Hrvatski Fokus

Politička pedofilija pravobraniteljice za djecu "na odlasku"

 
 
"Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira, to bih mogla poručiti (djeci)", ustvrdila je aktualna pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić na saborskom Odboru za obitelj, mlade i šport koji je glasovima oporbe Hrvatskom saboru predložio da prihvati pravobraniteljičino izvješće o radu za prošlu godinu (VL, 29. 9. 2017.). Dobra jedna pravobraniteljica „za djecu“ koju je svojedobno izabrala Partija. Evo „dječak“ Fred Matić, koji usput blati Hrvatsku i po televizijama u regionu samo što ju nije poslušao – ako ne on, možda zbog „pemzije“, dijete bi već mogao „poslati glavom bez obzira“, ne znam doduše kamo, ali iz Hrvatske svakako.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/09/milas_klaric_ivana_pravobraniteljica_za_djecu_650.jpg.688x388_q85_crop_upscale.jpg
Svakakvih izjava raznih političara sam naslušao, ali, priznajem, ovako što ne – nema ni približno. Pravobraniteljstvo je, dakako, i politika, štoviše licemjerna u korijenu – druga priča. Ona je „pravo-braniteljica za djecu“, dakle valjda maloljetnih, pa ovu njemu poruku čitam kao  političku, masovnu pedofiliju. Koliko mi se čini ona je trebala (pravo)braniti djecu od odraslih, sustava, punoljetnih i sl., a ne mobilizirati djecu za napuštanje Hrvatske. I više nego nevjerojatno, s dna nevjerojatnosti, tamo gdje je skoro nula i Vrag caruje, javlja se ova „pravobraniteljica“. Kad bi ova bila u nekoj zemlji gdje su djeca mobilizirana, natjerana u vojnike ratnike, kad bi u Hrvatskoj takva situacija bila, možda bi ih ona poslala u male bombaše – boške buhe – ta Partija ju je izabrala.
 
Predlažem zastupnicima u Hrvatskom saboru da njezino izvješće ni ne čitaju, a kamo li nakon ove izjave razmatraju. Sad se više, nažalost, ne mogu jednostavno baciti u koš za smeće, tek u onaj virtualni – moraš baciti cijeli „tablet“, a ni onda ne nestaju. Nego ne znam postoji li ikakav kodeks da se ovakvi mrzitelji/ce hrvatske države/ društva/ obitelji/ djece ne mogu zaposliti više nigdje u državnoj i javnoj službi, javnom poduzeću – ako ne postoji treba ga donijeti, nu i to bi, u odnosu na ovu izjavu bilo – ništa. Ne znam ima li još ovakvih partijskih kadrova koje nam je ostavio Zoka uokolo? Bit će da ih je tušta i tma. Javit će se već, ne će moći izdržati, ako ništa, a onda gubitak položaja.
 

Tomislav Gradišak

Povezane objave

Globalizacijske novosti iz njima normalnog

HF

Hrvatska je policijska država u službi izdajnika

HF

Jarebica nadjačala srpskog agresora

HF

Rudolf Dvorski izabran za predsjednika G.O. HSP AS Zadar

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više