Hrvatski Fokus
Kultura

Emmanuel Pahud u Lisinskom

Čarobni flautist Emmanuel Pahud uz vrhunsku pratnju Komorne akademije iz Potsdama nastupa u Zagrebu
 

 
„Svaka njegova nota, a osobito vlastite virtuozne kadence, demonstracija je tehničkog majstorstva i raskošne muzikalnosti.“
 
"Njegova svestranost u glazbenim stilovima tijekom godina signalizirala je dolazak novog majstora flaute." (The Guardian)
 
Flautist Berlinske filharmonije, Emmanuel Pahud, svojom je scenskom prisutnošću, elegancijom i nevjerojatnom lakoćom i virtuoznošću izvedbe uz orkestar Zagrebačke filharmonije već jednom očarao publiku u Lisinskom.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/01/assets4.classicfm.com_2014_02_emmanuel-pahud-1389961807-view-0.jpg
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Velika dvorana, 4. veljače 2017. u 19:30 sati. Nastup će obogatiti vrhunski ansambl Komorne akademije iz Potsdama pod vodstvom glasovitog čembalista i dirigenta Trevora Pinnocka. Pinnock se smatra jednim od pionira barokne glazbe te se sa svojim ansamblom The English Concert, koji je osnovao 1972. i vodio ga trideset godina, upisao u povijest tog glazbenog “pokreta”.
 
Ulaznice za ovaj senzacionalni doživljaj osigurajte na blagajni Dvorane ili online putem poveznice: http://bit.ly/2i7oO9V.(a.f.)

Povezane objave

Ti si kao dijete

HF

Rasplesane kolažirane figure Duška Šibla

hrvatski-fokus

Emotivni ciklusi Ivane Jovanović Trostmann

HF

SA ciklus Ranka Ajdinovića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više