Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Alijinu sinu treba suditi za veleizdaju

Bakirovo ostavljanje BiH u amanet Erdoğanu isto je kao velikosrpski genocid u Srebrenici i muslimanski u Lašvanskoj dolini

 
 
„Moj otac Alija je pred smrt ostavio BiH Erdoğanu u amanet, da skrbi o njoj“, još jednom je u nizu prijetnji Srbima i Hrvatima kazao sin  ratnog zločinca, ondašnjeg Sulejmana Silnog, Alije Izetbegovića i potvrdio veleizdaju Bosne i Hercegovine koju je učinio, kao najveće i najkažnjivije zlodjelo, njegov otac. S tim i takvim veleizdajničkim činima i prijetnjama Bošnjaci muslimani obilježavaju godišnjice smrti svoga vođe, koji je muslimanski narod uveo, ubitstvom srpskog svata, u krvavi građansko-vjerski beha sukob.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/11/eilimzfvvzrfbig.jpg
Slave zlikovca koji je tutnjao Bosnom i Hercegovinom prijeteći da je spreman žrtvovati i "250 hiljada Muslimana za islamsku BiH". Obilježavaju godišnjice smrti isilovca koji je Srednju Bosnu, udarom noža u leđa Hrvatima koji su primili na svoje prostore gotovo pola milijuna od velikosrba prognanih Muslimana, kasnije taj hrvatski teritorij spalio i učinio ga isilovskom čistom muslimanskom slikom.
 
Opustošena su hrvatska sela Lašvanske doline jednakim zločinom i mržnjom prema krsćanima kakvom su ih u prošlosti pustošili Turci, i kakvom danas isilovci puste Bliski istok od kršćana. Zločine etničkog i vjerskog čišćenja Alija Izetbegović je učinio kako bi što homogenije, islamiziranije i turciziranije predao u amanet, najvećem diktatoru i vjerskom islamskom fanatiku današnjeg vremena, turskom predsjedniku Erdoğanu. Time je muslimanski narod jedini u svijetu koji slavi svoga veleizdajnika. Bošnjaci muslimani slave  godišnjice vođe  koji ih je kao poslušne sluge izdao u ruke čovjeka koji je u svojoj Turskoj prenapunio zatvore s neistomišljenicima.
 
A koliko je Sultan Erdoğan sretan sa velićinom dobivenog amaneta govori i činjenica da je naredio u svojoj zemlji, u kojoj i danas ima mjesta u kojima ljudi ne znaju kako izgleda žlica, struja, ili voda iz vodovoda, to gotovo ne  znaju ni muslimani Bošnjaci u Sarajevu, da se snimi film o tom ratnom zločincu, i najvećem povijesnom veleizdajniku svoga naroda. Prije smrti, na bolesničkoj postelji, Alija je ostavio BiH, onaj njen dio koliko je gruntovno naslijedio od svog oca, a nikako i zemlju Srba i Hrvata, Erdoganu u amanet, a svoj muslimanski narod, valjda svjesan njegove nacionalne nedoraslosti i lutanja u traženju nacionalnog identiteta, da skrbi o njemu, kao o onima koji su u nekim manjkavostima upravljanja nesposobni vladati sami sobom. Sramotno poniženje i za svoj muslimanski narod.
 
Sin tog veleizdajnika, čovjeka koji je ispod svakog dna ponizio svoj muslimanski narod, ostavljajući ga u skrbništvo diktatoru  koji svakim danom uhićuje neistomišljenike, a to je i slika Alije Izetbegovića i Bosne i Hercegovine kakvu je gradio, na 14. obljetnici očeve smrti potvrđuje sluganski odnos svoga otca sa turskim predsjednikom i kaže: "On (Alija) je u njemu prepoznao budućeg  jakog lidera i ostavio mu u amanet brigu za BiH. Ja mislim da Erdogan itekako dobro nosi taj amanet", kazao je Bakir Izetbegović.
 
Jadan li je narod o kojem skrbe diktatori, radikalisti, vjerski fanatici, tuđinci i okupatori, ako Bošnjaci i smatraju Turke tuđincima i okupatorima. Nažalost, zasigurno da ih ne doživljavaju ni tuđincima ni okupatorima, niti se prema njima tako odnose,  što su dokazali  i potvrdili  više puta. Ne mogu im to ni biti kad su već u ratu, a danas to potvrđuju svakodnevno, Muslimani otpjevali pjesmu najkrvoločnijem beha okupatoru: "Turska je naša mati, tako je bilo i tako će ostati". Nema veće izdaje od ostavljanja zemlje u amanet okupatoru koji joj je zauvijek izmijenio europsku sliku i stoljeća  je vratio unazad. Zapravo zauvijek je prikovao u prošlost, iz koje nikada ne će i ne može izaći u cjelini kakva je bila prije te konfesiocidno genocidne osmanlijske okupacije.
 
Ono što tu Izetbegovićevu veleizdaju čini još strašnijom i krvoločnijom nije samo njihova suradnja sa okupatorom, s kojim se u svim dimenzijama izjednačavaju s njim, već činjenica da oni nastoje cijelu zemlju i sve nemuslimane izdati diktatoru Erdoğanu,  pa čak i  podijeljenu BiH ostaviti mu je u amanet. Bošnjaci se već smatraju apsolutnim vladarima nad neBošnjacima i BiH, napose nad Hrvatima kao potlačenim i obespravljenim federalnim partnerima, i kao da u toj vjerski i nacionalno šarenoj zemlji ne žive kršćani, pravoslavni i katolici, Srbi i Hrvati.
 
Alija se ponašao, a u tomu ga i sin Bakir slijedi, bosanskim pašom za kojeg kršćani ne postoje, niti smiju biti u zemlji s muslimanima. Iako ga beha kršćani nikada nisu birali za svoga vođu i za predsjednika Bosne i Hercegovine, on u njihovo ime, a sin mu to danas potvrđuje zemlju ostavlja u Turskoj. Kad čovjek nema svog vlasništva onda i tuđe ostavlja u amanet tuđincima.
 
Čak Izetbegovići, pa ni bilo tko drugi, nema pravo ni svoj grunt ostavljati okupatoru, ni prodati prije negoli to ponudi državi, bez obzira što Bakir i njegovi veleizdajnički suradnici na rasprodaji prodaju beha zemlju Arapima. Netko povodom te veleizdaje kaže  „Izetbegović može samo svoj grunt ostaviti okupatoru“, što ipak nije točno. Treba vidjeti kako i na koji način je dobio  i taj grunt od okupatora. Je li i taj amanet ostavljen Turskoj otet od kršćana u vrijeme danka u krvi. I stoga, on je mogao ostaviti u amanet samo ono  turske zemlje što ju  je donio na opancima kada se vraćao od Erdoğana kojem se išao klanjati.
 
Bosna i Hercegovina ne će više nikada, jer pola tisućljeća je bilo predugo, biti turski vazal, i Erdoğan može biti brat samo Bakiru, no nikako i žrtvama njegova zločinačkog carstva. Kršćanima žrtvama  turskog i muslimanskog zločina genocida i konfesiocida. Muslimansko ostavljanje BiH u amanet Erdoğanu isto je što i velikosrpski genocid u Srebrenici i muslimanski u Lašvanskoj dolini. Razlike ni u čemu nema. I ako je ima onda je Izetbegovićev genocid veleizdaje veći od srpskog u Srebrenici, budući da on time izdaje sve nemuslimane, kršćane i cijelu BiH. Ne može se to nikako drugačije tumačiti negoli ponovno prisilno islamiziranje kršćana u Bosni i Hercegovini. Stoga budućnost Bosne i Hercegovine ostaje jedino ili u prisilnoj islamizaciji ili u njenoj diobi, kao jedinom i pravednom riješenju, što je alternativa tom ponovnom turskom krsčanocidu na europskom teritoriju.
 

Vinko Đotlo

Povezani članci

Muslimansko vjerska ideologija isključivosti

HF

Tko može spasiti BiH od nestajanja?

HF

Da nam se u Bosni Pariz ne dogodi…

HF

Rasističko-fašistička agresija na nebošnjake

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...