Hrvatski Fokus
Znanost

Trump zadao težak udarac globalistima

Globalno zatopljenje za kontrolu čovječanstva

 
 
Malenom društvancu razumnih ljudi koji nisu nasjeli mitu o globalnom zatopljenju – akademiku Vladimiru Paaru, bivšem savjetniku Margaret Thatcher lordu Christpheru Moncktonu i još nekima – pridružio se i američki predsjednik Donald Trump, koji je SAD isključio iz Pariškog klimatskog sporazuma. Kad sam svojedobno pisao o toj obmani koju je Al Gore pretvorio u biznis te se obogatio kao suvlasnik tvrtki za proizvodnju ekoloških uređaja (o čemu je pisao i New York Times), da bi napokon dobio Nobelovu nagradu i Oscara, odjek je bio kao da sam u tu svetu istinu bacio bombu. Ili kao da sam u nacističkoj Njemačkoj napao Hitlera, u fašističkoj Italiji Mussolinija, u komunističkom SSSR-u Staljina.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/06/www.thedailysheeple.com_wp-content_uploads_2015_10_gorechurch.jpg
Usput, radi Al Goreova ugleda spomenimo da su za Nobelovu nagradu bili nominirani Staljin i Mussolini te, makar podrugljivo, i Hitler. Sveopće vjerovanje u globalno zatopljenje poprimilo je oblik religije kao što ga je odavno poprimila teorija evolucije, za koju, kao ni za tu suvremenu svjetsku laž, nema ni jednoga dokaza. Pa ga je mogao uzdrmati samo netko tako moćan kao što je predsjednik jedine svjetske sile. Trump je zadao težak udarac globalistima kojima je cilj upravljati strahovima čovječanstva, njegovim mozgom i kriterijima, kontrolom nad njim i njegovim spasom.
 

Milan Ivkošić, Večernji list

Povezane objave

Kako prirodne katastrofe u vrijeme COVID ludila utječu na ljude i prirodu

hrvatski-fokus

Pfizerovo cjepivo protiv COVIDA-19 uzrokuje ozljede

hrvatski-fokus

Mali TTIP prošao bez velike buke

HF

STEM je fasada

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više