Hrvatski Fokus

Lalićevo iritantno ponašanje, nadvikivanje, vrijeđanje suda, sudaca, Uskoka, HNS-a, Mamića… moralo je kulminirati nečijom suspenzijom

 
 
Gužva i na JRT-u, oprostite, na HRT-u. „Bembo ekspresno skinut s Otvorenog“, javljaju mediji (http://direktno.hr/direkt/skandal-na-hrt-u-bembo-ekspresno-skinut-s-otvorenog-88959/). Radi se o Domagoju Novokmetu, uredniku emisije Otvoreno kojega je doveo SDP, a HDZ ga sve dosad nije smijenio. Navodno je smijenjen zbog emisije na temu korupcije u športu u koju nije pozvao nikoga iz Uskoka i sudstva, kako je Novokmetovu suspenziju obrazložio Renato Kunić, ravnatelj Poslovne jedinice Program Hrvatske radiotelevizije. No, nije baš tako.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/06/i.ytimg_.com_vi_7ApjTEWKREw_maxresdefault.jpg
Domagoj Novokmet, popularni Bembo, suspendiran je više zbog onih koje je pozvao, a to su sve „poznata imena“. U zagrebačkom studiju urednik je pozvao izvjesnu tzv. urednicu športske rubrike Edu Redžić na portalu Matije Babića koji je ne plaća porez državi. Pozvao je i bivšega dugogodišnjeg čelnika Hrvatskoga nogometnog saveza Ivana Brlekovića, koji je sada kao napušteni muž ljut što više nije u HNS-u. Poseban gost bio je ratoborni Dražen Lalić, po profesiji sociolog, a po ponašanju čovjek kojemu nije baš najbolje sjela posljednja pošiljka. Lalićevo iritantno ponašanje, nadvikivanje, vrijeđanje suda, sudaca, Uskoka, HNS-a, Zdravka Mamića… moralo je kulminirati nečijom suspenzijom. Toliko žuči protiv nogometa, nogometnog saveza i nekih pojedinaca koliko je izrekao Lalić u nepristojnom tonu nikako nije moglo proći lišo. I zato je urednik Novokmet napokon dočekao davno prije zarađenu suspenziju, jer već godinama svaku večer malterira milijune Hrvata koji ne svojom voljom plaćaju skupu HRT pretplatu.
 
Manje je važno što su gosti emisije iz Osijeka bili Damir Vrbanović, okrivljenik u dva kaznena postupka vezana za korupciju u športu i Čedo Prodanović, dojučerašnji branitelj okrivljenika Mamića u tim po sud spornim predmetima. Vrbanović i Prodanović nisu u emisiji prozivali Uskok, za razliku od Lalića, Redžić i Brlekovića, koji su to višekratno, zlurado i bez argumenata jesu.
 

Pavao Blažević

Povezane objave

Imamo najvišu poreznu stopu

HF

Globalni digitalni identifikacijski sustav

HF

Zabranjivanjem i omalovažanjem prosvjeda vladajući pokazuju diktatorsko lice

hrvatski-fokus

Hrvatski sabor sve što radi, radi protiv hrvatskih interesa

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više