Hrvatski Fokus

Za koga radi Emir Suljagić?

 
 
Dok se Emiru Suljagiću priviđaju „ustaše“ među Bošnjacima u Sarajevu, na isti dan njegov rođeni daidža (hrv. ujak) u Zagrebu od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović prima visoko hrvatsko odlikovanje “Red Ante Starčevića”. Naime, hrvatski muftija Aziz ef. Hasanović predsjednik je Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj, a odlikovanje je dobio za “osobiti doprinos u izgradnji suvremene hrvatske države, promicanje vjerskih sloboda, tolerancije i zaštite ljudskih prava te međureligijske i kulturološke suradnje u Republici Hrvatskoj i svijetu”. Istu nagradu, prije muftije Hasanovića dobio je i bivši muftija Ševko Omerbašić, pa govorimo o kontinuitetu nagrađivanja.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/08/Emir_Suljagic_Srebrenica.jpg
Emir Suljagić
 
Baš lijepo za hrvatske muslimane na njihovom putu proklamiranog idealnog suživota s Hrvatima, ali u isto vrijeme Hasanovićev nećak Emir Suljagić s Reufom Bajrovićem supotpisuje priopćenje Građanskog saveza u kojemu stoji: “Izetbegović mjesecima huška haSSanbegoviće i binladene iz redova medija bliskih SDA na zemlju, koja je uz Bosnu i Hercegovinu bila i onda kada je HV ubijao po Ahmićima i kada su arapski ‘prijatelji’ ovdje umjesto oružja slali misionare da mijenjaju kulturni kod naših muslimana i prevode ih na ‘pravi’ islam”, stoji u prioćenju GS-a, koje nas može podsjetiti i na nekadašnja priopćenja SDS-a koji je “džamahirijom” i “muslimanskom državicom” plašio srpske seljake ne bi li ih dizao na ustanak i genocid.
 
Ali, ako ćemo o cinizmu onda treba reći da su za to vrijeme Suljagić i Bajrović postale prave vidjelice – „ustaše“ viđaju na svakom koraku, i to u Sarajevu. Prozivaju sve živo i mrtvo, po babi i po stričevima, tuđe roditelje, djecu, braću, sestre… Međutim, što će Suljagić učiniti sada kada mu je rođeni daidža primio “Red Ante Starčevića”?
 

http://stav.ba/cestitamo-emiru-suljagicu-na-daidzinom-redu-ante-starcevica/

Povezane objave

Ništa osim konfederaliziranja beha zajednice

HF

Što se krije iza Latićeva napada na Izetbegoviće i Cerića?

hrvatski-fokus

Nekažnjeni muslimanski zločin genocida nad Hrvatima katolicima u Bosni i Hercegovini

hrvatski-fokus

Marijana Petir u zaštiti hercegbosanskih Hrvata

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više