Hrvatski Fokus

Zemlja koja nestaje pod čizmom islamskog terorizma i bošnjačkog unitarizma

 
 
Trebalo je proći puno vremena kako bi svjetska zajednica uvidjela ono što i slijepac vidi, čuje što i gluhi čuju što se događa u Bosni i Hercegovini i šire u svijetu. Više od četvrt stoljeća međunarodni čimbenici koncentrirani u krčmi pogašenih svjetla zatvarali su oči i čepili uši pred razgranatom mrežom pranja novca u Bosni i Hercegovini, koji neometano dolazi iz najradikalnijih islamskih zemalja i kasnije se vraća za financiranje terorizma u svijetu ili kupovinu beha zemlje. Prema nekim pokazateljima koji su vrlo dobro upućeni u tu tematiku više od pola milijarde konvertibilnih maraka godišnje se opere kroz razne muslimanske "humanitarne" i humanitarne organizacije.
http://www.info-ks.net/slike/clanci/slike/2014/juni/terorisd(1).jpg
Bosna i Hercegovina je takvim slobodnim i ničim kontroliranim prilivom i odlivom novca postala jedina javna banka za financiranje islamskog terorizma u svijetu. Dio svjetske zajednice za te kriminalne radnje "humanitarnih" muslimanskih udruga u Bosni i Hercegovini znao je već od početka njihova djelovanja na tom europskom teritoriju. Znao, ali se nije htio zamjerati muslimanskim zemljama koje u tom pranju sudjeluju, jer bila je u pitanju nafta. Cijena nafte ionako je bila napuhana u nebeske visine, daleko skuplja od hrane i Zapadni svijet ukazivanjem ili pokušajem zaustavljanja tog kriminalnog djelovanja naprosto nije htio reagirati jer cijene nafte bi još više porasle. Muslimanske zemlje koristile su tu europsku ovisnost od nafte daleko više negoli je Europa i slobodni demokratski svijet, koristili hranu kao oružje. Europska i svjetska šutnja i muslimanska galama na divljanje cijene nafte stvarale su slobodan prostor za ulazak velikog broja muslimanskih "humanitarnih" i nešto malog broja humanitarnih organizacija u ratnu i poratnu Bosnu i Hercegovinu.
 
Dolazak mudžahedina u muslimansku Armiju Bosne i Hercegovine  bio je početak i dolaska svakojakih vjerskih, političkih i humanitarnih, napose onih „humanitarnih" organizacija, što je bio uvod u najobimnije pranje novca za financiranje terorizma. Sve dok se Bosna i Hercegovina nije ustrojila kao jedna muslimanska banka za pranje novca i financiranje terorizma, islamski terorizam i nije postojao ovako financijski, organizacijski, ali i rušilački jak u svijetu. A naravno što je bio financijski jači tim je i vojno rastao i ubrzo postao glavna prijetnja svjetskom miru i europskoj civilizaciji. Svaka izgrađena džamija sredstvima iz muslimanskih zemalja, kroz neke „humanitarne" muslimanske organizacije, bila je uvjetovana nekoliko puta većim sredstvima za rad tih organizacija kao financijaša islamskog terorizma. U periodu stvaranja i organiziranja Bosne i Hercegovine kao jedne velike banke za financiranje islamskog terorizma sve je u zemlji zaustavljeno i stalo, jedino što je pokazivalo neki život zemlje neku dinamičnost u mrtvoj statičnosti je upravo gradnja džamija i porast vehabijskih entiteta na svakom pedlju umiruće Bosne i Hercegovine.
 
Upozoravalo se iz nekih nemuslimanskih krugova da je tolika gradnja džamija financirana sumnjivim novcima izvana, loš i opasan znak za beha budućnost. Oni koji su ukazivali na tu opasnost, kao manjina lako i brzo su ušutkani. I ne samo to, već su čak osuđivani ili kao islamofobi, ili kao oni koji deru i cijepaju daytonsku „luđačku košulju" ili kao srpski secesionisti ili kao hrvatski federalisti. Na hrvatske federaliste europski protektoristi su slali i tenkove, upadali u njihove banke i rušili ih kako bi bilo prostora za islamske banke, financijaše vjerskog muslimanskog terorizma. Tek onda kada je taj muslimanski terorizam počeo rušiti i njih po Europi i Americi tada opet samo hrabriji pojedinci počimaju otvoreno ukazivati na Bosnu kao banku za financiranje terorizma.
 
Zahvaljujući njima sada se otvorenije i glasnije čuju ocjene o Bosni i Hercegovini, i potvrđuju da je to zemlja glede sigurnosti zbog razgranatog islamskog terorizma na razini Afganistana, Jemena i još nekih nesigurnih i isilovcima pokrivenih muslimanskih zemalja. Poput tih muslimanskih zemalja sa kojima s  pravom i razlogom uspoređuju današnju Holbrookovu Bosnu i Hercegovinu i ona nestaje pod čizmom islamskog terorizma i unitarizma.
 
Islamski terorizam i unitarizam, koji su također financirani prljavim novcem iz islamskih zemalja, daleko su više razorili zemlju negoli i srpski secesionizam i zagovarani hrvatski konfederalni regionalizam. Otkako je Bosna i Hercegovina pretvorena u banku za financiranje islamskog terorizma, traje i neometani proces bošnjačkog unitarizma, kojeg Bošnjaci brane onim čime ga zapravo i grade. A to je  prijetnjama po europski i svjetski mir, riječima kako samo bošnjački unitarizam može zaustaviti islamski terorizam. Tom bošnjačkom obranom unitarizma pobijeđena je i zauvijek nestala Bosna i Hercegovina i kao "jugoslavija u malom" i kao europski dio nacionalnih i vjerskih šarolikosti.
 
Unitarizacijom Bosne i Hercegovine rastao je islamski terorizam i neviđeno pranje najprljavijeg novca. Time je rasla i još uvijek raste kao na najvećem sezonskom sniženju, rasprodaja hrvatske i dijelom srpske zemlje tim financijašima islamskog terorizma. Nema primjera u povijesti svijeta tako brze i jeftine rasprodaje zemlje kao što se to odvija rasprodaja Bosne i Hercegovine, što je pokazatelj duboke ukorijenjenosti financijaša islamskog terorizma. No, taj proces unitarizacije i islamizacije Bosne i Hercegovine nema svoj početak u građansko-vjerskom beha sukobu za teritorij. To je naime muslimanski plan osmišljen u glavi pisca Islamske deklaracije Alije Izetbegovića koji je ideja njegovih mladi muslimana, još iz vremena Drugog svjetskog rata kada je nemuslimanska krv tekla Drinom, a taj mladomuslimanski zločin prišili Hrvatima.
 
Već tada je plan napravljen ili još preciznije on ima svoj početak u vremenu kada je 1878. godine Austrougarska na Berlinskom kongresu dobila protektorat nad Bosnom i Hercegovinom. Od tada počinje muslimanska borba za islamsku Bosnu i Hercegovinu, kako bi je povratili u okupacijski zagrljaj Osmanlija. Da je to tako potvrđuje i današnja muslimansko-bošnjačka nostalgija za tim vremenom i darivanje BiH u amanet Turskoj.
 
U cijeli taj proces agresivno se uključuju mudžahedini i vehabije tijekom beha sukoba, što ubrzava pretvaranje BiH u muslimansku banku za financiranje islamskog terorizma i rasprodaju beha zemlje. Zbog svega toga svijet je s razlogom BiH svrstao u društvo Afganistana, Jemena i drugih islamskih zemalja velike nesigurnosti i prijetnje  svijetu.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

U TIŠINI POTOČARSKIH MEZARA

HF

A Ravno sravnjeno

HF

Zemlja je ustrojena protiv bilo kojih hrvatskih interesa

HF

Zašto nas islamisti mrze i smatraju glupima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više