Hrvatski Fokus
Gledišta

Vrijeme za hrvatski nacionalni pokret

Poziv na organiziranje javnog prosvjeda upozorenja vlasti i oporbi

 
 
U komentaru na analizu Davora Dijanovića o stanju u Ministarstvu vanjskih poslova, objavljenom na portal Direktno.hr, povratnik iz Australije i generalni konzul u mirovini Antun Babić pozvao je sve hrvatske domoljubne udruge i istaknute pojedince da organiziraju masovni javni prosvjed protiv hrvatske vlasti i oporbe, jer ni jedni ni drugi ne čine gotovo ništa da se zaustavi pakleni plan koji ima za cilj uništiti hrvatski narod i Hrvatsku pretvoriti u provinciju kojom će isključivo vladati stranci. Evo što je u njegovom komentaru na facebooku rekao Antun Babić:
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/02/cdn-static.rtl-hrvatska.hr_image_prosvjed-cirilica-zagreb-e87f41fdb4ed6928da8f0740c7d47f7a_view_article.jpg
“Radi se o vrlo dobroj analizi jednog od najaktivnijih i mislećih mladih hrvatskih intelektualaca, koji će u budućnosti biti jedan od nositelja svekolikih društvenih promjena u Hrvatskoj. Nažalost, stanje u MVEP-u i našoj domovini Hrvatskoj daleko je lošije nego što je to moguće i zamisliti. Mnogi od nas pokušavamo individualnim radom upozoriti na katastrofu koja nas čeka. Više je nego očevidno da takvim individualnim i malo učinkovitim naporom nećemo ništa promijeniti ni za sto godina. Ne preostaje, stoga, ništa drugo nego da se sve domoljubne udruge i istaknuti pojedinci, u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, ujedine u zajednički hrvatski nacionalni pokret i što prije organiziraju masovni javni prosvjed upozorenja vlasti i oporbi. Ni vlast ni oporba ne čine ništa vidljivo da se zaštite nacionalni interesi hrvatske države i spasi hrvatski narod od demografskog nestanka. Jednostavno, nije dovoljno držati govore po svijetu o tome kako treba rješavati stanje u susjednim državama. Potrebna je, već zakašnjela, konkretna i djelotvorna akcija u domovini. Nemojmo biti naivni da će to netko drugi za nas učiniti.
 
Već je davno prošlo dvanaest sati. Urušavanje hrvatske države i nestanak hrvatskog naroda odigravaju se pred našim očima. Mi Hrvati, i samo mi, bit ćemo odgovorni ukoliko barem ne pokušamo zaustaviti taj pakleni plan uništavanja Hrvatske i hrvatskog naroda. Budimo spremi bez puno uvjeta stati jedan uz drugoga i jedan iza drugoga. Više nije važno tko je vođa, jer nam prijeti ozbiljna opasnost da će u Hrvatskoj ostati samo tzv. vođe, a hrvatskog naroda ne će biti. Mi Hrvati u Australiji, u tuđoj zemlji, znali i bili sposobni organizirati mirne javne prosvjede na kojima je bilo i po nekoliko desetaka tisuća prosvjednika. Nema nikakvog razloga da jedan takav snažan prosvjed upozorenja hrvatskim vlastima i oporbi ne organiziramo i mi danas u našoj samostalnoj hrvatskoj državi. To će zapravi biti test jesmo li uistinu zabrinuti za sudbinu Hrvatske i nas Hrvata ili imamo neke druge uloge tj. jesu li nam daleko važniji osobni interesi i umišljenost u osobnu veličinu od sudbine hrvatskog naroda?”
 

Antun Babić

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezani članci

Ideološka korupcija

HF

Četnicima dani odbrojani u Srbu

HF

S tugom gledam kako vladate Hrvatskom

HF

Valovi bez sna

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...