Hrvatski Fokus

Pobunjenicima u SDP-u smeta sin poginuloga hrvatskog branitelja

 
 
Trese se i čini se da ne će ni stati do konačnog komadanja političke stranke, u svemu nasljednice Komunističke partije, SDP-a Hrvatske. Zatresla ju je neka unutarnja "balvan revolucija" koja u mnogo čemu podsjeća na velikosrpsku "balvan revoluciju" iz devedesetih godina prošlog stoljeća. Sličnost esdepeove unutarpartijske "balvan revolucije" s onom velikosrpskom je u činjenici da pojedini partijski članovi esdepa ne prihvaćaju demokratizaciju partije, kao što ni velikosrpski balvan revolucionari nisu prihvaćali, i nisu nikad prihvatili demokratizaciju Hrvatske. A demokratizacija Hrvatske bila je moguća jedino kroz njeno oslobađanje, osamostaljenje i neovisnost.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/09/AP_17033122321127.jpg
No, to velikosrpski balvan revolucionari nisu htjeli, i nisu ni danas prihvatili, i zato kao i onda i danas balvan revolucionare po euronatovskoj Hrvatskoj. To se događa i esdepeovoj partiji čiji pokušaj demokratizacije i kidanja veza s komunističkim totalitarističkim režimom ne prihvaćaju neki njezini drugovi. Oni se boje demokratizacije partije, jer demokratizacija partije znači i lustracija članova. Onoga momenta kada je njen predsjednik čestitao sklapanje braka novinaru drugih političkih i svjetonazorskih, domoljubno hrvatskih pogleda, a koji su za esdepeovce neprihvatljivi i  nepoznati, nacionalistički, fašistički, endehaovski, počeli su se između stavljati politički balvani na put partije, napose na put njenog vođe. I opet neka „slučajnost“ tih dviju "balvan revolucija", obje su započele u ljeto, u vrijeme turističke sezone kako bi se turistima reklo, Hrvatska je za vas nestabilna i nesigurna zemlja.
 
I ne bi nikoga u Hrvatskoj brinula esdepeova unutarnja balvan revolucija da se ona ne izvodi vrlo planski u izabrano vrijeme i uvijek sa istim ciljem od istih balvan revolucionara. A to je znak da se SDP dijeli i raspada po nacionalnim granicama, nikako po ideološkim. Partija se dijeli na demokratske kroeuropeiste na jednoj i balkanske balvanrevolucioniste na drugoj strani. Opravdano cijepanje Partije potvrda je onoga što se zna u hrvatskoj javnosti, a to je da u Hrvatskoj komunizam i komunisti nisu prošlost. Oni su zapravo hrvatska i prošlost, i sadasnjost, a kako se razvija politički tijek bit će i budućnost. Nije uzalud bivši SDP-ov vođa kazao da će stvarati pakao demokratsko izabranoj hrvatskoj vladi, naslijednici Tuđmanove stranke koja je sa hrvatskim braniteljima i pomirbom velikog broja podijeljenog naroda i oslobodila, osamostalila i euronatoizirala Hrvatsku.
 
Ne bi hrvatski narod brinula nacionalna dioba SDP-a, pa i KPH-e je bila također nacionalno podijeljena, da se ne pobojava kosovaca i udbaša iz njenih redova da tu podjelu prenesu na razinu Hrvatske, i hrvatskih građana. A to im i jest cilj, jer uvijek kad Hrvatskoj krene bolje "crveno crni" đavoli se ubacuju i izvode akcije zaustavljanja. Stoga su i digli "balvan revoluciju" jer na putu zaustavljanja Hrvatske, u potpune europske i natovske integracije, u periodu snažnih previranja i opasnosti koje prijete svijetu, pobunjenicima u SDP-u smeta sin hrvatskog branitelja na čelu partije. To je razlog SDP-ove nacionalne podjele i cijepanja.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Fašistička okupacija Hrvatske je na djelu

HF

Poražen bolesni ego predsjednika Vlade

HF

Performans kao (ne)kažnjivo djelo

HF

Crveni zaposlili 150.000 svojih potomaka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više