Hrvatski Fokus
Gledišta

Sramotni porez na nekretnine

Afere traže hitna rješenja i promjene

 
 
Afere koje drmaju Hrvatsku traže znanje, odgovornost, prava i odlučna, stručna rješenja. Afere i izazovi koji traže hitne prave reforme i istinska pravedna rješenja (ne demagoška ni deklarativna): HAVC, INA-HEP, AGROKOR, BOROVO VUKOVAR, IMUNOLOŠKI ZAVOD, Državna revizija u DUDI-ju misteriozno nestalo 16 milijardi… Posebna priča je Agrokor? A što je sa 330.000 blokiranih?, masu ovršenih nepravedno?
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/04/images.fineartamerica.com_images_artworkimages_mediumlarge_1_village-of-hum-croatia-don-wolf.jpg
Idemo dame i gospodo u Vladi i Saboru RH dobro služiti narodu koji vas je izabrao za tu službu raditi za opće dobro, ponašati se pravedno i donositi zakone i reforme u korist hrvatskog naroda i svih državljana, a ne samo nekih. Umjesto oklijevanjem s reformama i neodlučnošću raditi promjene na štetu većine! Idemo za prosperitet RH raditi maksimalno moguće pravedno, pošteno, stručno, odgovorno, uvijek može bolje i treba dati najbolje od sebe za Hrvatsku. Imajmo pravi stav, imamo znanje, snagu i podršku naroda. Možemo i hoćemo. Vjerodostojno.
 
Portal Index otkriva kako se krade u predstečajnim nagodbama. Tu su Finine blokade računa, ovrhe… Porezna represija na najava novog harača, sramotnog poreza na nekretnine od čega treba odmah odustati i ispričati se. Priznati „grješku u koracima“ hrvatskom narodu.  Sve ove spomenute afere i neriješeni izazovi s mogućim i mega kriminalom na štetu većine državljana RH traže prava rješenja od odgovornih institucija.
 
Otkrivene opasne po RH afere koje danas 'tresu' Hrvatsku, traže nužne i promptne zamjene svih loših igrača u Vladi RH, koje su normalne, potrebne i logične, očekivane u javnosti. To jedino trenutačno može spriječiti da se nepotrebno ne doživi fijasko, poraz i tako izgubi dobivena utakmica za Hrvatsku i vjerodostojnost. Isto tako su neophodne ustavne i zakonske promjene, reforme ove godine. Športski rečeno, potrebne su prave, stručne, odlučne hitne "leteće zamjene" da se ne 'izgubi utakmica'!- promjene loših pojedinaca u 'timu Vlade RH' boljima od strane 'glavnog trenera' Predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, dakle zamjene nekih politički nedoraslih zahtjevima utakmice. Hrvatski tim tj. Vlada RH ima na raspolaganju "na klupi" boljih, stručnijih i kvalitetnijih kadrova na svim tim pozicijama, domoljuba sa integritetom – da se pobjednički okonča ova utakmica i sve afere, pravedno. Uz Božju pomoć i blagoslov.
 

Tonko Martinis

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezani članci

Novovjeki ‘reformatori’ i stare ideje

HF

Lažni Tito, lažni Brozovi, lažni…

HF

Tko je kriv kada nema Mamića?

HF

Gospodine Aleksandre, za razliku od Vas ja se lažno ne predstavljam

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...