Hrvatski Fokus

Tko ne koristi naftu, završi u moru…

 
 
„Ako tko umišlja da zna nešto, još ne zna kako treba znati.“
(1 Korinćanima 8.2)
 
Vjerovali ili ne oni koji šire vijesti ili imaju svoj program ili su pod kontrolom moćnika koji imaju program. To je razlog zbog kojeg moramo imati sistematski pristup vijestima ili bar kada je u pitanju žuti tisak. To želimo podijeliti s vama.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/11/c_scalefl_progressiveq_80w_800.jpg
Antonin Scalia
 
PROPITUJTE SVE- Ne vjerujte ničemu što čujete dok osobno ne istražite i analizirate a onda odlučite što je ispravno.
 
1. MASOVNA UBOJSTVA, UBOJSTVA I NESRETNI SLUČAJEVI
 
a) Masovna ubojstva.
 
Kad kriminalac – pojedinac počini predpostavljeni masakr, držite u pameti, da ako se ne radi o holivudskom filmu, gotovo nikada nitko ne ubija iz osobnog zadovoljstva a posebno ne da istrijebi desetine i stotine stranih, nepoznatih ljudi. Na pr. nitko se neće po vlastitoj volji zaletiti među desetine pješaka kao što se to dogodilo u lažnoj strašnoj nesreće u Nici, u Francuskoj, 14 srpnja 2016., ukoliko vozilo, po scenariju u realnom vremenu, nije daljinski upravljano od onih koji upravljaju događajem ili ukoliko se ne radi o mehaničkom ili elektroničkom kvaru.
 
Nijedan revolveraš ne može ubiti na desetine ljudi ukoliko nije Rumbo. Policajci koji sudjeluju u pucnjavi imaju maksimum pogodaka 30 % a češće i manje, ponekad i 2 %. Kako onda može neki ludi i fanatični naoružani razbojnik biti bolji u pogađanju cilja od istreniranog profesionalnog policajca? Svaki školovani policajac zna da su  96 % od svih počinjenih ubojstava  počinili oni koji poznaju žrtve i da prije nego su  uhićeni za osumnjićene policajci moraju osigurati dokaze za što je potrebno vremena za razliku od vijesti u 10 sati koje odmah iz prve ruke javljaju cijelu detaljnu povijest o počinitelju, iznose čak i motive  što samo po sebi postavlja pitanje „kakvu osumnjičeni ima korist od zločina za koji ga se optužuje. Kakva je to čudesna istraga!?
 
Luđaci ili osumnjičene ubojice-teroristi od toga nemaju nikakve koristi. Oni obično na neki način bivaju ubijeni. Njihove se obitelji također ne mogu okoristiti tim terorističkim djelom jer su beskrajno terorizirane nakon toga. Dalje. Nitko, apsolutno nitko u takvim okolnostima ne ubija iz ideoloških razloga. U vrućem naletu propagande može se prodati i umetnuti bilo kakav nacrt događaja. Glavni pozadinski motivi  služe i jesu Za Imperij, Za kontrolu oružja, Anti islamski s trajnim naglaskom koji opravdava rat/protiv terora/, Za Izrael. Skloni su i opravdavajući za sigurnosno obavještajne službe, podržavaju homoseksualizam, abortus, anti kršćanski su itd.
 
Najčešće iza ovih zločina stoje vlade – u sadašnjem slučaju – /podržavanje crnačkog obojenog stanovništva/ imigracije/ ili se radi o lažnim napisima, djelima i unaprijed planiranim događajima/ koji služe tomu da prođe neki zakon na glasovanju kojim će se okoristiti visokopozicionirani političari i njihov način života ili je u korist onih koji podmićuju državnu administraciju za ostvarenje svojih tajnih planova /HDZ-ov župan iz Požege koji je prebio ženu, te je smijenjen uoči glasovanja o Istanbulskoj konvenciji. Op. K.P./ Najbolji način za vlade je da ubace ove motive u „događaje“ koji izazivaju strah, nakon čega slijedi  uznemiravanje, i po ugledu na nacističku vlast, kontrola. A onda se pojavljuje policijska država da zaštiti političare i njihov manipulativni program protiv srđbe naroda.
 
b) UBOJSTVA I NESRETNI SLUČAJEVI
 
Kada iznenada umre netko iz vlade, iz politike, iz medija ponovo se upitajmo: KOMU TA SMRT IDE U KORIST? Kada je sudac Vrhovnog suda Antonin Scalia nađen mrtav u svojoj sobi jastuk mu je bio na glavi. Ali službena vijest je bila srčani udar. Zaista? Je li to bila poruka poslana Pravosuđu da se drži određenih pravila? Ili je li elita htjela poslati poruku i zamijeniti Scaliau nekim tko će njoj biti više po volji? A što je s princezom Dianom? Da li itko misli da bi Kruna dopustila da se majka budućeg kralja Engleske uda za muslimana, posebno kada je bila trudna? Nemoguće je dopustiti da budući Kralj ima brata ili sestru muslimana/ku. Ni na koji način. Je li slučajnost automobilska nesreća u kojoj je bio ubijen novinar Rolling Stonea Michael Hastings koji je radio na priči o umješanosti CIA-ina direktora Johna Brennana u velikoj aferi. Radi li se o „slučajnosti“ kada je riječ o nekomu tko se otarasio 400 medijskih profesionalaca (ozbiljno?) koji su se bavili israživanjem okrutnosti američke vojske u Iraku od kojih je život izgubilo preko 2 milijuna iračana. Treba li se i ovo dodati listi?
 
Kad se sruši avion možete s 95 % računati da se radi o planiranom rušenju. Jer putovanje avionom je najsigurniji način prijevoza u svijetu s postotkom nesreće 21 % na milijun letova. Iza takve nesreće obično stoji država ako se među putnicima nalzi netko s čijim uklanjanjem država ima neke planove. John F. Kennedy Junior je ubijen zajedno sa ženom i nerođenim djetetom u zrakoplovnoj nesreći u srpnju 1999. Pogriješio je kad je otvoreno progovorio da želi postati predsjednik da izvede pred Pravdu one koju su stvarno ubili njegovog oca. Kako je ta sila osjetila da John Junior ima veliku šansu da ostvari cilj pobrinula se za njega. Nadzvučni avion Concorde se srušio. Proširili su se glasovi da ga je oborila CIA. Zašto? Concorde su izgradili Aerospatiale iz Francuske i British Aircraft Corporation iz Engleske, obadva vojna zrakoplovna instituta i proizvođača projektila. Svako od njihovih klijenata i potencijalnih mogao je besplatno letiti na Concordu da odvuče klijente od američkih proizvođača.
 
Concorde je bio točka otpora u letačkoj tehnologiji, nešto što Amerikanci nisu imali. Isto tako i Rusi s Tupoljevom Tu-144 koji je oboren na pariškom zrakoplovnom mitingu 1973. Concorde je prizemljen nakon vatrenog pada u Parizu u srpnju 2000. godine. Tako su svi iznadzvučni zrakoplovi Concorde prizemljeni da se izbjegnu daljnja masovna ubojstva. Ako amerikanci nemaju nadzvučne putničke avione zašto bi ih imali drugi narodi? Interesantno je primijetiti kako se svako malo europski Airbus zrakoplovi koji su takmaci američkom Boeningu ruše na čudan način i padaju s neba!? To nije dobro za business, zar ne?
 
Ista je logika korištena u sabotaži britanskog Titanica i njemačkog Hindenburga. Obadvije putničke linijske letjelice su uništene 1912. i 1937. na transatlanskom putovanju neposredno prije slijetanja na odredište u SAD-u. Titanic je imao pogon na paru dok je njemački Hindenburg imao pogon na vodik. Od početka 1900-e nafta je bila jedini energetski izvor koji je bio je „dopušten“na masovnom transportnom tržištu. To je bila istina onda i sada. Naftu je kontrolirao u ono vrijeme monopolist, John D. Rockefellerov Standard Oil Corporation i filijale kćeri. Uništenjem ovih dviju gigantskih linijskih letjelica poslana je nedvosmilena glasna poruka: Koristi naftu, ili inače!?
 
2. IZRAEL I BLISKI ISTOK
 
Kada se radi o tzv. islamskom terorizmu i ratovima na Bliskom istoku i Sjevernoj Americi /MENA/regiji (drugim riječima o Arapskom svijetu/, kada se za terorističke čine okrivljuje radikalni islam na Zapadu, možete se zatvorenih očiju kladiti da iza njih stoji Izrael. Jer Izrael ima koristi od svih ovih ratova i terorističkih djela a ne Arapi, ne muslimani i ne Zapad. Izrael koristeći AIPAC, uvlači SAD, a time i sve zemlje u regiji sa svim terorističkim grupama (u kojima  su izraelski Mossad agenti stoje kao „Arapski islamski teroristi“). Tako u svakom takvom događaju /čitaj terorizmu/ koristi ima samo Izrael. Širenjem terora s lažnim predzankom – lažnim zastavama – false flag-cionisti nastavljaju otimanje arapske zemlje i odvraćaju pažnju sa zločina u Gazi i apartheid režima u svojoj državi.
 
3. SKANDALI, DEMONIZACIJE I MEDIJI
 
Skandali i demonizacije se koristi da se uništi protvnik bilo pojedinac, bilo političar, politička stranka, država, religijska grupa itd. Sjetite se skandala s Monicom Lewinski! U to vrijeme je Bill Clinton pokušao postići izraelsko palestinski mir koji židovi nisu htjeli. Onda su cionisti podmetnuli Monicu Lewinski u Bijelu kuću da seksualno kompromitira Billa Clintona. Tako je propao pokušaj mirovnog rješenja a Bill Clinton se našao u nemilosti. Mirovni proces su gurnuli u stranu svi predsjednici koji su ga naslijedili i tako ostavili Izrael da sam na Bliskom istoku razara po volji. U svim tim scenarijima sukrivci su mediji koje financiraju cionisti a posebno kada se radi o Bliskom istoku, jer su glavni mediji financirani židovskim novcem. I neki alternativni mediji su također financirani židovskim novcem. Oni imaju jednu ili više sljedećih karakteristika:
– Nikada ne kritiziraju Izrael, čak i suprotno, tvrde da Izrael ne može biti u krivu.
– Oni uvijek demoniziraju arape i islam da bi stavili Izrael u povoljno svjetlo.
– Oni stalno potiču na rat.
– Njih uvijek predstavlju glasnogovornici A ličnosti.
Primjeri su Drudge Report, Infowars, Prison Planet, World Net Daily, Savage Nation, Zero Hedge…
Mark Abramoff, židov sa Macedoniaonline.eu je prepisao ovaj naš članak: Kako tumačiti medije i promijenio naslov u Upute i vodič kako tumačiti medije i novosti izbacivši iz teksta sve što se tiče židova i Izraela. Na isti način su njegovi sunarodnjaci otuđili Palestinu.
 
4. NOVAC I GOSPODARSTVO
Uvođenjem nestalnosti tržišta i manipulacijama Federalnih Rezervi naš financijski svije ide u katastrofu. Sve je manipulirano i kontrolirano.  Korumpirane Federalne Rezerve nisu kad je novac u pitanju.                                   
            
5. RELIGIJA I MEDIJI KOJIM DOMINIRAJU ŽIVOVI
 
Oni su od imena našeg Gospodina Isusa Krista napravili pogrdu, ruglo. Koliko je samo Isus psovan i vrijeđan u medijima, ali ne i Buda ili Krišna ili bilo koji drugi bog. Kako to da su uvijek svećenici predstavljani u javnosti kao pedofili ali nikad niste čuli za rabina pedofila. Zašto nam se ne kaže da uvijek iza uklanjanja  Kristovog imena iz Božića i s javnih mjesta stoje židovi. Ovdje se radi o ratu protiv kršćanstva.
          
6. RATOVI I VOJNO INDUSTRIJSKI KOMPLEKS
 
Ratovi koriste samo dijelu elite a ne koriste vojnicima koji umiru uzaludno. Ne koristi ni  njihovim obiteljima a ni gospodarstvu. Svi ratovi su zločin.
 
7. ZNANOST I MEDIJI
 
Mediji vole prikazivati znanstvenike, njihove nepotvrđene teorije, njihova „otkrića" u najboljem mogućem svijetlu. Posebno kada se tiču Big Pharma. Najveći dio njihovog prihoda dolazi od njihovog podmetanja ponude lijekova, njihovih zmijskih ulja neukoj javnosti koja u tome ne vidi propagandu i golemu štetu od popratnih učinaka ovih lijekova.
 

Biblijski institut, https://biblicisminstitute.wordpress.com/views-of-news/(s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

(Ne)čisti panamski papiri

HF

Turska – strateški problem Rusije

HF

Putinov sirijski manevar

HF

Istina o Rohingyama u Miyanmaru

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više