Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Danici Purg nagrada Robert L. Dilworth

Danica Purg je primila nagradu za svoja iznimna dostignuća na području međunarodnog poslovnog obrazovanja

 
 
Prof. Danica Purg, direktorica i dekanica IEDC-Poslovne škole Bled je primila nagradu Robert L. Dilworth za svoja iznimna dostignuća na području međunarodnog poslovnog obrazovanja. Nagradu joj je dodijeljena na godišnjoj konferenciji Globalnog Foruma o čelništvu, učenju i strateškim promjenama (The Global Forum on Leadership, Learning and Strategic Change) koja je ove godina održana u Varšavi.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/06/www.si21.com_f_pics_Gospodarstvo_uuozo_b.jpg
Prof. Danica Purg i dr. Yury Boshyk, predsjednik Global Executive Learning Network
 
Među glavnim razlozima za dodjelu visokog priznanja prof. dr. Danici Purg, članovi The Global Forum u svojem objašnjenju navode sljedeće: (1) Pionirski rad prilikom postavljanja temelja na području poslovnog obrazovanja, (2) Izniman doprinos na području poslovnog obrazovanja s osnivanjem i širenjem Udruge menadžerskih škola Srednje i Istočne Europe (CEEMAN), (3) Neprestano nastojanje i sposobnost stimuliranja drugih, što prof. dr. Danicu Purg daje za izniman primjer dekanima, profesorima i menadžerima u Regiji i šire, (4) Brojne inovacije na području konceptualizacije, oblikovanja i izvođenja poslovnog obrazovanja, (5) Velik doprinos ka spoznaji o važnoj ulozi poslovnog obrazovanja u društvu.
 
Robert L. Dilworth Award je druga ugledna međunarodna nagrada koju je prof. Purg primila, pored visokog priznanja Dekan godine, dodijeljenog u 2010. godini sa strane Academy of International Business (AIB). Pod njezinim vodstvom je IEDC – Poslovna škola Bled postala jedna od najuglednijih na svijetu na području transformacijskog obrazovanja (posebice na područjima akcijskog i iskustvenog učenja), kao i na područjima uvažavanja etike, društvene odgovornosti te korištenju umjetnosti u školovanje menadžera.
 
“Počašćena sam što sam bila izabrana za ovu nagradu, posebice jer ju dodjeljuje The Global Forum, koji teži k transformaciji poduzeća te transformacijskom obrazovanju na temelju vrijednosti. Na IEDC-Poslovnoj školi Bled koristimo taj pristup od samog početka, već više od 30 godina”, rekla je prof. Danica Purg.
 

Iva Eibel

Povezani članci

Novac ne pritječe očekivanom dinamikom

HF

Mučni sudski procesi u slučaju franak

hrvatski-fokus

Vojna krajina i podmićivanje

HF

Staza Kruškovac – Zir – Kruškovac

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...