Hrvatski Fokus
Religija

Iskren govor Vladimira Putina

Europa je prestala vjerovati u Boga i okrenula se Sotoni!

 
 
Najveća opasnost za ruski identitet je povezana sa procesima koji se događaju izvan Rusije. Oni uključuju međunarodne odnose, moral i druge aspekte.Vidimo da su euro-atlanski savezi odbili svoje logične puteve, a ti putevi su kršćanski, koji su baza zapadne civilizacije. U tim zemljama, tradicija i identitet su ugašeni. Nacionalni, religijski, kulturalni, pa čak i spolni identiteti se već relativiziraju.
advertisement
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/03/wp.production.patheos.com_blogs_mysticpost_files_2016_02_putin.jpg
Njihove politike plaše obitelji sa puno djece, kako bi ih mogli izjednačavati sa homoseksualnim partnerstvom. Vjera u Boga, postaje jednaka vjeri u Sotonu. Ovakva politička korektnost stranaka, dovodi do legetimizacije i propagande pedofilije. Ljudi u Europi su postali preplašeni i posramljeni govoriti o povezanosti sa svojom vjerom. Kršćanski praznici se nastoje relativizirati, kako bi svi koji ih slave bili ismijani. Ovakva privatizacija kulture donosi veliku demografsku i moralnu krizu zapada.
 
Najveći dokaz moralne krize su reproduktivne slobode. Ne može, zapad ‘opstati’ dovodeći imigrante u svoje zemlje. Bez kršćanskog morala, koji je duboko usađen u ljudima tisućama godina, izgubit će se ljudsko dostojanstvo. Zbog toga mi smatramo da je prirodno, da očuvamo te moralne vrijednosti. Moramo imati poštovanja prema svim manjinama, ali u isto vrijeme ne smijemo smanjivati prava većine. Na nacionalnom nivou, moramo braniti svoj suverenitet. Iz svjetske perspektive, SAD-a su postale žrtve novog identiteta.
 

Benjamin, http://croative.net/video-brutalno-iskren-govor-vladimira-putina-europa-je-prestala-vjerovati-boga-okrenula-sotoni/

Povezane objave

Primjer svećenika koji živi iz vjere

HF

U Sambotelu kod mađarskih Hrvata

HF

Stopama pobijenih

hrvatski-fokus

Uzor svim kršćanima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više