Hrvatski Fokus
Gledišta

Komunistički mediji vrše pritisak

Drugarice i drugovi, spreman sam na javno vješanje na Trgu bana Jelačića

 
 
Nakon što je Autohtona – Hrvatska stranka prava u nedjelju održala „Prisegu domovini“ i dala podršku američkom predsjedniku Donaldu Trumpu na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, drugovi i drugarice komunističke partije željni krvi obrušili su se na mene kao divlje zvjeri.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/03/i.ytimg_.com_vi_KiZx7LSv6Go_maxresdefault.jpg
Hrvatska narodna stranka Vesne Pusić i Ivana Vrdoljaka pišu neke kaznene prijave, SDP saziva tiskovnu konferenciju, Veleposlanstvo SAD –a Baracka Obame piše u ime Donalda Trumpa, Boris Miletić u ime IDS –a…, pojedinci iz nekih pravaških stranaka koji odrađuju posao za „zna se“ također, a da ne govorim o drugaricama i drugovima iz raznih medija. Hrvatska policija(?) od suda traži moju zabranu dolaska na Trg bana Josipa Jelačića i zabranu dolaska na posao i ulicu u kojoj radim? Sada Hrvatska policija(?) traži načine da mi onemogući egzistenciju. Zar je to demokracija? Zar nemamo pravo na različito mišljenje? Na različit stav? 
 
Moram naglasiti da ima časnih i domoljubnih medija kojima skidam kapu, hrvatskim policajcima kao i velikoj većini Hrvatskog naroda koji nam ovih dana u velikom broju daju podršku. Svi ti komunistički mediji vrše snažan pritisak na Vladu Republike Hrvatske. Drugarice i drugovi svih stranačkih boja Autohtona – Hrvatska stranka prava nije neonacistička i proustaška stranka. Autohtona – Hrvatska stranka prava je domoljubna stranka, stranka branitelja Domovinskog rata. Zar je odavanje vjernosti svojoj domovini mrska ideologija? Zar je zabranjeno voljeti svoju domovinu? Zašto Vas smeta pozdrav „Za dom spremni“ s kojim su mnogi dali živote u Domovinskom ratu za Hrvatsku? Zar mislite da oko nema pozdrava, ne će biti obrane domovine od Vaše nove agresije na Hrvatsku?
 
Pozivam Hrvatsku vladu da pokrene proces lustracije u Hrvatskoj? Pozivam Hrvatsku vladu da javno osudi zvjerstva nad Hrvatskim narodom od strane komunista, da osudi režim Josipa Broza Tita i makne njegovo ime sa trgova i ulica po Hrvatskoj.
Drugarice i drugovi komunisti!
Drago mi je da ste poludjeli, da Vam je mržnja pomutila pamet, da Vas je naša „Prisega domovini“ i podrška Donaldu Trumpu uzdrmala. Vidim i osječam da bi najsretniji bili da ubijate kao što su to radili Vaši djedovi od Križnih puteva, Jasenovca, Danice, Jazovke, Macelja, Hude jame itd. Budući se i danas pozdravljate sa „SMRT“ ja sam spreman na javno vješanje na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.
Bog i Hrvati!
Za dom spremni!
 

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranka prava

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezane objave

Fokus se hrvatski kaže žarište

HF

Podjela Hrvatske na izborne jedinice

HF

Kroatocid u Lisinskom 2018.

HF

Nasilje nelegitimne saborske većine POKRO = pravomoćno osuđene kriminalne organizacije

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više