Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Potreban nam je registar članova Vijeća

Tko je članica Vijeća, gospođa Sanja Lukić

 
 
Predsjedniku Znanstvenog vijeća HAZU za obrazovanje i školstvo
Akademiku Vladimiru Paaru
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/01/skzslatinaBozic2017-22.jpg
Poštovani Akademiče ali i svi primatelji ovoge-pisma!
E-pismo koje smo jučer primili od gospođe Sanje Lukić pokazuje opravdanost moje inicijative na posljednjoj sjednici Vijeća. Najhitnije nam je potreban registar članova Vijeća. Član Sekcije za tehniku i strukovno obrazovanje, gosp. Laslo Torma opravdano je pitao tko je članica Vijeća, gospođa Sanja Lukić. Koja nas poziva na ulicu. Pregledom popisa članova Sekcija od 27.11.2017. nisam je našao u popisu.

Treba stalno ponavljati- U Hrvatskoj je u službenoj komunikaciji  obvezan hrvatski standardni jezik. A e-pismo gospođe Sanje Lukić je napisano na stranom jeziku. Što nam time poručuje?

Njezino e-pismo ukazuje na još jedan problem. Radimo gotovo dvije godine, a nismo jasno definirali naše ciljeve. Kada sam dobio poziv da uđem u Vijeće, smatrao sam da trebamo nastaviti argumentiranu raspravu o, za Hrvatsku nedopustivim manjkavostima predložene kurikulne reforme. Koju je javnosti predstavio i dalje je nesmetano predstavlja, dr. sc. Boris Jokić. Sada je bjelodano  da u Vijeću ima mnogo pristalica Ministrice, njezinih kvotara i sličnih. A mi ne znamo tko je tko u Vijeću.

Zato molim da se najhitnije načini predloženi registar. Predlažem da ima sljedeće rubrike. Svaki prijedlog poboljšanja je dobro došao.
 

Ime i Prezime
Zvanje
Titule
Zanimanje
Zaposlen/povezan
Igor Čatić
dipl. ing. strojarstva
Prof. emeritus
Umirovljenik
Fakultet strojarstva i brodogradnje (FSB)
E-pošta
Mjesto rada
Član Sekcija
Član reformskih tijela MZO
 
igor.catic@fsb.hr
Zagreb
1, 6, 8
Ne
 
S poštovanjem!

 
Igor Čatić

Povezane objave

Profesionalno njegovanje iluzija

HF

Majčin dan

HF

I usprkos zlima svima

HF

Hormoni utječu na osjećaje i raspoloženja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više