Hrvatski Fokus

Bošnjačko-isilovska prijetnja na Uskrs i Vaskrs 2017. opća je prijetnja svim kršćanima u BiH ali i u svijetu

 
 
Uvijek kada u Turskoj jača sultanski erdoganizam, vjerska radikalna ideologija s fašističko-nacističkim dimenzijama i elementima genocidno-konfesiocidnog osmanizma, bošnjačke političke i vjerske partije i asocijacije dobiju krila s kojima polete u najcrnji period beha prošlosti, u vrijeme turskog zuluma prisilne islamizacije i janjičarenja kršćanske djece u Bosni i Hercegovini. Taj tursko-bošnjački radikalizam koji mijenja beha sliku vidljiv je gotovo u nekim većim mjerama danas kada se njihov Erdoğan u Turskoj, ali i glasovima u BiH, naoružava sultanskom nedodirljivom moći vladavine.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/04/static.klix_.ba_media_images_vijesti_140330081.21_xl.jpg
Bošnjaci slave pobjedu Reçepa Tayyipa Erdoğana u Sarajevu
 
Prijetnja koja dolazi iz centra tursko-bošnjačke osovine zla nije slučajno upućena uoči samog Uskrsa. Javno i otvoreno, kao što je Erdoğan najavio "sveti rat" Europi i kršćanima i njegovi teroristički zlikovci ispod omotača GS-a (radikalna muslimanske partija – Građanski savez – koju vode bivši SDP-ovi i Komšićevi partijski jarani – Reuf Bajrović i Emir Suljagić) prijete Hrvatima u BiH ponovnim genocidom, a Hrvatskoj terorizmom. Fašističko-nacistička osovina globalnog islamskog terorizma, čiji ogranak je u BiH, u potpunosti se daje na izvršenje Erdoğanove zapovijedi, vođenja i širenja "svetog rata". Razlog prijetnje GS-esovi nacifašista Hrvatima u BiH je zbog  toga  što se taj, od muslimanske agresije u osvajanju teritorija etničkim čiščenjem, prepolovljeni hrvatski narod ohrabrio u traženju svojih nacionalnih i vjerskih prava, onakvih u kakvima žive sami ti bošnjački nacifašisti u GS-u. Ili u kakvima žive GS-ove vehabije i mudžahedini u svojim šerijatskim zakonima zatvorenim entitetima na teritoriju BiH. Članovi zločinačko-terorističke partije pokriveni pokrivalom građanskog saveza, zapravo isilovskim crnim omotačem, zaprijetili su na Uskrs 2017. Hrvatskoj isilovskim terorizmom poslije kojeg se, kako navode, hrvatski turizam ne će oporaviti desetljećima.
 
Bošnjačko-isilovska prijetnja na Uskrs i Vaskrs 2017. opća je prijetnja svim kršćanima u BiH ali i u svijetu. Zbog toga su ti isilovci protiv kojih se bori cijeli slobodni svijet, i koji gube teritorij na Bliskom istoku, a što ubrzava njihov povratak u BiH, izabrali su taj najveći kršćanski blagdan za objavu terorizma i protiv Hrvata i protiv Srba, a i protiv Europe, i protiv kršćanstva u cjelini. Uskrs i Vaskrs je izabrao i njihov politički otac Erdoğan za učvršćenje predsjedničke svemoći s kojom planira "sveti rat" protiv kršćana. Izabrao je Uskrs i Vaskrs kao dan održavanja referenduma čiji rezultati su bili poznati i prije održavanja.
 
Za početak terorističkih akcija GS-esovi isilovci najavljuju ukidanje svih hrvatskih institucija i asocijacija u BiH, na način kako je to izvedeno i 2001. kada je također terorističkim činom ugušena hrvatska samouprava. Taj terorizam bošnjačkog nacifašizma isilovci iz GS-a, ali i drugi zločinačkih partija proširivat će izgonom iz ureda Hadezeovih dužnosnika, uz pomoć policije, kako su to činili i 2011. godine. Policiju koriste kao legalitet zločina, pokazujući čija je i za koga radi.
 
Bošnjačko-turska osovina zla smrtna je opasnost ne samo za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Srbiju, već i za Europu i svijet, i najavljuje crnu budućnost ovom perifernom europskom dijelu, u svakom trenutku spremni taj isti teroristički zločin izvesti diljem svijeta. Jer, GS-ovi isilovci, koji su oružje u krvavom pohodu Erdoğana na  Europu, i drugi islamisti iz Bosne i Hercegovine, ne najavljuju samo „propast iduće“ već „tko zna koliko idućih turističkih sezona“ u Hrvatskoj.
 
Sveti rat što je ga najavio Erdoğan Europi i kršćanima, znači planiran je na jedan dug vijek, zasigurno sve do nestanka jedne strane. Sveti rat je ne samo najavljen, on već traje i stalno se širi i na način terorizma na beha Hrvate i hrvatski turizam. Muslimanski ratnici su spremni. Na ulicama i gradskim trgovima Bosne i Hercegovine euforično je slavljena 16. travnja 2017. sultanova pobjeda u Turskoj. Bosna i Hercegovina je bila u crvenoj boji turskih zastava, truba, i slavlja večim negoli u samoj Turskoj. Demonstrirana je moć sultana i njegovih sluga Bošnjaka muslimana. Iako referendum nije bio po europskim normama i mjerilima demokracije i slobode, Bošnjacima muslimanima u Bosni i Hercegovini to nije smetalo da slave Erdoganovu pobjedu.
 
U slavlje je Bošnjake poveo sin Alije Izetbegovića koji je Bosnu ostavio u amanet sultanu Erdoğanu, Bakir Izetbegović, koji je desetljećima „oduševljen“ diktatorskom politikom Erdoğana. Stoga je prvi izvan Turske pozdravio rezultate referenduma i sinovski čestitao „našem vođi“, kako ga je oslovio za predsjedničke izbore 2014. u Turskoj,  na kojima je Erdoğan pobijedio da to „predstavlja pobjedu svih muslimana u svijetu“.
 
Budući da su se rezultati referenduma znali unaprijed GS-ovci su uoči  muslimanskog slavlja u Bosni i Hercegovini, na Uskrs i Vaskrs da bi preplašili kršćane uputili im prijetnje terorizmom, što je jasan znak da iza islamskog terorizma u Bosni i Hercegovini stoji „predstavnik pobjede svih muslimana u svijetu“ sultan Erdoğan. I nije BiH slučajno izabrana između Kosova, Albanije, Makedonije i Sandžaka – zemalja za koje Erdoğan misli da pripadaju Osmanskom genocidnom carstvu – za objavu „svetog rata“ za terorističke akcije. Naime, to je najzapaljivija zemlja u kojoj je počeo Prvi svjetski rat i u kojoj se vodio najkrvaviji Drugi svjetski rat i njegov nastavak krajem devedesetih godina prošlog Dvadesetog stoljeća. Jer nema zemlje u svijetu sa tako zapaljivim ratnim fitiljom kao što je Bosna i Hercegovina.
 
Stoga, ne zaustavi li Europa najavljeni bošnjački terorizam u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, ne će ga moći zaustaviti ni u svom europskom dvorištu. Jedan od načina da se zaustavi, da mu se ograniči teritorij za planiranje i obučavanje terorista, je dioba Bosne i Hercegovine po nacionalnim entitetskim granicama što je jedini i zasigurno glavni jamac jednakosti i ravnopravnosti hrvatskog naroda u, sada dvoentiteskoj, a kasnije u troentitetskoj Bosni i Hercegovini. Taj treći, hrvatski entitet Hrvatska Republika Herceg Bosna unesena je kroz Washingtonski u beha Federaciju, a kasnije i u Daytonski sporazum, te zbog nacifašističkih, isilovsko terorističkih prijetnji GS-esovaca i onih koji veličaju krvavo Osmansko Carstvo i suvremenog sultana Erdoğana, potrebno ju je oživjeti sa svi njezinim atributima i vrijednostima koje je unijela u te sporazume. Bošnjačko-turska osovina zla ima sve elemente talijansko-njemačke osovine fašizma i nacizma i zbog toga je treba zaustaviti prije negoli zapali Bosnu i Hercegovinu, a zatim Europu i svijet.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Hrvatski jezik u Bosni i Hercegovini nekad i sad

hrvatski-fokus

Bez Hrvata nema Bosne i Hercegovine

HF

Mržnja, uvrjede i laži bošnjačkih “moralista” i “antifašista”

HF

Iz Travnika protjerano 19.600 Hrvata

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više