Hrvatski Fokus

Najlakše je prognozirati ono što sam programiraš

 
 
Znate koji je danas najlakši posao u politici? Pa najlakše je biti politički analitičar za Balkan-BiH. Najlakše je prognozirati ono što sam programiraš. Tako danas iz američkog State Departmenta, kao i povjerenik za europsko susjedstvo i proširenje Johannes Hahn upozoravaju na jačanje muslimanskog radikalizma i ruskog utjecaja u BiH. U povijesti je bilo svakakvih urota, ali, s obzirom na mogućnost prenošenja informacija danas, ovakve urote protiv jednog naroda (Hrvata), sigurno nije bilo. Na jačanje muslimanskog i ruskog radikalizma u BiH, upozorava onaj koji je u BiH zatvorio katoličku (hrvatsku) banku i koji je pred Banja Lukom zaustavio hrvatsku vojsku!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/CroatiaasamemberofUN.jpg
U mom prethodnom članku na ovom portalu spominjem Ćurkinova (ruska) veta, tome ću dodati još neke stvari koje su uzrok muslimanskog i ruskog (srpskog) radikalizma u BiH, zbog čega bi Hrvatska mogla tužiti UN. Ako ne UN, onda bivše dužnosnike UN-a, ako su još živi i ako nemaju trajni diplomatski imunitet. Jer, s obzirom na zločine koje Hrvatima čini UN, borba u Hrvatskoj proti UDBA-e, KOS-a i pete kolone nema nikakvog smisla. U Hrvatskoj, u Saboru, samo bi netko mogao tražiti rodni list od Gorana Beusa Richembergha i saborsku raspravu o huliganima (TORCIDI). A ni to ne će nitko. I to su vojnici UN-a. Pa sjetimo se onih važnijih stvari koje se mogu pripisati UN-u koje su uzrok ovog stanja u BiH.
 
Uz Ćurkinova veta na rezolucije UN-a, dolazi embargo na uvoz oružja Hrvatskoj, „nespremnost Europe“, zatvaranje hrvatske banke u BiH, zaustavljanje hrvatske vojske pred Banja Lukom, i na koncu ova presuda Praljku i ostalima na međunarodnom sudu u Den Haagu. Još kad tome dodamo komentare četiri stalne članice Vijeća sigurnosti (SAD, VB, Francuska i Rusija, Kina tu nije važna) na presudu Praljku i ostalima, treba reći kako su komentari stalnih članica Vijeća sigurnosti na presudu Praljku i ostalima u kontekstu embarga na uvoz oružja Hrvatskoj i Ćurkinovih veta. Treba reći da su one predlagane rezolucije UN-a za rat u Hrvatskoj bile dimne zavjese UN-a i zaštita Miloševića, jer je predlagatelj rezolucije znao da će Rusija staviti veto. Iseljavanje Hrvata iz Hrvatske, mogu samo zaustaviti arhivi – otvaranje arhiva. Ali ključeve arhiva drži UN, odnosno UDBA, KOS i peta kolona.
 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Vinko Filipović veli kako ne zna nijedno pitanje koje je postavljeno na državnoj maturi i ostane živ!

hrvatski-fokus

Umjetnička po-etika Olivera Frljića

HF

UPITNE SLUČAJNOSTI – Nisu li predsjednikovi gafovi unaprijed dogovoreni?

hrvatski-fokus

Je li pandemija izmišljotina?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više