Hrvatski Fokus

Zločin u Ahmićima je plansko zlodjelo britanskih obavještajnih službi, njezinih vojnika, Izetbegovića i mudžahedina

 
 
Uzalud je bošnjačko-muslimanski trud u poricanju neporecivog. Što sve više vrijeme odmiče od krvavog građansko-konfesionalnog beha sukoba, tim više izlazi na vidjelo skrivana njegova istina, napose istina uzroka tog strašnog rata. A istina je ta da je rat započeo Alija Izetbegović koji je naredio, i dobro platio ubojstvo srpskog svata, nakon kojeg  je bio spreman, pa gotovo sve i činio, da žrtvuje 250 tisuća svojih muslimanskih sunarodnjaka za ostvarenje Islamske Republike Bosne i Hercegovine. Nastojao je da i po milijunsku cijenu ljudskih žrtava svojih Muslimana uđe u povijest kao Sultan Alija koji je stvorio Islamsku državu u Europi, i time nadamšio svog prethodnika Sulejmana II. Veličanstvenog kojem nije pošlo za rukom da to učini.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/11/maxresdefault.jpg
Alija je bio spreman, a u tome je i uspio, beha sukob pretvoriti u vjerski rat, čime je to beha nacionalno vjersko međusobno ubijanje, postalo početak Trećeg svjetskog rata kojeg su njegove pristalice i ratnici iz Bosne i Hercegovine javno započeli 11. rujna 2001. godine terorističkom agresijom na SAD. Današnji ti Alijini džihad-ratnici ubijaju diljem svijeta kršćane, napose one ostatke u islamskim zemljama gdje im spaljuju svaki trag i znak. Time je Bosna i Hercegovina kakvu je u Islamskoj deklaraciji opisao i ratom započeo graditi Alija Izetbegović po drugi put u povijesti postala mjesto početka svjetskih ratova, Prvog i Trećeg. Iz dobro organiziranih i ustrojenih centara na federacijskom prostoru džihad-ratnici kreću u terorističke akcije kakve je izvodila samo Turska u vrijeme krvavog pohoda osvajanja Europe, nakon što je 1453. godine osvojila Carigrad i crkvu Svete Sofije pretvorila u džamiju.
 
Zahvaljujući izgrađenoj infrastrukturi, financijama koje pristižu, i od prikupljenog zlata što ga skupljala po siromašnoj i gladnoj zemlji Alijina žena, u isilovskim centrima u Bosni i Hercegovini danas se neometano i prijeteći vijore zastave zločinačko-terorističkog ISIL-a. Crne zastave s arapskim natpisima vijore se pored magistralnih cesta na Husinu, Ljubačama, Ošvama, Pascima, Gornjoj Maoči, Gluhoj Bukovici, u predgrađima Sarajeva, Tuzle, Zenice… Zasluga Alije Izetbegovića u radikalizaciji i islamizaciji vjersko šarene zemlje vidljive su u tim zastavama gotovo po cijeloj Bosni i Hercegovini. Onaj drugi dio Alijinog vjerskog radikalizma, koji je uveo i temelje mu izbetonirao na toj europskoj periferiji, otkriva jedan od najboljih  poznavatelja tijeka procesa isilizacije i vehabizacije Bosne i Hercegovine, i Alijine agresije na Hrvate, a dijelom i na Srbe. Cijeli Alijin politički život obilježen je naci-fašističkim djelovanjem, koje je započeto još u mladosti, a zbog čega je bio i osuđivan, kako u Jugoslaviji tako i u Jugoslaviji u malom, ondašnjoj Bosni i Hercegovini. Ne čudi stoga što nikada nije priznavao suverenost i konstitutivnost, odnosno jednakopravnost Srba i Hrvata, a što je potvrdio  i dokazao u brutalnostima ratovanja i ubijanja onih koje nije priznavao.
 
Izetbegović je bio, kako pokazuju dijelovi otkrivene istine ne samo sudionik genocida nad vlastitim narodom u Srebrenici, već i planski vršio etničko čiščenje Muslimana na jednom beha dijelu kako bi ih što više naselio na prostore koje je zamišljao i planirao u granicama Muslimanije, koja mu je bila jedini politički i ratni cilj, bez obzira na cijenu ljudskih žrtava. Na putu k tom zločinačkom cilju, koji je ostvaren u svim islamskim zemljama, vjerskih čistih muslimanskih zajednica, Izetbegović je iz dijelova Posavine, a napose iz Cazinske krajine, svoj narod iseljavao na prostore gdje je većinski bio hrvatski narod, Središnja Bosna. Bio je plan mijenjanja etničke slike tih teritorija i vojno pojačanje za agresorski rat protiv hrvatskog naroda. Na tim beha dijelovima je ustrojio i mudžahedinsko-isilovske centre i konclogore za Hrvate.
 
Tek kada je desetine tisuća muslimanskih Krajišnika, i nekoliko tisuća mudžahedina i isilovaca, koji su ostali i danas žive kako na prostorima Lašvanske doline tako i na cijelom federacijskom ostatku, doveo na taj beha dio s hrvatskom većinom, tada je sa najvećom mržnjom i žestinom udario nož u leđa Hrvatima, i na tim prostorima, gotovo, istrgnuo hrvatsko katolički, i europski korijen. Prvo je isplanirao  i sudjelovao, sa nekim obavještajnim službama, u prvom redu britanskom čiji su se vojnici „slučajno“ našli prvi u Ahmićima, u zločinima u tom selu, a pripisuje mu se i sudjelovanje u zločinu u Srebrenici, kako bi sa tim zločinom pripisanog Hrvatima dobio odriješene ruke za zločine koje će kasnije počiniti nad hrvatskim narodom.
 
Zločin u Ahmićima je plansko zlodjelo britanskih obavještajnih službi, njenih vojnika, Alije Izetbegovića i mudžahedina. Bez počinjenja tog zločina Izetbegovićeva Armija i mudžahedini teško bi se, zbog pritiska europske i svjetske javnosti, upustili u tako strašne masakre i etnička čišćenja hrvatskog naroda u Lašvanskoj dolini, ali i šire po Bosni i Hercegovini. Samo zbog Ahmića, što je potvrda Alijinog uspjeha u tom krvavom naumu, svijet je šutio, i još uvijek šuti, na stradanje Hrvata u Lašvanskoj dolini, koja je najstradalniji hrvatski dio u Bosni i Hercegovini.
 
Ništa tako ne smeta današnjem bošnjačko-muslimanskom čelništvu kao otkrivanje istine beha rata. A nje je sve više i više na vidjelu, što potvrđuje i velika nervoza Bošnjaka, koji su uložili ogroman trud i novac da ta istina nikada ne izađe. Jednostavno se ne snalaze u ovom vremenu, kada sami u međusobnim trvenjima otkrivaju tko je započeo beha rat, tko je skupljao vreće zlata za taj sukob, koje dovodio i doveo mudžahedine, današnje isilovce da ratuju za Velikog Alaha.
 
No ono što ih najviše smeta u ovim otkrićima istine, a zbog čega na one koji tu istinu otkrivaju jednako udaraju i politički čelnici i poglavar Islamske Zajednice BiH, je činjenica da tu istinu prihvaćaju i priznaju i neke europske zemlje, iz kojih dolaze vijesti i povrde da je Bosna i Hercegovina zbog desetine tisuća isilovaca i Arapa kojima se beha zemlja poklanja i prodaje, velika opasnost za mir i stabilnost u Europi. Nije teško zamisliti kolika bi to bila opasnost ako bi Bošnjaci uspjeli, u svom planu unitariziranja i centraliziranja, te građaniziranja beha društva, cijelu zemlju pretvoriti u isilovski centar. Na tu opasnost hrvatski narod je davno ukazivao, i žrtvom povratnika koji su ubijani od strane Alijinih političkih istomišljenika i mudžahedina, potvrđivao. Stoga, i mali dio otkrivene istine, i opasnosti za Europu koja dolazi iz isilovskih centara Bosne i Hercegovine, čvrst je dokaz neodrživosti ovakve zajednice, i kamen temeljac za nove pregovore o uređenju neuređene beha zajednice.
 
Gradnja džamija na okupiranoj hrvatskoj zemlji
 
Dakako i prijetnja ratom Alijinog sina ide tome u prilog, ali i potvrđuje kontinuitet ratne politike Izetbegovića, koji zemlju, pa i onaj osvojeni dio, ostavljaju Turcima u amanet. Sve te otkrivene istine, još više neotkrivene, kao i Bakirova prijetnja novim ratom u BiH, ili nastavkom u Daytonu zaustavljenog, trebalo bi pred sobom imati i Haaški sud kada bude, 29. studenog 2017. izricao drugostupanjsku presudu hrvatskoj šestorki, Prliću i ostalim. Je li 29. studeni izabran slučajno ili ne, povijest će pokazati. Iz ratnih kockica koje se otkrivaju jasno se vidi da je muslimanski cilj ratovanja bio udruženi zločinački  pothvat, kojem se jedino suprotstavio hrvatski narod i njihovi čelnici u Haagu. Da nije bilo hrvatskog otpora muslimanskom zločinačkom pothvatu Bosna i Hercegovina bi bila etnički i vjerski čista muslimanska kao i Republika srpska, a Europa bi još više bila meta islamskog terorizma, koji je ruši istom mržnjom kakvom je muslimanska Armija BiH porušila, i danas ruši hrvatske prostore i na okupiranoj hrvatskoj zemlji grade džamije. Što je i gradnja džamija na okupiranoj hrvatskoj zemlji već udruženi zločinački pothvat.
 
Samo oslobađajuća presuda Prliću i ostalim, što i nema alternativu, može zaustaviti Bakira Izetbegovića da ne počne novi rat, i Bosnu i Hercegovinu izgradi kao globalni isilovski teroristički centar, kao najveću povijesnu prijetnju Europi i europskoj civilizaciji.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Bošnjačkom trojcu pridružila se Bisera

HF

Prijete mi smrću

HF

Natječaj na temu pobijeni hercegovački franjevci tijekom i u poraću Drugoga svjetskog rata

hrvatski-fokus

Iz Vučjaka babo protjerao Hrvate

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više