Hrvatski Fokus
Aktualno

Na djelu politika realizacije programa SANU-a

Iza napada na Predsjednicu stoje srpski interesi, ali i ostatci Udbe i KOS-a!

 
 
Narod koji poslije političkog gorostasa Tuđmana izabere Mesića za predsjednika, narod u kojem spodoba poput Pusićke može biti ministrica vanjskih poslova, ima ozbiljan problem. Hrvati se ne dijele po strankama, nego na one koji su htjeli državu i građane koji su izgubili Jugoslaviju! Na žalost, svi narodi bivše Jugoslavije su je se odrekli, a ona pulsira još jedino negdje u Hrvatskoj.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/01/posusje.net_wp-content_uploads_2014_09_simic3.jpg
Bosiljko Mišetić
 
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u prvi plan gurnula problem opstojnosti Hrvata u BiH i potpuno je svjesna da stabilnost ovih prostora ovisi o stabilnosti Bosne i Hercegovine. A stabilnost BiH ovisi o položaju Hrvata unutar nje. Zalaganje predsjednice Grabar Kitarović za poboljšanje položaja Hrvata u BiH i njihove opstojnosti te osiguranja suverenosti, zajedno sa preostala dva naroda, borba je za cjelovitu i europsku Bosnu i Hercegovinu. BiH je potrebno pod hitno vratiti u europski civilizacijski krug.
 
Vidite kako se Predsjednicu počelo orkestrirano napadati zbog toga tzv. privatnog posjeta. To nije slučajan napad. To je politika realizacije programa SANU-a! Na svaki se način želi destruirati Hrvatsku i njezine čelne ljude. Iza napada na Kolindu Grabar Kitarović stoje srpski interesi, ali i ostaci Udbe i KOS-a! Ja na žalost, ponekad pomislim kako Hrvatska nema strategiju niti prema samoj sebi, a kamo li prema BiH. Smrću dr. Franje Tuđmana prestao je u Hrvatskoj svaki interes i skrb za Hrvate Bosne i Hercegovine. Tek se u zadnje vrijeme to malo mijenja. Postupci koji se sada vode protiv časnika HVO-a priprema su za odluku Žalbenog suda u slučaju šestorke, na čelu sa generalom Praljkom. U Bosni se sada priprema stotine istraga, koje će visiti u zraku do drugostupanjske presude u Haagu. Ako, ne daj Bože, odluka bude takva da se potvrdi presuda iz 1. stupnja, onda je to početak kraja Hrvata u Bosni i Hercegovini! U nepravednom miru nastavlja se politika etničkog čišćenja Hrvata u Bosni i Hercegovini!
 
– Predsjednica je svojim posjetom SAD-u jasno dala do znanja da Hrvatska nije samo politička proteza, već da u NATO-u i Americi traži političke saveznike s kojima će provoditi zajedničku politiku. Hvala Bogu da smo se konačno definirali. Osobno, Rusi su mi simpatičan narod, ali ne mogu biti dvije političke proteze na ovim prostorima. Srbi su im bliži i to je naprosto činjenica. Hrvatska se odredila, a o politici Amerike i NATO-a ovisit će budućnost ovih prostora. Zato je Predsjednica izvela sjajnu stvar: i prije uspostave administracije novog predsjednika Trumpa, ona je otvorila određene kontakte za najvažnijim ljudima buduće administracije najveće svjetske sile koja će u bitnom odlučivati o prostorima Bosne i Hercegovine pa i sudbini Hrvata.
 
Kada mi je pokojni Tuđman govorio da manje od 20 posto građana ne želi Hrvatsku, ja sam mu rekao: „Predsjedniče, više!“ Hrvati se ne dijele po strankama, nego na one koji su htjeli državu i građane koji su izgubili Jugoslaviju! Na žalost, svi narodi bivše Jugoslavije su je se odrekli, a ona pulsira još jedino negdje u Hrvatskoj… Sumnjam da u svijetu i jedan drugi narod ima toliku količinu ljudi lojalnih vlastitoj državi, ali istodobno i značajnu količinu onih koji su protiv nje!
 
Vesna Pusić koja je izajavila da je Hrvatska „agresor“ u BiH, ne samo da je bila kandidatkinja naše zemlje za Glavnu tajnicu UN-a, pa zamislite, ona je s takvim stavom bila ministrica vanjskih poslova suverene i neovisne Hrvatske! To pokazuje jednu duhovnu i političku hipokriziju. Narod koji poslije političkog gorostasa Tuđmana izabere Mesića za predsjednika, narod u kojem ovakva jedna spodoba može biti ministrica vanjskih poslova, ima ozbiljan problem. Pusićka nikada nije mogla prikriti mržnju prema vlastitoj državi, namjerno ne ću reći Domovini, jer Hrvatska očito njoj nije Domovina… Pa ona je nesretna što se budi u zemlji koja se zove Hrvatska! Strašno je da je takva osoba bila ministrica vanjskih poslova!
 
Mesić je zaista bio fenomen. Vlastohlepni šarlatan i politički vicmaher koji je u nedostatku vlastitih blesimetara, čitao tuđe misli! On je jedino bio dosljedan u denuciranju Hrvatske, njezinih institucija i branitelja međunarodnim sotonama.
 

Bosiljko Mišetić, bivši ministar pravosuđa i potpredsjednik Vlade u TV Bujici;

https://www.youtube.com/watch?v=D02JaNKj0Ns

Povezani članci

Šokantno obraćanje Zorana Milanovića

HF

NAŠ S.O.S.-ed – Razbijanje HDZ-a u Hrvatskoj po modelu razbijanja HDZ-a u BiH

HF

Rowenta Smart Force

HF

Pobijeni hercegovački franjevci

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...