Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Dan zaljubljenih u Lisinskom

Dan zaljubljenih u Lisinskom uz Jacquesa Houdeka, Veru Svobodu i Krunoslava Kiću Slabinca

 
 
Starogradski glazbeni biseri, pjesme istinske i trajne umjetničke vrijednosti, u izvedbi hrvatskog The Voicea, Jacquesa Houdeka, u pratnji Tamburaškog orkestra virtuoza Krunoslava Dražića, uveličat će ovogodišnji Dan zaljubljenih u Lisinskom. Izborom najljepših starogradskih pjesama Gospodin Glas odvest će nas na još jedno čarobno glazbeno putovanje i svojim sugestivnim i emotivnim pjevačkim izričajem, koji posebno dominira u tim legendarnim pjesmama za dušu, pružiti neponovljiv koncertni doživljaj, osjećaj zvonke radosti što najdublje i najiskrenije emocije možemo doživjeti i slaviti pjesmom.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/02/www.zagrebancija.com_wp-content_uploads_2017_01_valentinovo-u-lisinskom.jpg
'Ima dana', 'Ti bi htjela pjesmom da ti kažem', 'Miruj, miruj, srce moje', 'Jesen stiže, dunjo moja', 'Kad bi ove ruže male', 'Ne vrijedi plakati', 'Nekada sam i ja volio plavo cvijeće' – samo su neke od najljepših starogradskih pjesama koje ćemo moći čuti u neponovljivim Jacquesovim izvedbama i pratnji tamburaških virtuoza. Na tom putu pridružit će mu se i legende tamburaške glazbe, specijalni gosti, Jacquesovi uzori, gospođa Vera Svoboda i gospodin Krunoslav Kićo Slabinac.
 
Sjajan motiv i zvijezda vodilja u tom bajkovitom glazbenom druženju bio je upravo Jacquesov novi album Tko je, srce, u te dirn'o? s 12 najljepših starogradskih pjesama, koji je izašao 15. srpnja, a prva naklada prodana je u rekordnom roku. Jacques je do sada snimio i tri predivna videospota kojima na najljepši način predstavlja to neprocjenjivo glazbeno bogatstvo i pokazuje koliko voli i poštuje tradiciju i pjesme koje ne podliježu glazbenim trendovima.
 
Posebna ponuda – VIP ulaznice po cijeni od 300 kuna. VIP ulaznica uključuje koncert u Velikoj dvorani i raskošni gastronomski užitak u predvorju Velike dvorane poslije koncerta. Ponuda vrijedi za kupnju najmanje dviju ulaznica.
Posebna "Valentinovo" gastronomska ponuda: http://bit.ly/2inGTQY (a.f.)

Povezani članci

Ivan Mažuranić – utemeljitelj moderne hrvatske nacije

HF

Nebitno

HF

Šesnaesti festival ‘Interetno’ bez Hrvata

HF

Nobelovac Luc Montagnier govorio je istinu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...