Hrvatski Fokus

Na djelu je pobjeda Pupovca i njegovih četničkih novina

 
 
Današnji dan, četvrtak 7. rujna 2017. godine, bit će u povijesti našega naroda zapisan danom izdaje. Naime, ovoga kobnoga dana antihrvatske spodobe i neprijatelji našega naroda, Plenković, Pupovac, naivni i tzv. korisne budale iz redova braniteljskih udruga, skinuli su legalno postavljenu spomen-ploču hrvatskim braniteljima iz redova HOS-a u mjestu Jasenovac. Ploču navodno sele u neka bespuća oko Novske. To oni nazivaju kompromisom! Pobjeda Pupovca, njegovih četničkih novina Novosti, srpskog novinarskog društva na čelu s beograđaninom Lekovićem, Bernardićevih staljinista i orjunaša,  Vesne Pusić, Documente, Štromarovih izdajnika i svih onih koji su sudjelovali u zločinu prema našoj hrvatskoj mladeži čija se imena nalaze na spomen-ploči. Svi oni imaju krvave ruke. Za neke se to podrazumijeva. Ali, u tome sudjeluje i tzv. hrvatski premijer, njegov stranački odbor, ili nacionalni (kojeg paradoksa – nacionalni) Tuđmanove stranke. I svi šute. Šuti i ministar obrane general Krstičević, ministar branitelja Medved, predsjednik Sabora, članstvo nekad ponosne i domoljubne stranke.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/09/Podloga.jpg
HOS a ne IZDAJA!
Sada tek nastupa vrijeme četničkog ludovanja i kozaračkih kola – tko će ih nakon ovoga zaustaviti kada imaju tako jaki vjetar u leđa. Što o tome misli članstvo stranke pokojnog predsjednika pod kojim je pobijeđena četnička ujdurma i stvorena hrvatska država? No, ona se vratila na široka vrata. Spomenike ubojicama hrvatskog naroda u pojedinim djelovima Hrvatske i poruke na njima Plenković ni njegov ministar ne diraju. Bio bi to udarac na bratstvo i jedinstvo! Oni zbrajaju po skupovima hrvatskih domoljuba je li se netko neprilično ponašao, kako bi što žurnije žandarmerija odvela u uzništvo. Kao hrvatski građanin i Hrvat po nacionalnosti (marginalac – kao svi mi Hrvati!) molim usrdno Vašega predsjednika da mi dopusti da na ovaj žalostan dan (po kojemu će on dobiti zasluženu titulu) smijem zapaliti svijeću za branitelje koje je s navedenim spodobama otpratio u kolonu onih naših besmrtnika. Neka zatraži i kompromisno dopuštenje srbijanskog ambasadora u Hrvatskoj, partnera Milorada). 
 
Kad bi to bila jedina opačina vašega predsjednika prema našem narodu. Iz dana u dan one se čine sve vidljivijima, i ne će proći dugo vremena da će naš narod i građani naše zemlje, shvatiti tko je zapravo Andrej Plenković? Nadam se da ne će biti kasno, jer našeg najnepopularnijeg političara u Hrvatskoj ne zanimaju oni Srbi koji su branili i ginuli za svoju domovinu Hrvatsku. Zanimljivo. Njega zanimaju oni iz Hadžićeve, Raškovićeve i Stanimirovićeve stranke, poznate po četničkoj pobuni i zlodjelima prema hrvatskom narodu i građanima Hrvatske devedesetih godina Zanimljivo. Zar, ne?! Vi, gospodo članovi stranke ne ćete moći reći nismo znali!
Jedan od hrvatskih marginalaca koji nikada ne će dobiti nadimak SUVOZLATI. Nikada.
 

Mijo Ivurek, Zagreb

Povezane objave

Zaustavite Milanovića i Ostojića!

HF

KOMFANACITOT – GMO jezik

HF

Bezobraština Milorada Pupovca

HF

Ne može Tito biti antifašist

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više