Hrvatski Fokus
Aktualno

Neutemeljene Predsjednične poruke

Opasno priklanjanje predsjedniku Vlade

 
 
Na sastanku tzv. Araillos skupine na Malti hrvatska predsjednica je rekla da je obrazovna reforma u Hrvatskoj ispolitizirana. To naknadno otkrivanje tople vode Kolinde Grabar-Kitarović nije problem, problem je nastao u trenutku kada se priključila – dakako iz političko-pragmatičnih razloga – Andreju Plenkoviću u rušenju postjokićevske (projugoslavenske-globalističke i anacionalno-protuživotne) hrvatske ekipe koja se ozbiljno prihvatila kurikulne reforme.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/09/slovenska_vojska_0.jpg
Osim što se Predsjednica priklonila onome dijelu hrvatske izvršne vlasti kojoj je cilj učiti hrvatsku djecu na globalističkim anacionalnim i protuprirdnim zakonima života, ona se osramotila i huškačkim rječnikom obrušila na glavnoga hrvatskog geostratega Davora Domazeta-Lošu. Još na Malti režimskim novinarima je rekla, i hrvatskoj javnosti poručila: "Čim sletim večeras potpisat ću razrješenje Domazeta Loše. Njegove su posljednje izjave potpuno neprihvatljive, neodgovorne i raspiruju stanje među državama koje zahtijeva racionalno i odgovorno ponašanje, a ne izazivanje incidenata". Ništa od ovoga ne stoji u Predsjedničinoj izjavi. Ona zasigurno nije pročitala ono što je Domazet-Lošo u cjelini izjavio. A on je rekao istinu. Slovenija je, geopolitički gledano, „prirepak Hrvatske“.
 
Samo treba znati i pratiti suvremenu geostrategiju koja se mijenja iz dana u dan. Drugo, nije se Domazet-Lošo neprimjereno ponašao. On je samo analizirao ponašanje Slovenaca, koje je za svaku osudu. Prije svega sastanak njihova parlamentarnog odbora za pokretanje rata protiv Hrvatske od čega su se prestrašili i Plenković, i Grabar-Kitarović i odmah ponudili Sloveniji cijelu Savudrijsku valu. Nakon još jednog slovenskog zveckanja oružjem, hrvatski izvršno-politički dvojac pristat će i na granicu na Mirni, što znači da i zadovoljavanje velikoslovenskih apetita i predavanje im otoka u Riječkom zaljevu – Krka, Lošinja… – nije daleko. I, treće, ne raspiruje stanje među državama Domazet-Lošo, nego ga raspiruju svi čelni slovenski političari, što znači da Predsjednica valjda misli da smo svi mi glupi, ili ona stvarno ništa ne zna.
 
A što se tiče dolaska Hrvatske vojske u Ljubljanu za 48 sati, pa i to je točno, jer pješaštvu – u normalnoj vojnoj akciji – treba jedan dan za osvajanje 50 kilometara neprijateljskoga tertitorija, a od Sutle do Ljubljane je neznatno više od stotinjak kilometara. To bi joj savjetnici, bz obzira kakvi su, već jednom trebali reći.
 

Pavao Blažević

Povezane objave

Neka je sretan 91. rođendan Vinku, hrvatskom domoljubu

HF

Duh dobrote lebdi nad Hrvatskom

hrvatski-fokus

Hrvatskom vladaju jugokomunisti u politici, sudstvu, medijima…

HF

Brak se samo spominje, ali bez sadržaja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više