucija, po rumunjskom receptu, mogla bi se uskoro proširiti i na Hrvatsku! Činjenica da naša dva čelna petokolonaša, Ivo Josipović i Zoran Milanović, kako ih je vjerno opisao sisački biskup Vlado Košić (http://www.vecernji.hr/hrvatska/sinovi-udbasa-i-najgorih-zlocinaca-vladaju-zemljom-i-zavode-narod-924321), još nisu napustili svoje palače i pobjegli u Moskvu odnosno Beograd ne znači da oni i njihovi sljedbenici ne će odgovarati za veleizdaju i sve zločine! Doznajemo u Francuskoj da se oni tajno dogovaraju o uhićenjima čelnika i članova oporbenih parlamentarnih stranaka!
 
Od kada je svijeta i povijesti u svim normalnim državama kvislinzima i petokolonašima sudilo se je za veleizdaju! Nakon Drugoga svjetskog rata osuđivani su i pogubljeni strjeljanjem ili vješanjem! Hrvatski narod, koji ih je na žalost i doveo na vlast, nakon stoljeća lutanja i šutnje napokon izlazi iz magle. Došlo je dakle vrijeme lustracije i čišćenja svih političkih stranaka, državnih, regionalnih i lokalnih administracija i pravosuđa te zabrane osnivanja političkih stranaka i udruga koje zagovaraju jugoslavensku idelogiju i negiraju Domovinski rat i Hrvatsku državu.
 
Potrebno je dakle odmah pokrenuti pravosudne postupke protiv državnih odvjetnika, sudaca i ministara koji nisu procesuirali ili su protuzakonito abolirali srpske ratne zločince na bazi protuhrvatskoga Zakona o oprostu. Potrebno je isto tako unijeti u Ustav Republike Hrvatske zabranu osnivanja i djelovanja političkih stranaka i udruga koje negiraju agresiju, Domovinski rat i falsificiraju povijest Hrvatske.
 

Marin Tomulić

Povezane objave

Fra Svetislav Krnjak, franjevac hrvatskoga sjevera

HF

Treba se povući iz politike

HF

Antolić: Izgrednici vjerojatno iz Splita

HF

AFORIZMI – Nema ni motike bez kruha

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više