Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Dokle ćemo trpiti terorizam Josipovićevih crvenih brigada!?

Po danu prodaje maglu, a po noći kod srbijanskog "ambasadora"

 
 
Zašto Srbislav? „Aktualni predsjednik je lagao u aferi Barbika i odavao državne tajne srpskom 'ambasadoru' u Zagrebu, Radivoju Cvetićaninu!“ (pročitajte cijelu, neobjavljenu kolumnu Ivice Šole na portalu 'Hrvatskog fokusa' od 20. rujna 2014.) 'Nije od toga pravio pompu. Kazao sam Josipoviću da mi prirodno cenimo taj gest', piše Srbin Radivoj Cvetičanin u svojim 'memoarima' naziva 'Zagreb Indoors'. A evo što piše Ivica Šola, kolumnist; izvadak:„Iz ovih tvrdnji proizlazi razumna sumnja da je prof. Josipović redovito donosio srpskom ambasadoru, možda, povjerljive ili tajne dokumente, jer ne znamo koje ('uobičajeno debelu hrestomatiju', piše Cvetićanin), pa ne možemo, za sada, reći da je prof. Josipović radio protuzakonito (kao g. Mesić u slučaju Haaga).“
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/09/srbija10_287769S0.jpg
Navedeni izvadak iz kolumne Ivice Šola nismo mogli pročitati u hrvatskim 'neovisnim' medijima jer je 'Večernjak' dobio nalog 'odozgo' kako se takvi materijali ne smiju tiskati. Ivici Šoli predsjednikov 'zaštitar' i UDBA-ški sin, Saša Perković, doduše, nije razbio nos ali je Šola 'pod nos' dobio strogu cenzuru; pravi primjer komunističkog poimanja demokracije!
 
Srbislavove ustaške guje
 
Dne 14. svibnja ove godine gospođa Ružica Ćavar, dr. stomatologije i medicine, predsjednica 'Hrvatskoga pokreta za život i obitelj', uputila je otvoreno pismo predsjedniku države Ivi Josipoviću u kojem između ostalog stoji i ovo: „Zašto je ustaštvo, po Vama, i po kojim kriterijima bilo najmračnija pojava u XX. stoljeću i Hrvatskoj, te nanijela golemo zlo našim ljudima i zemlji?
 
Gospodine predsjedniče!
Prema izvješćima u dnevnome tisku, Vi ste, uz ministra branitelja Predraga Matića i dopredsjednika Sabora Nenada Stazića, povodom Dana pobjede nad fašizmom, Dana Europe i Dana oslobođenja Zagreba, 8. svibnja, na Mirogoju polagali vijence na spomenik Glasa hrvatske žrtve – Zid boli, grob narodnih heroja, te središnji križ u Aleji poginulih hrvatskih branitelja.
Tom prilikom ste, uz fašizam, kao najveće zlo XX stoljeća, naglasili i gore navedene riječi o ustaštvu.
Zaista, ne znam po kojoj prosudbi i na temelju čega ste došli do takvoga zaključka. Zašto među tim mračnim pojavama XX. stoljeća niste spomenuli komunizam, koji je svoje zločinačko djelovanje započeo prije sebi sličnih zala fašizma i nacizma, koji također niste spomenuli… U Hrvatskoj je, na čelu s Vašim miljenikom maršalom Titom i pod Vašim 'lijepim kapama mira i ljubavi', na temelju 'svete mržnje' ubijeno na najstrašniji način preko milijun ljudi, među kojima najviše Hrvata, a da i ne govorimo o najgorem kršenju svih ljudskih prava tijekom vladavine onog kojega Vi i Vama slični najviše slavite.“
 
Umjesto Srbislavovog odgovora komunističko divljaštvo
 
Dakako, na ovo otvoreno pismo gđa Ružica Ćavar nije dobila nikakav odgovor osim onoga, krvavo-crvenog po nosu, pa završila u bolnici.
Jeli to 'naš Srbislav' ispunjava svoje čvrsto obećanje kako će se Hrvatska zacrveniti… krvlju 77-godišnje predsjednice 'Hrvatskog pokreta za život i obitelj'? A da apsurd bude kompletan, Ostojićevi panduri privest će i žrtvu brutalnog napada jednog plaćenog 'crvenog kamikaze', gđu Ružicu Ćavar, na obavijesni razgovor zbog, zamislite, 'remećenja javnog reda i mira'!? Što reći nego sram vas bilo bando crvena!
http://brasil.indymedia.org/images/2002/03/220753.jpg
Evo što o tom naručenom 'atentatu' misli čovjek koji je propješačio Križni put 1945.
„Poštovana gospođo Ćavar,
dugo ste čekali ali i dočekali odgovor na Vaše otvoreno pismo predsjedniku (Srbislavu, o. a.)Yusipoviću od 13. svibnja 2013. g.
Odgovor je uslijedio od strane skupine boljševika i to na način koji su godinama prakticirali, odnosno fizičkim obračunom. To njihovo divljaštvo će nas još čvršće povezati u borbi za hrvatsku Hrvatsku, koja im je od prvog dana predstavljala kost u njihovom titoističkom komunističkom grlu.
Čestitam Vam poštovana gospođo na Vašem hrabrom držanju i želim Vam brz oporavak.
I znajte da niste sami.
Uz Vas stoji hrvatski narod, kojeg ova banda, u cijelom civiliziranom svijetu osuđena kao zločinačka, pobijediti ne može.
Želim Vam svako dobro i ustrajnost u borbi za Hrvatsku.
Odani Vam
Niko Mulanović (88), Dubrovnik“
 
Nikakvo čudo, kontinuirani napadi na Katoličku Crkvu nisu od jučer, pa, biološki defektne lezbijke su po zagrebačkim ulicama raspojasano pjevale: 'ubi', ubi' popove, te pasje skotove', Pupovčeve 'Novosti' pozivaju na linč katoličkih svećenika u članku simptomatičnog naslova 'Bobu bob, popu grob', za autora tog uratka 'Crkva hrvatskih mučenika' u Udbini 'pozornica je hrvatskog klerofašizma', itd. A onaj bi posranko sa Splitske pjace, JNA-podoficir Ante, i katedralu Svetog Jakova u Šibeniku sravnio sa zemljom a biskupa Antu Ivasa, da može, vjerojatno bi – poput Isusa – na križ propeo!?
 
Iznos od 250 milijuna kuna obeštećenja Katoličkoj Crkvi država bi lako namirila od silnih parazitskih, nevladinih udruga koje godišnje troše nekoliko puta veću svotu i uz to bestidno pljuju po ruci 'koja im kruh daje'. Čak ni Sarnavkine, humane BABE-tine nisu reagirale na brutalni napadaj na Cvjetnom trgu, pače: „Nije ona nemoćna bakica, nego vrlo agilna žena koja neumorno radi. Ona je sve samo ne nemoćna starica“, bolesno se sprda primababetina Sanja Sarnavka umjesto da se moli Bogu za svoje zdravlje!? I još nešto usporedbe radi, u veljači ove godine crveni 'Kukurikavci' su samo za novi vozni park 'smlatili' 271 milijun narodnih kuna!
 

Damir Kalafatić

Povezane objave

Narodne manjine i formiranje vlade

HF

Kad sklopim oči ja Hrvatsku sanjam!

HF

Vehabović i slični znaju da su otimanja Aje Sofije i progoni kršćana – temelj islama

hrvatski-fokus

Kako usuglasiti izbornu strategiju?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više