Hrvatski Fokus

Smrću Slobodana Praljka – umrla je pravda u Den Haagu

 
 
Danas je krepao Haaški sud. U posljenjem danu svoga sramotnog više od 2o godina postojanja i djelovanja, ubili su časnog čovjeka našeg generala Slobodana Praljka. Nije mogao podnijeti nepravdu i skončao je vlastiti život. Zbog nepravde učinio je to i Zvonko Bušić. Učinilo je to tri tisuće hrvatskih dragovoljaca. Nepravda postaje nepodnošljivom kad dosegne mjeru kao što je ova danas – 20 godina bez dokaza, bez krivnje, od nepravednoga suda.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/11/5tMxl4N.jpg
Ali krivnja je na nama, na našim veleizdajnicima, prema sudu Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta: Stipe Mesić, koji je svjedočio za haaškog tužitelja, Ivo Josipović, koji je uporno dokazivao krivnju Hrvatske za sukobe u BiH, i Vesna Pusić, koja je u Hrvatskom saboru optužila Hrvatsku za agresiju na Bosnu i Hercegovinu. I na dan smrti generala Praljka, likuje nad haaškim presudama i dokazuje da je ovo logičan epilog hrvatske politike prema Bosni i Hercegovini. O takvima je, o hrvatskim izdajicama i štriku za njih, pisao i govorio A. G. Matoš.
 
Dario Kordić, koji je u Haagu osuđen i izdržao je 25 godina u uzama, rekao mi je za posjeta u zatvoru. Da mi nije vjere u Boga i ljubavi za Domovinu, ja ovo ne bih izdržao!“ Slobodan i Zvonko i 300 branitelja nisu izdržali. U ovom teškom trenutku Hrvatski sabor, Hrvatska vlada i Hrvatski Narod moraju učiniti svoje, u ime Žrtava i Istine.
 

Dr. Zvonimir Šeparović, predsjednik HNES-a

Povezane objave

Propovijed biskupa Petra Palića na Groblju mira na Bilima

hrvatski-fokus

Umro Marko Turić

HF

Aktualna vlast na sve načine onemogućuje povratak Hrvata

HF

HNES upozorio Andreja Plenkovića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više