Hrvatski Fokus

Liberalni prosvjednici motivirali su drogiranu mladež i doktrinirane ljevičare diljem svijeta

 
 
Većina medija u Americi ne prestaju omalovažavati, kritizirati, provocirati, prozivati, insinuirati i vrijeđati novoizabranog predsjednika SAD-a. Nije samo što ne mogu podnijeti njegovu izbornu pobjedu,  nego se teško snalaze u novom načinu vođenja pučke politike s domoljubnog stajališta i načelnog državničkog stava. Naime, predsjednik Donald Trump je u prva tri tjedna uveo u administrativnu proceduru sva svoja predizborna obećanja! U predizbornoj kampanji Trump je imao protiv sebe dvije  neprijateljske stranke: Demokratsku stranku i liberalno-ljevičarske medije, koji su s obožavanjem nosili demokratsku kandidatkinju Hillary Clinton. Na veliko razočaranje otpora, oporbe i neprijatelja u SAD-u i drugim državama u svijetu, američki je narod izabrao Donalda J. Trumpa za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/02/i.ndtvimg.com_i_2016-07_donald-trump-afp_650x400_81469154429.jpg
Ali s tim nije bio kraj neprijteljske kampanje. Clintoničina klika nije sustala s mržnjom i osvetom, dapače još su glasniji i ratoborniji u sputavanju predsjednika Trumpa u vršenju državničkih poslova. Kolegiji demokratskih senatora odugovlače s odlukama o ovjeravanju dosljednosti i sposobnosti predloženih kandidata u sastav Vlade; od  15 kandidata koje je Predsjednik predložio samo su procesuirali jednu trećinu. Većina Amerikanaca mišljenja su da je predsjednik Trump izabrao u svoju Vladu najbolje i najspsobnije ljude kakve nijedna prijašnja administracija u SAD-u nije imala.
 
Napetost u Americi ne prestaje. Demokratska stranka je mobilizirala medije i sotonizirane ljevičarske skupine: liberalne sveučilišne profesore i studente, homoseksualce, lezbijke, ženski slobodarski pokret, ateiste, skoro cijeli Hollywood, drogeraše i ostali ološ, koje su čelnici ''Novog svjetskog poredka'', George Soros i kompanija, radikalizirali i nude dnevnice (50.00 dolara), da što vulgarnije i provokativnije urlaju gradskim ulicama, razbijaju izloge i uznemiruju pučanstvo. To čine iz mržnje i osvete, jer se ne mogu pomiriti s porazom, ali njihovo je geslo: ''Strah'' od – Trumpa! 
 
Protutrumpistička politička propaganda ima ratne konotacije i mogla bi dovesti do nepoželjnih posljedica, s obzirom da u Americi punoljetni građani imaju oružje pri ruci. Revoltirani američki prosvjednici motivirali su drogiranu mladež i doktrinirane ljevičare diljem svijeta da se solidariziraju s radikalnim buntovnicima u SAD-u, koji ne znaju što hoće, ali znaju što ne će – ne će Trumpa! Ovih dana vidjeli smo masovne prosvijede  u Americi, u mnogim europskim državama i na drugim kontinentima – protiv predsjednika Trumpa. Narod kaže: ''Dobru konju stotinu mana, a lošem samo jedna – nevalja!'' Presjednik Trump je nova politička pojavnost u svijetu, ne samo kao čovjek s unicus frizurom, ili velemilijarder, veliki kapitalist i kruti političar, koji je došao u Washington ''to drain the swamp'', nego državnik koji ima viziju budućnosti Amerike. Primio se ogromnog posla za godišnju plaću od jednoga dolara! 
 
Govor istine je jednostavan, što je očitost predsjedničkih priopćenja koje su definirani izričaj američkog patriotizma, nacionalne politike, vojne sile i gospodarskog napredka. U svome govoru nakon prisege (1. II. 2017.)  kao Predsjednik SAD-a, Trump je između ostalog rekao: ''When you open your heart to patriotism, there is no room for prejudice! Ovo je novo i do danas nečuveno – Novum et ad hunc diem non auditum.
 
Bog se vratio u Ameriku!
 
Bivši predsjednik SAD-a Barack Hussein Obama ''istjerao'' je Boga iz Amerike! Zbog ''političke korektnosti'' nema molitve u školama, izbačena su raspela iz škola, bolnica i državnih ustanova. Znakovito je da je homoseksualnost ''ponos''; da je pobačaj običaj, stoga u Americi godišnje majke pobačajem ubiju oko 58 milijuna djece. Obama je kršćansku Ameriku unakazio, a američki kršćani čini velike ustupke izbjeglicama, posebna obzirnost je naspram onih koji dolaze iz islamskih država. Ali, istodobno  malo se zauzimaju za kršćane, što je Trump naglasio, koje se progani u 50 država u u svijetu u kojima su muslimani u većini!   
 
Obama je otvorio širom vrata islamskim izbjeglicama u Ameriku, među kojima ima i terorista, koji su već počinili zločine diljem države. Učinio je mnoge ustupke islamskim državama, dao je Iranu milijarde dolara što je pomoglo da usavrši nuklearne rakete, koje su već isprobane. Naoružani Iran s nuklearnim raketama moglo bi potaknuti Ameriku, zbog sigurnosti Izraela, u još jedan novi rat, možda Zadnji svjetski rat. Ne daj Bože!
 
Nakon dolaska predsjednika Trumpa u Bijelu kuću, kao da se nebo razvedrilo; znakoviti osjećaj novog poimanja kulturnog, vjerskog i političkog ozračja. Dakle, Bog se vratio u Ameriku i ponovno će se oživotvoriti kršćanske vrednote. Kršćani će slobodno čestitati Božić i druge vjerske blagdane, te bez bojazni pred crkvama imati jaslice i druga vjerska obilježja.
 
Usprotivili se suci predsjedničkoj odluci
 
Predsjednik Trump zabranio je dolazak izbjeglicama i putnicima iz sedam muslimanskih država narednih 90 dana, dok se u State Departmentu ne donesu nove odredbe o useljavanju. Netom je vodstvo Demokratske stranka putem lojalnih medija, pozvalo narod na uzbunu, prosvjed i nepoštivanje predsjedničke odluke – executive order. Gradonačelnici u više od 300 američkih gradova proglasili su slobodno utočište izbjeglicama i ilegalnim došljacima. Guverner Kalifornije proglasio je državu slobodnom oazom za ilegalce i izbjeglice. Nekoliko se sudaca također usprotivilo predsjedničkoj odluci o privremenoj zabrani izbjeglica, tako da se trenutačno o autoritetu Predsjednika SAD-a i njegovih odluka raspravljalo po američkim sudovima. Što naveliko krnji ugled Predsjednika Trumpa u Americi i Amerike u svijetu.
 
Laž je da američki narod toliko poštuje Islam i da su majčinski zaljubljeni u izbjeglice. To je licemjerje. Dočim, riječ je o izljevu jala i mržnje naspram Trumpu. Ljevičari bi se i s vragom udružili samo da izbace predsjednika Trumpa iz Bijele kuće. Ima demokratskih senatora koji hoće tužiti Predsjednika, drugi žele da mu nanesu što veću štetu i ocrne ugled, kako bi ga potpuno moralno i politički, pa i fizički  uništili. 
 
Dakle, i pored svih prepreka predsjednik Donald J. Trump je zacrtao  nove smjernice Americi u XXI. stoljeću, a postavio je i okvire u kojima će se oblikovati druge velesile u svijetu. No, male države, koje su ugrožene od ruskog imperijalizma, kineskog komercijalizma, islamskog terorizma i europskog šovinizma očekuju od predsjednika Trumpa pomoć u očuvanju svog nacionalnog i državnog suvereniteta. Narod koji njeguje nacionalno zajedništvo, domoljubnu svijest, kulturne vrjednote i privrženost Bogu, taj će narod imati saveznika u Americi u očuvanju svoje nacionalne neovisnosti, slobode i  demokracije u povijesnim granicama. Trumpova Amerika će poštivati suverenitet i neovisnost država i s njima surađivati na obostranu dobrobit. Poruka je ovo i vladajućoj vrhušci u Hrvatskoj, Hrvatska prvo, a tek onada briga o europskim i balkanskim susjedima.
 
Donald Trump je utemeljio nacionalni pokret, koji će pobuditi nacionalno osvješćenje u Americi – Amerika First, nacionalni pokreti uzet će maha diljem svijeta, poput epidemije. Predsjednik Trump će po tome ostati poznat u povijesti isto kao što je poznat Maximilian Robespierre koji je bio vođa Francuske revolucije. ''Neka se svatko pokorava višim vlastima, jer nema vlasti osim od Boga… Zato se treba pokoravati ne samo zbog straha od kazne nego i radi savjesti.'' (Rim. 13: 1, 2.)
 

Rudi Tomić

Povezane objave

Kakva Makedonija “nova” il’ nikakva?

HF

Protuizraelski transparenti čest su prizor u Istanbulu

hrvatski-fokus

Dugin je ljevičarski globalist prerušen u nacionalista

hrvatski-fokus

Aleksandar Vučić – novi ‘knez Lazar’

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više