Hrvatski Fokus

Momak iz močvare nije dostojan niti primirisati pehar HNS-a

 
 
Predsjednik HNS-a Davor Šuker nije dopustio ministru (i) „sporta“ (bez "š") Željku Jovanoviću uručiti pehar pobjedničkoj Rijeci u završnici nogometnog kupa. Spasio ga je tako da dublje zagazi u „nogometnu močvaru“ i u njoj možda i više nastrada, primjerice upadne u glib do guše. A što je radio taj Željko Jovanović u društvu nogometne elite kojoj je na početku mandata poručivao neka se pogleda u ogledalu i pljune.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/05/413459_w2.jpg
Nije ga, tvrdokožnoga, zapekla savjest pa da sam odustane od te časti koja bi mu služila prvenstveno za političku  promociju. Nije ovo, kao ni „osvajanje“ pa zamrzavanje docenture  na opatijskom „detašmanu“ osječkog MF-a, uspio razumjeti kao „sukob interesa“ dvo-ličnosti jednoga Jovanovića: onoga pljuvača iz močvare i ovoga veselog ministra i nogometnoga navijača. Malo bi uništavao nogometnu elitu, HNS i Dinamo, prije svega, na tragu pokušaja uništenja svih hrvatskih elita, liječničke, profesorske, učiteljske, braniteljske, inženjerske, seljačke, itd, a malo dodjeljivao pehare. Ne bi išlo. 
 
Nego nije Jovanović problem, problem je Predsjednik (s velikim "P") Ivo Josipović koji ga je odredio za izaslanika. Imajući u vidu samo ovo malo prethodno navedenih činjenica, koje su Josipoviću sigurno poznate, pa i njegovom savjetniku za šport (možda sport?) Tušeku i za unutarnju politiku Sinišu Tataloviću, takva njegova odluka najblaže se može označiti skandaloznom. Preciznija analiza i lošijeg analitičara od njegova glavnoga, na vrijeme sigurnosno neprovjerenog, dosegla bi do puno opakijih zaključaka na tom istom tragu, ali za člančić je to previše. Predsjednik se inače ne miješa u šsport, ali eto ga neki dan na Visu  na proslavi obnove Hajduka. I to je za kakvoga ornog analitičara. Kako bilo, Šuker, sada i kao predsjednik HNS-a, nastavlja zabijati golove. Bravo Davore!, kako  piše velika većina „internetlija“.
 

Tomislav Gradišak

Povezane objave

Biskupi šire herezu u Katoličkoj Crkvi

hrvatski-fokus

Zatvoren IDS-ov krug pogodovanja

HF

Srbi još nisu shvatili da su agresori na Hrvatsku

HF

Tajni plan nove Europe

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više