Hrvatski Fokus

Bankarica Puljak i Pametno Trojanski su konj banaka!  

 
 
Bankarica Marijana Puljak i stranka Pametno lažno se u javnosti predstavljaju kao ljevičari, socijalno osjetljivi, društveno solidarni i pravedni; a stvarno su Trojanski konj banaka, bankarskog lobija i financijskog kapitala sa zadatkom i ciljem da i na predstojećim lokalnim izborima lažnim programom i retorikom obmanu i prevare  hrvatsku sirotinju i socijalno ugrožene te dobiju njihove glasove! Velike sume novca koje su potrebne za pokrivanje troškova organizacije i rada stranke, stranačke infrastrukture te izbornu kampanju i promidžbu; stranka Pametno najvećim dijelom dobiva upravo od banaka i financijskog kapitala a sama njezina predsjednica Marijana Puljak zaposlena je nigdje drugo nego u banci. Gdje će suza nego na oko, rekao bi na to narod!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/05/i.ytimg_.com_vi_V2h8WuPIISI_maxresdefault.jpg
Marijana Puljak
 
Dakle dragi građani, stranka Pametno i njezina predsjednica bankarica Marijana Puljak lažno socijalnim izbornim programom i još prijetvornijom i lažnijom izbornom promidžbom i obećanjima, varaju vas i obmanjuju da glasujete neizravno upravo za one koji su vas lihvarski visokim kamatama, nepovoljnim uvjetima i rokovima vraćanja kredita te deviznom klauzulom; osiromašili, ponizili, učinili socijalno ugroženim i pretvorili u sirotinju! Cinizam, laž, manipulacije i prevara ravni samo onima opisanim u Orwelovoj distopiji 1984. I ne zaboravite, upravo su banke, bankari i financijski kapital svojom pohlepom, grabežom, socijalnom neosjetljivošću i nehumanošću cijelu Hrvatsku pretvorili u koloniju te zemlju socijalnih slučajeva, sirotinje i mladeži bez životne perspektive koja je trbuhom za kruhom prisiljena trajno napuštati svoju domovinu.
 
Što sve zajedno znači da je glas na izborima za bankaricu Marijanu  Puljak i stranku Pametno, poticaj, doprinos i potpora daljnjem vlastitom osiromašenju i pretvaranju u socijalni slučaj; kao i pljački te daljnjem izrabljivanju i koloniziranju Hrvatske od strane banaka i financijskog sektora, još većoj socijalnoj bijedi i nejednakostima u društvu, demografskoj katastrofi te egzodusu mladih u potrazi za koricom kruha daleko od svojih korijena, domaje, roditelja i predaka!
 
U svojoj upravo objavljenoj predizbornoj promidžbenoj poruci  Marijana Puljak kao kandidatkinja za gradonačelnicu Splita patetično je uskliknula: „Molim neodlučne i ljevicu da ne dopuste da Splitom zavladaju kumovi i rodijaci“, na što se na činjenicama utemeljeno može odgovoriti da njezinom strankom Pametno već vladaju rodijaci (muž i žena te kumovi), i da bi njezinim izborom za gradonačelnicu taj nepotističko-rodijačko-klijentelistički deveti krug pakla te bankarski lobi i financijska oligarhija bili još više etablirani i ojačani i to doslovno onako kako to oni žele i teže, a to je kao država u državi!   
Pa upravo su bankarski lobi i financijska oligarhija  rodonačelnik i generator svih ekonomskih nevolja, pauperizacije naroda i njegova pretvaranja u svojevrsno ekonomsko roblje banaka  i otuđenog kapitala, a čije kleptokratske i nehumane interese izravno zastupa i promiče „glavom i bradom“ upravo predsjednica stranke Pametno i bankarica Marijana Puljak! 
 
Zar to ne potvrđuje i činjenica da je na pretposljednjim parlamentarnim izborima Marijanu Puljak i stranku Pametno izravno financijskim prilogom u iznosu od 4.000 kuna poduprla još moćnija bankarica i eksponentica financijske oligarhije te aktualna HDZ-ova ministrica i potpredsjednica Vlade RH – Martina Dalić! Pa eto drage moje Splićanke i Splićani, nakon prethodno pročitanog glasujte za Marijanu Puljak i izbornu listu stranke Pametno, koje javno promiče i financijski podupire i HDZ-ovka Martina Dalić. Pametno i HDZ zajedno, pa ako poštujete svoj zdrav razum treba li vam i još išta drugo da bi prepoznali i znali da se radi o velikoj obmani, „pili naopako“ te prevari, podcjenjivanju i ponižavanju  građana i birača u Gradu Splitu!
 

Bartul Uvodić

Povezane objave

Zašto nam je tako!?

HF

Čestitam Suverenistima, prijekor Neovisnima

HF

Protuhrvatski kriteriji za dvojezičnost

HF

Hrvati nemaju nijednoga razloga da se ispričavaju za “jasenovačke žrtve”

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više