Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Angela ruši europski kršćanski identitet

Dolazi vrijeme u kojem europske žene ne će slobodno hodati ulicama

 
 
Sve je više u svijetu onih koji ozbiljno shvaćaju i pravim imenom nazivaju emigrantsko mirnodopsko nasilje u europskim zemljama koje su ih primile. Opravdani strah i zabrinutost tih pojedinaca i naroda, nažalost, još uvijek ne će da priznaju i prihvate moćni europski političari, poput njemačke kancelarke Angele Merkel koja  dobrodošlicom otvorenih vrata Europe, potkopava i trese temelje Starog Kontinenta.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/08/burka-merkel.jpg
U zavisnosti od pojedinog detalja susreta i slikanja s islamskim emigrantima kancelarka nekada kaže da je „multi ideja europskog društva propala“. Drugi pak put veli, kada joj se ne smije neki potencijalni islamski terorist iz grupe emigranata, koji je ušao u Njemačku bz ikakvih kontrola, Merkel kaže kako su „emigranti budućnost Njemačke“. Ili Angeline prijetnje ostalim članicama Europske unije „granice Europe moraju ostati otvorene“. A onda kada islamisti, kao gladni vukovi seksistički krenu na svoje žrtve, na europske žene i njihovo žensko dostojanstvo, na majke i kćeri Europljana, na europsku slobodu kretanja i odijevanja, slobodu proslava i druženja, istočna revolucionarka Merkel navodno traži da se emigranti ponašaju po europskim normama. I tako ta najveća istočna suvremena revolucionarka na Zapadu, koja se očito ne snalazi u vrijednostima Zapadnoga slobodnog svijeta, mijenja lice Europe onako kako joj se kojim danom prohtije, ne obazirući se zbog nasilničkog ponašanja islamskih emigranata na sve teži i nesigurniji, ograničeniji i zatvoreniji život Europljana i Europljanki.
 
Ono što je u toj politici Angele Merkel jednako strašno i opasno, kao i njezina doktrina otvorenih granica, je da taj svoj istočnjački režim, merkelizam, gotovo silom nameće ostatku Europe. Zbog toga danas više i nema sigurne države u Europi i svima prijeti jednaka opasnost od islamskog terorizma, koji svoj način života terorom i silom nameće Zapadnom svijetu. To pak znači kako se njemačka kancelarka nameće, nekim europskim diktatorom, apsolutistom u vladanju Europom što podsjeća na neka crna vremena iz prošlosti koja su dolazila iz njene Njemačke.
 
Njemačkim apsolutizmom vladavine Europskom unijom dovodi se u pitanje i smisao izgradnje i opstanka takve asocijacije europskih zemalja. Takva Unija je svakim danom sve više njemačko političko djelo, a sve manje djelo njenih članica. Žena koja je rođena i odrasla u jednoj zemlji najbrutalnije komunističke diktature kao da ne može bez tog režima nedodirljivih i vladavine bez prigovora.
 
Dok čelnici drugih bivših istočnih komunističkih zemalja Zapad i zapadne vrijednosti brane i nastoje očuvati kao vrjednote građene i branjene kroz tisućljeća europske povijesti, svemoćna kancelarka se na neki način politikom otvorenih granica, solidarizira s rušiteljima tih europskih stečevina. Svaki oblik obrane Europe i njenih stečevina, pa i onaj mirnodopski gradnje i osiguravanja europskih granica žicom, Angela Merkel je osuđivala i osuđuje, iako je to neprikosnoveno pravo svake članice Europske unije. Te zabrane i kritike zaista podsjećaju na najgora i najcrnja vremena vladavine diktature starijeg brata, diktature totalitarizma koje je Vijeće Europe rezolucijom 1481 osudilo.
 
Politikom njemačko unijske diktature  kancelarka Merkel ruši temelje i veze same Unije, te grubo oskrvnjuje suverenost članica zemalja, napose onih manjih koje s pravom štite svoje granice i svoj narod. Obrana nacionalnih granica i identiteta je i na način govora istine kakvu kazuje slovački premijer Robert Fico: „Imigranti se ne mogu integrirati. To je jednostavno nemoguće“. I ta istina, kao i ona mađarskog premijera Viktora Orbána da će islamski emigranti promijeniti kršćanski identitet Europe, za merkeliste je, kako to oni brane svoju politiku, islamofobija. No za njih, merkeliste, islamski progon kršćana u muslimanskom svijetu, rušenja crkava, ubijanje i silovanje kršćanki, nije kršćanofobija. To je taj suvremeni njemačko unijski režim merkelizam, nova njemačka ideologija s opasnim sadržajem iz prošlosti, s ciljem crne budućnosti.
 
Koliko je crna ta europska budućnost može se vidjeti i u Njemačkoj izdaji Bosne i Hercegovine kojoj su ratni vehabijski emigranti iz devedesetih godina prošlog stoljeća zauvijek izmijenili europsku sliku. Suvremena Bosna i Hercegovina je slika buduće Europe, jer se u toj zemlji, u onih 64 džemata, koje navodno ne kontrolira Islamska Zajednica Bosne i Hercegovine, a zasigurno ih kontrolira i s njima surađuje političko bošnjačko vodstvo, planiraju terorističke akcije islamista diljem Europe, pa naravno i u tom deeuropeiziranom njenom dijelu, Bosni i Hercegovini. I ne samo u tim džematima, nego i u nekim školama koje nekontrolirano otvaraju muslimanske zemlje po beha gradovima, u kojima se događaju najstravičniji zločini nad djecom.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Promjena kanadske vanjske politike

HF

Novi rat između Izraela i Palestinaca?

HF

Sirijska vlada sve poželjnija

HF

Nevidljivo carstvo: Uvod u “Temelje geopolitike” Aleksandra Dugina

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više