Hrvatski Fokus
Religija

Molitvom protiv islamske invazije

Da bi se sotonizam u Hrvatskoj smanjio molite…

 
 
S molitvom protiv islamske invazije i protiv vlasti komunista i masonerije u Hrvatskoj, započeli smo prije kojih godinu i pol, pa možda i dvije godine i IMALI SMO NEKIH USPJEHA. Nisam više pratio niz ciklusa devetnica, ali za sada je dobro da Hrvatska nije zapljusnuta novim Srbima iz raznih arapskih i afričkih itd. zemalja. Molimo i dalje, ispočetka, ako smo prekinuli – za nakane spasenja i obnove Hrvatske i Hrvatske slobode: bilo je ovako!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/02/i.ytimg_.com_vi_We8iGj2BU_g_hqdefault.jpg
"Podsjećam na molitvu devetnice krunice za spas Hrvatske – u srijedu 28. rujna bi počeo ciklus 42 (četrdest druge) devetnice na navedene nakane: stoga molimo i dalje. Od rujna, 2015. do 1. ožujka molili smo čak 18 devetnica krunice protiv uspjeha masonsko-islamske invazije stanovništva na Hrvatsku (i Europu) i za gašenje komunizma i četništva. Tada je učinaka bilo, no sada invazija rasnog uništenja Europe i terorizma policijske države (u ime multikultiralizma!) dolazi i u Hrvatsku, a četništvo i ultra-komunizam zvan antifašizam sve su bezobrazniji i sve su glasniji!
 
Da bi se sotonizam u Hrvatskoj smanjio molite:
1. protiv uspjeha masonsko-islamske invazije stanovništva na Hrvatsku i Europu i
2. za gašenje komunizma i četništva
3. za eliminaciju UDBAštva u Hrvatskoj i za uspostavu čiste hrvatske vlasti, koja će zaštiti nacionalne interese i istinu o nacionalnoj povijesti.
4. za izlazak iz EU-a i NATO-a, da se Hrvatska izdvoji iz sustava međunarodnog terorizma USA i ostalih, i da se zaštiti kršćanstvo, koje EU-NATO sile rastvaraju
5. da se Hrvatska oslobodi vlasti Antikrista (nova nakana).
6. da se hrvatski narod preobrati i oslobodi zaostalosti i primitivizma (koji ga odvajaju od mogućnosti sagledavanja istine)
 
U skladu s najavama Gospe Fatimske preporučam da od sada molimo i ovo: "Svemoćni Bože, koji si po Gospi u Fatimi godine 1917. navijestio da ćeš u ratovima kazniti cijele narode i pustiti ih da nestanu s lica zemlje, koji si navijestio zabrinutost za Crkvu i promjene u katoličkoj liturgiji, kakve nisi želio,
Molimo Te:
Zaštiti Hrvatski narod: pogledaj na Predziđe Kršćanstva i daj mu milost da se u cijelosti obrati, preživi i pobjedi. Smiluj se svim katoličkim narodima Europe i svijeta, te svim katolicima i ujedini ih u katoličkoj vjeri, pa makar u katakombama. Pogledaj milostivo na odijeljenu Crkvu u Rusiji, za koju si preporučio da ju se Tebi posveti i daj joj snage da se jednog dana ujedini pod pravovjernim Učiteljstvom. Amen."…"
 

Emil Čić

Povezane objave

Čikaški biskup hrvatskoga podrijetla podilazi globalizacijskim fašistima

hrvatski-fokus

Kako je biskup Ratko Perić odgovorio patrijarhu Irineju

hrvatski-fokus

Oskvrnuće crkava diljem Europe

hrvatski-fokus

»Mučenici, evo gospe«

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više