Hrvatski Fokus
Društvo

Justin Trudeau – Rockefellerova pudlica

Teški debilizam kanadskoga premijera

 
 
Nedavni primjer, pokazuje kako se ipak može nešo postići protiv sve goreg kulturnog marksizma i dženderizma, koji nameće elita. Justin Trudeau, kanadski premjer, u stvarnosti, glatka Rockefellerova p….ca na daljinsko upravljanje, to je onaj lepi Džastin, najnajpredniji državnik na Zapadu, jeftina bijela varijanta Baracka Obame, kojemu propagandni korporativni mediji od New York Timesa, pa do našeg Jutanjega lista, pišu takve hvalospjeve, da ulizavačka slina iz th hvalospjeva curi na monitoru vašeg računala, kada to čitate sa portala… E nedavno je lepi Džastin u Kanadi bio na nekom skupu na kojem se raspravljalo o ravnopravnosti spolova, pravima žena, dakle o tipičnom dženderskom proljevu. Jedna mlada žena u publici upravao je držala govor i u tom govoru spomenula riječ "mankind" (čovječanstvo).
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/02/maxresdefault.jpg
Lepi Džastin, politički korektan do zadnjih dlačica na svojim sićušnim mudima, prekinuo je tu ženu i rekao, ona ne treba više upotrebljavati riječ "mankind" – jer ta riječ sadržava riječ "man" (muškarac). Man na engleskom jeziku, znači i čovjek i muškarac. Ta riječ "mankind", diskriminira žene i zato je lepi Džastin rekao da se ubuduće umjesto riječi mankind treba govoriti "peoplekind". Riječ peoplekind ne postoji u engleskom jeziku i čista je izmišljotina – kovanica lepog Džastina. Peoplekind, kada bi pokušali prevesti na hrvatski, to bi zvučalo, kao "ljudočanstvo" ili "ljudskočanstvo" ili "ljudskosanstvo" ili "narodčanstvo", "narodanstvo".. otprilike tako. Dakle teški debilizam.
 
Međutim, u kanadskoj javnosti, ipak su se javili mnogi ljudi, i ugledni profesori engleskog jezika i otvoreno rekli da je to što je predložio premijer Kanade, baš tako – teški debilizam. I svi su se narugali lepom Džastinu– Nakon nekoliko dana, premijer se oglašava, i kaže, ma samo sam se šalio, to je bio vic, ma lupio sam malo glupost, ali to "peoplekind" je bila šala… Dakle, kad je premijer vidio, da se javio otpor i da su mu se narugali, onda je napravio korak natrag i pokušao se opravdati da je samo bila šala, Međutim, nije bila šala, on je to mislio sasvim ozbiljno, ali kada je vidio da ga je javnost većinski ismijala, onda se povukao i rekao, da je bila šala.
 

Edmund Edwardovski, https://www.facebook.com/edmund.edwardovski.7

Povezane objave

Nazvati nekog klečavcem javno teško je sramoćenje i kazneno djelo i treba se upitati tko dozvoljava takvo blaćenje

hrvatski-fokus

KNJIŽEVNI MINIMALIZAM – Gospodin drug Tito

HF

AFORIZMI – Klasični sukob interesa je između uzgojitelja i izdržitelja

hrvatski-fokus

Vrzino kolo ratnih profitera

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više