Hrvatski Fokus

Theodor Meron i Carmel Agius su kao Mladen Bajić i Dinko Cvitan

 
 
Da me je slučajno prije mjesec dana na ulici pitao neki novinar što mislim o predstojećoj presudi generalu Slobodanu Praljku i ostalima u Den Haagu, doveo bi me u tešku poziciju. Jer je u pitanju želja i prognoza. Kada bih iznio svoju prognozu, stavio bih se u društvo Vesne Pusić i Ante Nobila. Što je pogrješno. Ja sam ovakvu presudu davno predvidio. O tome sam pisao na ovo portalu još 2015. ono kad je došlo do neke rotacije sudaca. Do rotacije Theodora Merona i Carmela Agiusa. Pa sam rekao da će, Hrvatima omiljeni sudac (Theodor Meron) koji je oslobodio Markača i Gotovinu, u glavnom procesu – vratiti dug, a malteški katolik, koji je u prvostupanjskoj presudi Gotovini, čini mi se bio za puštanje Gotovine, biti baš ovakav.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/Vitalij-Curkin-covek-koji-voleo-i-branio-Srbe-Zapadu-je-udarao-samare-zbog-Srbije-FOTO-VIDEO.jpg
Vitaljij Ćurkin
 
Theodor Meron i Carmel Agius su kao Mladen Bajić i Dinko Cvitan. Još sam tu naveo da Hrvati slave sudca koji sudi po Nobilovu izvješću – Ahmići. Opet Theodor Meron. Ja tu vidim (vidio sam) raznorazne špekulacije koje su morale rezultirati ovakvim ishodom. Jer je u pitanju Versailles, odnosno razbijanje Jugoslavije. A krivac tog razbijanja, jednostavno mora biti kažnjen. A to kažnjavanje razbijanja Jugoslavije vapi za revizijom.
 
Da bi se kvalitetno izvršila revizija presude Slobodanu Praljku, treba poći od početka. Osim pravnih propusta u pravosudnom procesu protiv Praljka, treba napasti i Ćurkinova veta (Vitaljij Ćurkin, ruski veleposlanik pri UN-u). Treba reći kako su ta veta bila organizirana veta UN-a. U jeku najžešćih razaranja Hrvatske, UN donosi rezoluciju za rat u Hrvatskoj (u SFRJ). Sasvim očekivano, Vitaljij Ćurkin (Rusija) na rezoluciju stavlja veto. Koliko puta? Nakon svih tih rezolucija i Ćurkinovih veta, odnosno pobjede i međunarodnog priznanja Hrvatske, slijedi pravosudno kažnjavanje onoga koji je razbio versaillesku Jugoslaviju. I malteški katolik kažnjava Praljka – Hrvatsku. Hrvatska treba reći kako je ova presuda Praljku i ostalima nastavak Ćurkinovih veta na rezolucije UN-a za rat u Hrvatskoj 1991. Treba reći da je Carmel Agius ortak Vitaljija Ćurkina. Opet kažem da bi se u reviziju presude Praljku i ostalima morao uključiti i „borac za suradnju sa Haagom“ Ivan Zvonimir Čičak. Tolika borba za suradnju, a ovakva presuda? Hrvati Carmela Agiusa mogu proglasiti ubojicom Hrvata i odvjetnikom ISIL-a.

 

 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

U selu kod propalog apotekara

HF

IDS-ov “antifašizam” = talijanski fašizam

HF

Kandidati se odnose prema biračima kao da su s “posebnim potrebama”

hrvatski-fokus

Rada-Lambada protiv hrvatske države

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više