Hrvatski Fokus

»Bošnjaci se ne trebaju ustručavati preglasavati Hrvate«

 
 
Objavljujemo napis dr. Muhameda Borogovca, izbjeglog muslimana iz BiH u Ameriku tijekom srbocrnogorske agresije. U tom kratkom tekstu sažet je prikaz cjelokupnoga unitarnog odnosa novovjekih „Bošnjaka“ prema Hrvatima kod ovoga čovjeka koji živi i djeluje u Chicagu u Bosanskom glasniku u okviru Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike. Tu vidite svekoliku ne samo njegovu bahatost, njegovo neznanje, njegovu mržnju, njegovu laž i njegov bizantizam kojega se ni braća Srbi ne bi postidjeli, nego i njegov poseban osjećaj za istinu. Posebno će vam se „dopasti“ njegov osjećaj za pravicu putem – po njemu – dopuštenoga preglasavanja Hrvata. Sve u cilju islamizacije Bosne i Hercegovine. 
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/02/www.bosnjaci.net_foto_FAtmir_Muhamed_F-Visoko118VII09.jpg
»Što se može uraditi po pitanju po pitanju HDZ-ovih razbijača Bosne i Hercegovine
 
Budući da Hrvati nemaju treći entitet, naša protuigra na očuvanju Bosne je mnogo lakša s njima, a to je: Bošnjaci nikada ne smiju pristati ni na kakve ustupke, ni na kakav "Treći entitet". Ne trebamo se ustručavati od preglasavanja Hrvata u Federaciji.
U stvari, Bošnjaci trebaju odrasti i ponašati se kao i svi ostali normalni državotvorni narodi. Ako Daytonski Ustav daje za pravo da se neke odluke donose prostom većinom glasova, Bošnjaci se ne trebaju ustručavati da ih i izglasavaju većinom glasova. Srbi i Hrvati nemaju nikakvih problema da se tako ponašaju, i u Srbiji i u Hrvatskoj, a i u BiH gdje se oni ujedine i kada god mogu preglasuju Bošnjake.
Naši izdajnici su nam nametnuli da je riječ "preglasavanje" prljava riječ kada su Bošnjaci u većini, a potpuno normalna stvar kada Hrvati i Srbi preglasavaju Bošnjake. Onda kažu: "Odlučili su većinom glasova".
I Srbi i Hrvati traže u Bosni i Hercegovini ono što ni ne pomišljaju da daju manjinama u Srbiji i Hrvatskoj.« (Bosanski glasnik, Chicago)
 

Darko Kovačić

Povezani članci

Propala “multi-kulti” ideja

HF

Kako su se branili kiseljački Hrvati

HF

Raspisan nagradni natječaj na temu pobijenih hercegovačkih franjevaca

HF

Tko može spasiti BiH od nestajanja?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...