Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Dan zaljubljenih u Lisinskom

Dan zaljubljenih u Lisinskom uz Jacquesa Houdeka, Veru Svobodu i Krunoslava Kiću Slabinca

 
 
Starogradski glazbeni biseri, pjesme istinske i trajne umjetničke vrijednosti, u izvedbi hrvatskog The Voicea, Jacquesa Houdeka, u pratnji Tamburaškog orkestra virtuoza Krunoslava Dražića, uveličat će ovogodišnji Dan zaljubljenih u Lisinskom. Izborom najljepših starogradskih pjesama Gospodin Glas odvest će nas na još jedno čarobno glazbeno putovanje i svojim sugestivnim i emotivnim pjevačkim izričajem, koji posebno dominira u tim legendarnim pjesmama za dušu, pružiti neponovljiv koncertni doživljaj, osjećaj zvonke radosti što najdublje i najiskrenije emocije možemo doživjeti i slaviti pjesmom.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/02/www.zagrebancija.com_wp-content_uploads_2017_01_valentinovo-u-lisinskom.jpg
'Ima dana', 'Ti bi htjela pjesmom da ti kažem', 'Miruj, miruj, srce moje', 'Jesen stiže, dunjo moja', 'Kad bi ove ruže male', 'Ne vrijedi plakati', 'Nekada sam i ja volio plavo cvijeće' – samo su neke od najljepših starogradskih pjesama koje ćemo moći čuti u neponovljivim Jacquesovim izvedbama i pratnji tamburaških virtuoza. Na tom putu pridružit će mu se i legende tamburaške glazbe, specijalni gosti, Jacquesovi uzori, gospođa Vera Svoboda i gospodin Krunoslav Kićo Slabinac.
 
Sjajan motiv i zvijezda vodilja u tom bajkovitom glazbenom druženju bio je upravo Jacquesov novi album Tko je, srce, u te dirn'o? s 12 najljepših starogradskih pjesama, koji je izašao 15. srpnja, a prva naklada prodana je u rekordnom roku. Jacques je do sada snimio i tri predivna videospota kojima na najljepši način predstavlja to neprocjenjivo glazbeno bogatstvo i pokazuje koliko voli i poštuje tradiciju i pjesme koje ne podliježu glazbenim trendovima.
 
Posebna ponuda – VIP ulaznice po cijeni od 300 kuna. VIP ulaznica uključuje koncert u Velikoj dvorani i raskošni gastronomski užitak u predvorju Velike dvorane poslije koncerta. Ponuda vrijedi za kupnju najmanje dviju ulaznica.
Posebna "Valentinovo" gastronomska ponuda: http://bit.ly/2inGTQY (a.f.)

Povezani članci

Umro emigrant i domoljub Srećko Čulina

HF

Umro sin Oskara Jazbinšeka

HF

Spomen križ u Dravskoj šumi

HF

Druženje u Muzeju Mimara

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...