Hrvatski Fokus
Hrvatska

Haaški sud NATO-va obmana

Na ovom se sudu sudi samo odabranim etničkim skupinama

 
 
To je izrekao o Slobodanu Praljku dr. Henry Makow na svojoj web stranici u povodu tragičnog događaja izricanja presude Slobodanu Praljku u sudnici nelegalnog Suda, financiranog od Sorosa, korporacija, zainteresiranih država i pojedinaca koji su krojili presude. Dr. Henry Makow je posvetio svoj život razobličavanju Novog Svjetskog Poretka u kojemu je pravo utemeljeno na dokazima i istini od profesije istraživanja događaja i krivnje prema činjenicama koje su se dogodile u stvarnosti prešlo u postmodernu koja gubi svaku vezu sa stvarnošću.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/pr0.jpg
Bosanski Hrvat general Slobodan Praljak (1945.-2017.)
Hrabro žrtvovao svoj život da bi prokazao svijetu kako
Je Haaški sud za „ratne zločine“ NATO-va obmana.
Ma što da je učinio krivo umro je kao ratnik.
 
S realnošću su izgubili vezu i predstavnici hrvatske vlasti koji iščekuju povlaštene promocija u hijerarhiji Novog Svjetskog Poretka na međurnarodnom planu koja se postiže izdajom obrane nacionalnih interesa. Oni ne gledaju na to šo će o njihovim postupcima misliti narod nego procjenjuju svoje riječi i geste po učinku u Bruxellesu i New Yorku. Oni jednostavno ne mogu vidjeti Istinu.Da bi se napredovalo u međunarodnoj hijerarhiji Novog Svjetskog Poretka mora se dokazati spremnost za izdaju nacionalnih interesa. Tako su Mario Draghi i Romano Prodi u noći tajno provedenoj na jahti „Britania“ njezinog britanskog veličanstva održali sastanak s Goldman Sachsom i rasprodali tajno svo nacionalno „obiteljsko srebro“ Italije. Zauzvrat je Romano Prodi postao predsjednik Europske unije a Mario Draghi Europske središnje banke. Tako su međunarodnu zajednicu zadužili svi talijanski i ini političari: Silvio Berlusconi, Matteo Renzi, Portugalac Emanuel Barosso i ini političari koji su se propeli na međunarodnom planu dok im države propadaju, gasi se proizvodnja, raste nezaposlenost, pada natalitet itd.
 
Ovo govorim spominjući se talijanskog iskustva ali s obzirom da je takvo i grčko, španjolsko, portugalsko itd. pretpostavljam da je slično i s hrvatskim političkim postavom što se osobito vidjelo u poniznom prihvaćanju zločinačke krivnje koja je bačena kao povijesna ljaga na obraz i dušu hrvatskog naroda. Očito je da to nije njihov obraz i njihov narod, jer bi svoj obraz branili, a duše nemaju.
 
Ako čovjek nema zašto umrijeti onda nema zašto ni živjeti. Život takvog ispraznog čovjeka je probavni trakt i tijelo za odjelo.Ja tako doživljavam našu političku „elitu“ koja u svemu pazi na vanjski dojam a ne na istinu i na stvarnost. Kao što žive u opsjeni tako će se ugasiti u mraku a ideal koji je nosio u srcu i duši hrvatski general Slobodan Praljak će obasjavati buduće generacije i one koji ljube pravi PUT, pravu ISTINU i istinski  ŽIVOT – ISUSA KRISTA.
 
Sitni kalkulatori koji najprije izračunaju koliko će svojim riječima i gestima zaraditi na međunardnoj hijerarhijskoj ljestvici Novog Svjetskog Poretka završit će u mraku a tržišni mehanizam koji kao novu ontološku kategoriju promiču ne određuje nikakvu tržišnu vrijednost za čovjeka. Ljudska cijena na tržištu je danas ovakva a sutra onakva. Za njih je čovjek roba. Nije zlato i zato nema vrijednosti i podložan je superinflaciji.To je i razlog zašto oni nisu mogli prepoznati junaštvo, veličinu i snagu domoljublja, hrabrosti, nesebičnosti idealizma Slobodana Praljka. To mu je priznao dr. Henry Makow. Naša „elita“ pati od daltonizma. Njima je sve sivo i zato im je svejedno u što gledaju. U sunce gledati ne mogu. Ovo je moj oproštaj od hrvatskog generala Slobodana Praljka. Toliko o našoj političkoj „eliti“ najvećem potrošaču hrvatskog nacionalnog dohotka s najmanjim učinkom.
 
No evo što je o hrvatskom generalu Slobodanu Praljku 1. prosinca 2017. na svojoj web stranici izrekao dr. Henri Makow. Izrekao je svoje mišljenje kao slobodan čovjek koji vidi stvarnost a što se nisu usudili vidjeti i izreći naši predstavnici vlasti koji su izabrani da nas, narod, našu čast, kao naša obrambena antitjela, štite pred vanjskom opasnošću:                          
 
»Zašto nisu zapadni NATO-ovi predstavnici suđeni na sudu za „ratne zločine“ i za „zavjeru – konspiraciju“oni koji su dopustili ratne zločine u Libiji, Siriji, Iraku i na mnogim drugim mjestima“?Dramatično samoubojstvo bosanskog hrvatskog generala Slobodana Praljka u srijedu, 1. prosinca, u sudnici u Haagu (unatoč tomu što je već u zatvoru odslužio svoj rok) je ustvari 15-a smrt u zatvoru malobrojnhih zatvorenika u Haagu tijekom proteklih nekoliko godina. Trojica su počinila samoubojstvo a dvanaest ih je umrlo od „bolesti i prirodnom smrću“. To je statistički gotovo nemoguće da se događaju tolike smrti u jednoj maloj grupi sredovječnih ljudi i to dijagnosticirane kao „prirodne“. Mnoge od žrtava, kao Slobodan Milošević, inzistirale su na ratnim zločinima NATO-a.
 
Istina je da su različite vojne okrutnosti počinjene u balkanskim ratovima ali su ova „suđenja za ratne zločine“ suđenja samo odabranim etničkim skupinama. Zabranjen je progon za ratne zločine NATO-a i muslimanske vojske. Narodi s Balkana i njihovi zapovjednici su osuđivani ne za počinjene zločine koje su oni sami počinili nego na temelju „udružene zavjere – udruženoga zločinačkog pothvata“ i „dopuštanja“ okrutnosti koje su počinili drugi. Zašto nisu na temelju tih istih optužbi optuženi vođe NATO-a za „ratne zločine“ za „konspiraciju“, za „dopuštanje“ itd. ratnih zločina u Libiji, Siriji, Iraku i na mnogim drugim mjestima. Kod njih se radi o nečemu većem od zavjere.
 
Optužbe protiv predsjednika SAD-a Billa Clintona bila bi za ilegalno bombardiranje Srbije, pokolj civila koje je čak i zločinac Clinton teško mogao probaviti. Iako se Clinton složio s bombardiranjem njemu je bilo dopušteno da desetljećima živi oslobođen krivnje.Drugi aspekt „suđenja za ratne zločine“ je da su se suci, posebno neki iz SAD-a, ponašali otvoreno sadistički, psihopatski zlostavljajući optuženike, opsesivno tražeći pokriće za NATO-ove zločine, za agente CIA-e koji su ilegalno naoružavali milicije među balkanskim narodima. I da je počinio makakve zločine general Slobodan Praljak, 72 godine, pokazao je junačku hrabrost dajući svoj život zato da obznani svijetu da je Haaški sud za „ratne zločine“ obmana koja nameće „istinu pobjednika“ za NATO-ovu propagandu… On je umro kao ratnik koji je izrekao istinu i ako je što učinio u prošlosti zaslužuje svaki oprost.
 

https://www.henrymakow.com/2017/12/War-Crimes-Tribunal.html

(s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

Istina preduvjet za pomirbu

HF

Sven i Saša Pupovčevi svirači

HF

VUKOVAR – LJUBAV, SAN I NADAHNUĆE

HF

Važno je pitanje granica Grada Dubrovnika

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više