Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Hrvatski fokus jedini na braniku Domovine

Jesu li Vijeće, a time i HAZU, zadnja linija obrane hrvatskog identiteta, hrvatskog jezika…?

 
 
Laslo Torma identificirao je vrlo važne probleme. Zaboravio je samo na trenutno najmoćniju osobu u Hrvatskoj. Gospodina Razdjeljnika. Na listi kojeg su dva akademika, prema pisanju Hrvatskog fokusa od 15. prosinca.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/790x450hrvatski-fokus-2u4.jpg
U kontekstu da Hrvatski fokus objavljuje Crvenu knjigu recenzija, rasprava je liIstanbulska konvencija koju nismodužni u cijelosti  prihvatiti, premda neki akademici i članovi ovog Vijeća smatraju da je sve u redu. Ili kada nam novi voditelj sekcije 12. kaže da su dobili novac da obučavaju frizerke za Švicarsku, kada sada neki iz CKR-a pričaju kako treba učiti i djecu sklonoj umjetnosti njihovih genijalnim robotskim igračkama , kada nismo u stanju ispravno prevesti STEM makar je taj izraz neadekvatno preveden (vidi Jezik, 2015.) i kada je lansiran Poststem koji je položaj u tome svemu Znanstvenog vijeća HAZU-a za obrazovanje i školstvo.

Nažalost ne mogu se nadati boljem u ovom trenutku. Naime kao pravi hlebinac smatrao sam da je ovo Vijeće a time i HAZU zadnja linija obrane hrvatskog identiteta, hrvatskog jezika a posebno hrvatske mladeži od navedenih utjecajnih faktora. Čini se da će zadnja linija obrane postati Hrvatski fokus i slični portali. Gdje će pisati kao pojedinci neki od članova ovog Vijeća. Poslije teksta gospodina L. Torme, postao sam još deprimiraniji.
S poštovanjem!
U vlastito ime, voditelj  VI. sekcije za Tehniku i strukovno obrazovanje.    

Igor Čatić

Povezane objave

Prosvjetljenje Damira ibn Kajina

HF

Lustracije ne će biti

HF

Bal vampira na Medvednici

hrvatski-fokus

Djeca trebaju biti u razredu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više