Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Lukavi “katolibanski” napadi Zlatka Galla

Istanbulska konvencija – najobičniji pamflet Europske unije u pokušaju širenja rodne ideologije

 
 
Prvostupanjsko oslobađanje Tome Horvatinčića višestruko je pokazalo i potvrdilo svekoliki glib u kojem se nalazi hrvatsko društvo. Ponovno su se javili lažni dušobrižnici s neargumentiranim napadima. A zašto? Zato jer za njih je dotični vlasnik restorana čovjek kojega treba zgaziti. Samo zato što je u svome poslu uspio. Za one koji ga napadaju on je najobičniji Sotona, Zlo koje treba prognati iz Hrvatske. Zgaziti. Ne zato što je svojom luksuznom brodicom ubio dvoje Talijana, već zato što je on za njih domoljub. No, krenimo u seciranje slučaja Tome Horvatinčića.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/10/cbd18f46dfbcefa4770879d7387ebe9a-reyes-art-art.jpg
Činjenica je da je svojim brodom ubio dvoje Talijana. Za to mu se već godinama sudi, presuđuju, ponavlja suđenje, vrši neviđeni medijski pritisak na sudstvo. Sutkinja u Šibeniku donijela je presudu koju je donijela. Presuda je prvostupanjska. Na nju tužitelji imaju pravo uložiti prigovor. Suđenje će se vjerojatno nastaviti. Kakva će biti nova presuda, ne znam. No, ne ću se u nju miješati. Oni koji napadaju Tomu Horvatinčića i sutkinju namjerno zaboravljaju i prešućuju da je samo nekoliko dana prije sud u Italiji strašno presudio Hrvatici majci iz Splita koja je pobjegla sa sinom iz Italije u Hrvatsku. Bude li talijanski sud potvrdio prvostupanjsku presudu ova će žena ostatak života provesti u zatvoru jer ne će moći platiti novčanu kaznu koja joj je odrezana.
 
Idemo dalje. Zlatko Gall u Slobodnoj Dalmaciji miješa kruške i jabuke. Ne samo da napada hrvatsko sudstvo što već davno prije nisu na galge poslali Zdravka Mamića, Tomu Horvatinčića i druge domoljube i uspješne, nego se odjednom stavlja u zaštitu roditelja umrle Nore Šitum. Gall podržava Đanu Atanasovsku i Ivicu Šituma u njihovoj neuspjeloj nakani da se okoriste novcima Udruge 'Hrabro dijete', koja im je pomogla da se nesretno dijete liječi u SAD-u. I u drugim slučajevima stradale djece javljaju se roditelji i na razne načine pokušavaju ne samo postati medijske zvijezde. Smrt svoje djece na krivi način prezentiraju u javnosti.
 
Ide jugokomunistički Zlatko Gall dalje i u isti koš pokušava ugurati one koji se bore za život s onima koji su oslobođeni u sudskom postupku. Okomio se ne katoličke udruge, vrijeđa „notorni Vigilare“, koji, po njemu, Zlatku Gallu, „kroji i reže po svom katolibanskom krojnom arku“. Riječ „katolibanski“ preuzeo je iz slovenskoga jugokomunističkog rječnika koji u prijevodu znači – neoklerofašist, odnosno novodobni klerofašisti. Za Vigilare piše da nas želi „pretvoriti u turbokonzervativnu feudalnu sredinu“, Vicu Batarela opisuje kao „aktivistu“ koji želi „oživotvoriti diktaturu (katoličkoga) jednoumlja“. Uz Udrugu Vigilare Gall napada i životnu udrugu U ime obitelji, te njemu uvijek mrski „Kaptol“, koji »vode nesmiljenu kampanju o apsolutnoj zabrani pobačaja i biju ljuti boj protiv ratifikacije Istanbulske konvencije o sprječavanju nasilja nad ženama. Zapravo, baš kao i aktualna ljuta desnica, čine sve ono što im u doba “nacionalnog preporoda”, Domovinskog rata i visoke fibre u domoljubnoj ognjici devedesetih nije moglo ni pasti na pamet«.
 
Previše je ovdje izrečeno laži i napisano riječi koje se ne bi postidjeli niti Gallovi uzori iz pedesetih godina postojanja jugotvorovine (termin pok. Janka Bučara). Gall misli da smo svi mi ludi i da ćemo nasjesti na njegove laži o podmetnutoj opasnosti u obliku protuživotne Istanbulske konvencije, koja je najobičniji pamflet Europske unije u pokušaju širenja preopasne rodne ideologije.
 

Zrinko Horvat

Povezane objave

Trg maršala Tite u Zagrebu je isto kao i Trg Adolfa Hitlera u Tel Avivu

hrvatski-fokus

Koga u ovoj državi žrtve uopće zanimaju?!

HF

Dišemo pod nadzorom gubernatora, udruga, špijuna, medija, banaka, domaćih poslušnika i prodanih duša

HF

“Jasenovac” radi punom parom i danas

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više