Hrvatski Fokus

Prvostupanjska presuda šestorici Hrvata vrhunac je Haaške nepravde

 
 
Najstradalniji bosanskohercegovački narod u srpsko-muslimanskom dogovorenom ratu podjele Bosne i Hercegovine u Beogradu, je i najosuđivaniji na političko interesnom Haaškom Tribunalu, koji više i ne krije svoju pristranost na strani onih koji su jedan beha dio stvorili genocidom i onih koji ostatak zemlje čine istim tim. Nezabilježen je povijesni primjer tako nepravednog, pa čak prijetećeg suđenja žrtvi i nagrađivanja zločinaca kao što je to praksa u radu političkog Haaškog Tribunala.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/06/direktno.hr_upload_publish_88273_thumb_marko1_593873e48cdf5_700x350c.jpg
Uvijek u prošlosti ratova i ratovanja na kraju se sudilo i kažnjavalo začetnike i vođe ratova, te zločince iz njihovih ratnih i političkih redova. Bosanskohercegovački agresorsko-osvajački, građansko-vjerski, te dijelom i svjetski rat, prva je povijesna iznimka u radu međunarodnih sudova organiziranih za suđenja ratnim zločincima poslije zaustavljanja sukoba. Već onog momenta kada je u Daytonu američki tenk pregovarač priznao i legalizirao ratni genocid i imenovao ga Republikom srpskom, te kada je taj Holbrookeov zločin u Istanbulu prvi priznao vođa Muslimana Alija Izetbegović, a time i podjelu zemlje, dalo se naslutiti i kakav će biti rad Haaškoga Tribunala. Zapravo Holbrookeova legalizacija genocida, podjela multinacionalne i multireligijske beha zajednice, te muslimansko užurbano priznanje tog pregovaračkog zločina, bila je uputa Haaškom sudu kako treba raditi, na čijoj strani biti, te na kraju da svojim (ne)radom finalizira i potvrdi daytonski zločin genocida.
 
I to se danas odvija u radu političko interesnog Međunarodnog suda za ratne zločine u Haagu. Na temelju dosad viđenog što je u Haagu urađeno glede suđenja za ratne zločine u Bosni i Hercegovini tijekom troipolgodišnjeg građansko-vjerskog sukoba, sve pokazuje kako se u toj političko sudstvenoj međunarodnoj instituciji sudi jedino najstradalnijem, hrvatskom, narodu. Čak više negoli i srpskim tvorcima genocidnog entiteta, i muslimanskim isilovcima na čijem čelu je bio ratni zločinac Alija Izetbegović.
 
Interesno pristran rad Haaškog suda zeleno je svjetlo velikosrbima i velikomuslimanima da dovrše genocidni proces istrijebljenja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. U nizu oružja koje je Haaški Tribunal dao velikomuslimanima da beha federaciju genocidiziraju po uzoru na srpsku genocidnu republiku je i prvostupanjska presuda šestorice hrvatskih branitelja, proglašavajući njihov, od velikosrba i velikomuslimana obranjeni prostor u Bosni i Hercegovini, Hrvatsku Republiku Herceg Bosnu, zločinačkim pothvatom. Ta sramotna prvostupanjska presuda bio je vrhunac Haaške nepravde i Karadžićevo Izetbegovičev udarac na beha Hrvate, te na Bosnu i Hercegovinu kao multi kulti zajednicu. Haaška prvostupanjska presuda je zapravo udruženi zločinački pothvat usmjeren ne protiv nepravomoćno osuđene hrvatske šestorke, već u cjelini protiv hrvatskog naroda i u Bosni i Hercegovini i u Hrvatskoj.
 
Taj udarac nepravde napose teško osjećaju beha Hrvati na koje se isilovski napada iz svih bošnjačko-muslimanskih centara. Stoga na svaki pokušaj beha Hrvata da obore tu političku nepravomoćnu presudu, što je oboriva sama po sebi jer za njeno donošenje nije bilo nikakvih dokaza, jedino obrana ako je to zločin i preživjeli Hrvati, i pomognu nepravedno osuđenim hrvatskim uznicima u Haagu, muslimansko-bošnjačka strana reagira daleko žešće negoli na srpsku pomoć svojim osuđenim zločincima. Da se i ne govori o bošnjačkoj pomoći svojim ratnim zločincima, pa i poratnim koji ubijaju hrvatske povratnike. Koliko je ta nepravomoćna Haaška presuda još više obespravila beha Hrvate pokazuje i činjenica da su kao muslimanske žrtve prisiljeni, kroz porezne namete, financirati ili sufinancirati pred Međunarodnim sudom u Haagu, ili „sudovima“ u Bosni i Hercegovini, obranu svojih ubojica. To je doprinos Haaškog suda u stabiliziranju i pomirenju zaraćenih beha strana.
 
I za velikosrbe i za velikomuslimane sasvim je normalno, i legalno da pomažu svojim zločincima, pa čak i da prisiljeni Hrvati pomažu u obrani svojih ubojica, ali za Hrvate da brane svoje heroje, svoje branitelje bilo u Haagu ili u Bosni i Hercegovini to je nedopustivo. O kakvoj jednakosti i ravnopravnosti beha naroda, i njihovih odnosa prema osumnjičenim i pravomoćno osuđenim ratnim zločincima je riječ govori i muslimansko-bošnjački napad na "Veliki skup potopre hrvatskim uznicima u Haagu te svim nepravedno optuženim i osuđenim hrvatskim braniteljima HVO-a", pripreman i održan 8. lipnja  2017. u Mostaru. Tim povodom sastali su se 6. 6. 2017. Politički direktori Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira u BiH (PIC) i žestoko se usprotivili tom humanitarnom svehrvatskom skupu.
 
Nije to prvi put da muslimansko-bošnjačke udruge i organizacije napadaju i osuđuju  sve hrvatske pokušaje jednakopravnoziranja i ravnopravnoziranja Hrvata sa druga dva beha naroda. Zbog zadaće koju obavljaju skrivajući se pod tako zvučnim imenom, nikada se nisu oglasili i osudili muslimansko-bošnjačku potporu svojim ratnim zločincima, bilo da su osuđeni ili osumnjičeni za ratni zločin. Još se nikada nisu oglasili i osudili muslimansko-bošnjačko okupaljanje na grobu osumnjičenog ratnog zločinca Alije Izetbegovića, kojeg je samo smrt spasila od odgovornosti za ratni zločin nad Hrvatima, a dijelom i nad Srbima. Ali nije ga povijest spasila od te odgovornosti.
 
Ipak i  uz veliko muslimansko protivljenje, uzdignuto na razinu ratnog sukoba, održao se mirno i dostojanstveno, bez i najmanjeg incidenta kojeg su Bošnjaci priželjkivali kako bi imali opravdanje za ratne akcije i dokaz pred Haagom, humanitarni koncert u Mostaru, kao znak potpore hrvatskim uznicima u Haaškom zatvoru. Nezamisliva je, i neopravdana tolika muslimanska mržnja i protivljenje tom humanitarnom koncertu. Niti jednog argumenta osim mržnje prema svemu hrvatskom i kršćanskom nemaju muslimani Bošnjaci. Digli se svi od političkih opcija lijeve i desne, građanske i nacionalne do vjerskih i nevladinih udruga muslimanskog društva. Sve bi najradije zabranili, svaki spomen na hrvatsko i svaku hrvatsku aktivnost. Zatrpali bi i ime hrvatsko.
 
Ono što sami rade za svoj narod za svoje optuženike pred Haaškim sudom, one u Bosni i Hercegovini i ne progone, pomoć koju im pružaju i po zemlji skupljaju, zabranili bi drugim beha narodima, napose se žestoko protive hrvatskim aktivnostima pomoći svojim optuženicima. Nikada ama baš nikada nevladine, o vladinim ne treba ni govoriti, udruge nisu digle glas protiv muslimanskih zločinaca, Mlaće, Halilovića, Delića…, ali su digli glas protiv svehrvatskog humanitarnog koncerta u Mostaru. Nisu se usprotivile te muslimansko-bošnjačke političko-vjerske udruge protiv harača i poreza koje nameće bošnjačka strana Hrvatima za obranu Muslimana pred Haaškim Tribunalom.
 
Nikada, također nisu se ni na koji način usprotivili procesu arabizacije i radikalizacije BiH koja se neometano odvija prodajom beha zemlje Arapima za bosanskohercegovački i svjetski mir najopasnijim vjerskim fanaticima. Ne smeta im ni turkizacija beha društva kroz prisilno uvođenje turskog i arapskog jezika u škole po BiH. Nisu digli svoj pristrani i političko-vjerski muslimansko-bošnjački glas ni protiv zabrane ispita i predavanja na sarajevskim fakultetima petkom kada se ide u džamije.
 
Potporu bošnjačkoj islamizaciji Bosne i Hercegovine daje i Haaški Tribunal svojim političko interesnim radom, u kojem se sudi gotovo jedino Hrvatima, oslobađajući Muslimane i za dokazane i vidljive ratne zločine. Vrhunac nepravde Haaškog Tribunala je prvostupanjska presuda šestorici hrvatskih heroja branitelja, što je dokaz i bošnjačko protivljenje svakog oblika potpore za njihovu obranu.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Alija Šuljak – dužnosnik NDH i stručnjak za zadrugarstvo

hrvatski-fokus

Ne može se izbrisati trinaest i pol stoljeća kršćanstva u Bosni i Hercegovini

hrvatski-fokus

Muslimansko-bošnjački čuvari barbara, terorista i zlikovaca

hrvatski-fokus

New York, Chicago, Norval…

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više