Hrvatski Fokus

Napad na kršćane u Egiptu, napad je na kršćane cijeloga svijeta

 
 
Islamski vjerski terorizam se sve više potvrđuje kao globalni konfesionalni rat kojeg muslimanski svijet vodi protiv kršćana, napose protiv europskog kršćanstva i kršćana na Bliskom istoku koji je gotovo već sada sto posto čisti muslimanski teritorij. A to pak znači da je taj vjerski terorizam dobro isplaniran u nekom svom centru, i da u njemu sudjeluju gotovo sve muslimanske zemlje u svijetu. Više se nikako ne može govoriti samo o jednoj islamskoj zemlji iz koje dolaze ubojice teroristi, jer stradanja nedužnih europskih krščana diljem Starog kontinenta, Amerike i Bliskog istoka, je od strane islamista iz mnogi muslimanskih zemalja. Ne dolaze više islamisti ubojice samo sa Bliskog istoka, radikaliziranih prostora koji su već stoljećima leglo islamski terorista, na kojima je pred tolikim vjerskim zločinom gotovo nestalo kršćana i kršćanstva, već i iz muslimanskih društava sa europske periferije.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/04/www.outsidethebeltway.com_wp-content_uploads_2011_01_alexandria-terrorist-attack-570x383.jpg
Muslimanski teroristički napad na egipatske kršćane na Cvjetnicu
 
Bosna i Hercegovina više nije jedina periferna europska zemlja iz koje Europi prijete islamisti i u kojoj se neometano obučavaju za gnusne zločine. To je zemlja koja je svijetu poznata i koja se na neki način drži pod kontrolom izvana. Zbog toga je već postala crna točka islamskog radikalizma i islamista kako onih domaćih tako i onih izvana, koji su sudjelovali ili u beha sukobu ili u ratu na Bliskom istoku. Svakim se danom njihov  broj povećava, čime Bosna i Hercegovina postaje sve punjenije bure baruta na europskom pragu.
 
Punjači tog bureta su gotovo sve kategorije bošnjačkog društva, sami islamisti, politički vrh svih bošnjačkih stranaka, akademske zajednice, vjerske institucije koje po Švicarskoj izdaju neke svoje fetve, mediji svih vrsta, novinari. Sve je upregnuto u taj vražji krug terorizma, jedni direktno drugi indirektno, jedni izvršitelji drugi suizvršitelji, treći planeri. I još k tomu ogromna financijska pomoć iz najradikalnijih islamskih zemalja, Bosnu i Hercegovinu uistinu čini glavnim centrom radikalnih terorističkih islamista u Europi.
 
Ratno teroristički teren za te ubojice u ime Velikog Alaha uspješno priprema i prave bošnjačke novine, kako one koje su preoteli tijekom i poslije beha rata, tako i one novonastale. Za sve njih ima dosta čitatelja, jer mnoge se dijele i besplatno kao propagandni materijal. Sve to kazuje o globalizaciji islamskog terorizma, koji je 11. rujna 2001. nenajavljeno započeo svjetski vjerski rat.
 
Islamski terorizam u Bosni i Hercegovini gotovo je preteča isilizma u svijetu, protiv kojeg se danas bori cijela svjetska zajednica, zbog opasnosti za egzistenciju čovječanstva u cjelini. Da je svijet osudio i kaznio muslimanski terorizam u Bosni i Hercegovini, gdje je vojni vrh muslimanske ABiH u svojim uredima držao slike vođe Islamske revolucije ajatilaha Khomeinija, gdje su mudžahedini zajedno sa pripadnicima ABiH izvršili oblik genocida i konfesiocida, poput onog što su ga izvršile Osmanlije u vrijeme okupacije BiH, u Lašvanskoj dolini nad Hrvatima katolicima, zasigurno da danas ne bi bilo tako snažnog i po Europi raširenog isilizma. Zasigurno da danas ne bi bilo tako učestali i tragični teroristički islamskih zločina po europskim gradovima. A takve vjerske islamske zločine svijet je gledao po Mostaru, Bugojnu, Travniku, Sarajevu, Rijeci.
 
Isilizam i muslimanski terorizam u Bosni i Hercegovini bili su najavljivani znaci globalnog islamskog terorizma, ali i povratka genocidnog osmanizma, koji je također u vrijeme svoje genocidne okupatorske vladavine prisilom promijenio vjersku sliku okupiranih naroda. Napose je ta vjerska slika izmijenjena strašnom prisilnom islamizacijom u pokorenoj Bosni i Hercegovini. Svjetska šutnja na muslimanske vjerske zločine nad Hrvatima katolicima, ubojstvo hrvatskih povratnika u mjestima Ovnak, Travnik, Dolac, Sarajevo, Kakanj, Kraljeva Sutjeska, Bugojno…, zvjerski zločin nad povratničkom hrvatskom obitelji Anđelić na Badnjak 2002. godine u Kostajnici kod Konjica, islamski terorizam u Zvorniku, na policijsku postaju u Bugojnu, napad na američko veleposlanstvo u Sarajevu, ubojstva hrvatskih mladića po Sarajevu, novačenje terorista za bliskoistočna isilovska ratišta, sudioništvo je iste u tom terorizmu, kojeg više nitko ne može zaustaviti.
 
A kako ga više ništa ne može zaustaviti, on se sve više i ubrzanije širi, i po svijetu i po Bosni i Hercegovini. Širi se i na način kako se to čini po Sarajevu uvođenjem vožnje po gradu na par-nepar u Adventsko i Božićno vrijeme, zabranom predavanja i ispita studenata petkom, rasprodaja zemlje radikalnim islamistima, pa čak i one okupirane hrvatske i srpske. Prošlogodišnja zabrana vožnje automobila u Adventsko vrijeme kako vjernici katolici ne bi mogli na Mise opravdavaju pred svijetom zagađenosti zraka u gradu. A zapravo najveća i najprljavija zagađenost zraka, ne samo u Sarajevu već i u cijeloj zemlji, je upravo ovakve vjerske odluke gradskih vlasti i vrijeme njihova donošenja.
 
No da se ne staje na tome u nekadašnjem glavnom gradu BiH, i nekadašnjem multi kulti Sarajevu, Bošnjaci pred Božić, ne slučajan timinig, uvode zabranu predavanja i ispite studenata petkom na fakultetima kako bi mogli klanjati. Poručilo se svijetu i nebošnjacima, Božića nema i ne može biti u Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Svatko tko to ne prihvaća, neka ide gdje to ima, kako je govorio Mustafa Cerić nebošnjacima koji ne žele BiH onakvu kakvu je on želi, i kakvu gradi ovim diskriminacijskim potezima, danas u Sarajevu a sutra na cijelom beha području.
 
Položaj kršćana u Bosni i Hercegovini sve je sličniji položaju kršćana na Bliskom Istoku i Turskoj. Islamski terorizam iza kojeg vjerojatno stoje neke muslimanske zemlje, kao što stoje i iza onog u BiH, najbrutalniji je na velike kršćanske blagdane, kao i ovaj, nažalost ne i zadnji, koji je izvršen nad kršćanskim vjernicima na Cvjetnicu 2017. u koptskim crkvama u Egiptu. Više od pedeset ubijenih vjernika i više stotina ranjenih u vrijeme slavljenja velikog kršćanskog blagdana, govori o giga muslimanskoj mržnji prema kršćanima i gotovo najvećoj povijesnoj kršćanofobiji. U tim muslimanskim zločinima nad kršćanima iščitava se i razlog muslimanskog rušenja crkava u BiH tijekom građanskog beha rata, konclogorima za svećenike i časne sestre što ih osmišljavali i punili pripadnici zloglasne isilovske ABiH. No to isto kazuje kako beha muslimani ne žele nikakvu BiH koju bi dijelili sa nemuslimanima, i u kojoj bi živjeli sa drugim i drugačijim.
 
Sve je to razlog žurne diobe Bosne i Hercegovine po nacionalnim entitetskim granicama, čime bi se, ne samo ispravila daytonska nepravda, već i smanjio teritorij nesmetanog naseljavanja islamista i njihove obuke za gnusne zločine koje ćine svakim danom, napose na velike kršćanske blagdane, kakav su počinili na Cvjetnicu 2017.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Opasna islamsko-njemačka igra bez granica

HF

Deklaracija VIII. zasjedanja HNS-a

HF

Sustav treba uključivati zaštitne elemente za manjinske zajednice

HF

Laži Bakira Izetbegovića

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više