Hrvatski Fokus
Aktualno

HNES javno upozorio Andreja Plenkovića

Ukoliko… – pokrenut ćemo postupak i donijeti etičku osudu za veleizdaju

 
 
Zabrinuti najnovijim događajima oko Spomen ploča HOS-a u Jasenovcu, ovim putem upozoravamo premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade RH i HDZ-a, da bi Hrvatsko nacionalno etičko sudište za svako uklanjanje ili mijenjanje Spomen obilježja jedanaestorici branitelja HOS-a, poginulih u obrani Domovine na području Jasenovca, pokrenulo postupak i donijelo etičku osudu za veleizdaju. Stari, povijesni hrvatski pozdrav Za dom spremni je  zaštićen kao jedan od simbola ratnog znakovlja službenih postrojbi  Republike Hrvatske u Domovinskom ratu.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/09/zvonimir-separovic.jpg
Podržavamo obraćanje javnosti i političkom vrhu RH Koordinacije  udruga veterana borbenih postrojbi zbornog područja Split i braniteljskih udruga Splitsko-dalmatinske županije. Apeliramo na sve braniteljske udruge i ministra branitelja Tomu Medveda da se zauzmu za zaštitu najistaknutijih vrijednosti Domovinskog rata.
 

Dr. Zvonimir Šeparović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta

Povezane objave

Ne za Božić samo

hrvatski-fokus

Antinarodno djelovanje Andreja Plenkovića

HF

Baranjsko Petrovo Selo Ostoje Rankovića!

HF

Ponovno četnički dernek u Srbu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više