Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

‘Jedi, digitaliziraj, voli’

"Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive ljudskih potencijala" na Godišnjem međunarodnom HR forumu od 12. do 13. listopada 2017.

 
 
»Svi procesi u upravljanju ljudskih potencijala će se morati preoblikovati i prilagoditi novom dobu, dobu digitalizacije. Najveća uloga HR-a je da poveže vodstvo, zaposlenike, klijente i okolinu. Naše odgovornost je, da je napravimo digitalizaciju ljudsku«, zaključio je Reza Moussaivian, vođa odjela za HR i inovacije  u Deutsche Telekomu.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/10/maxresdefault.jpg
Danica Purg
 
Na dvodnevnom međunarodnom kadrovskom forumu IEDC-Poslovne škole Bled sudjelovao je 80 kadrovskih menadžera iz 7 država. Svoja iskustva sa digitalizacijom podijelili su sljedeći stručnjaci: Melanie Seier Larsen, viši principal u The Boston Consulting Group, Gregor Bierent, New Frontier Group, Austrijai Klaus Niedl iz austrijske korporacije Novomatic Group.
»Prihvatimo digitalizaciju i sve što nam donosi budućnost«bila je glavna poruka svih prisutnih. Sljedeće su činjenice neizbježne rekla je Melanie Seier Larsen: "Do 2022. godine svako kućanstvo će imati najmanje 50 aktivnih mobilnih uređaja i morati ćemo naučiti kako raditi s robotima".
 
Na okruglom stolu, gosti Marko Majer, Ivana Krajinović, Tamara Valenčič i Emir Džanić obratili su se problemu multigeneracijskog radnog okruženja, gdje mlađe generacije uče od starijih, a isto je važno učenje starijih od mlađih, tj. reverse mentoring.
 

Iva Eibel, voditeljica korporativnih komunikacija, IEDC-Poslovna škola Bled

Povezane objave

RAZDJELNICI – Hoću povrat svoga novca

HF

Industrija je najbolji promotor plina u Dalmaciji

HF

Koliko novca zarađuju influenceri?

hrvatski-fokus

Manipulativna uloga i moralne granice tržišta

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više