Hrvatski Fokus

Neka posebni savjetnik predsjednika Vlade nagrade dijeli u – Jazovki

 
 
Sukladno odredbi članka 23. stavka 5. Zakona o Vladi Republike Hrvatske, Krešimiru Macanu određena je naknada za rad u iznosu od 9.000,00 kuna neto mjesečno', priopćeno je iz Vlade. A zašto!? Od 1. siječnja postaje posebni savjetnik predsjednika Vlade za strateško komuniciranje. Njegov angažman ne će uključivati službeno zaposlenje na Markovom trgu, već će Macan biti vanjski suradnik.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/Strategie-de-communication.jpg
"U sklopu dodjele nagrada Grand PRix biramo 'Komunikatora' i 'Antikomunikatora' godine kako bismo istaknuli dobre komunikacijske prakse, ali i kako bismo osobe koje tako ne komuniciraju potaknuli da porade na otvorenosti i konstruktivnosti svoje komunikacije“, kazao je predsjednik žirija 11. Grand PRixa HUOJ-a Krešimir Macan (SD, 20. 2. 2018.). A nagrada se zove „Šipak godine“. Deset kandidata za tu nagradu „pomeo je svojom konkurencijom“ sisački biskup msgr. Vlado Košić. A da ne ponavljam ili ulazim u dublju analizu s ovim događajem napominjem kako je to najsažetije opisao, izanalizirao i sažeo u riječi, u svom članku u HT-u od 1. ožujka 2018., Ivica Marijačić: „Nema dvojbe da bi Macan i drugovi iz stručnog žirija rado msgr.Košiću nagradu uručili u Brezovici, ali neka to učine nad Jazovkom iz koje se i danas čuje vrisak žrtava, živućih ranjenika iz zagrebačkih bolnica koje su Titove zvijeri tu dovele i bacile“.
 
Je li ovaj članak pročitao ijedan zastupnik Sabora RH ili član Vlade RH a da je iz stranke HDZ? Eto tko im je na čelu Vlade i HDZ!? Tako povlačiti po blatu jednog biskupa iz Crkve u Hrvata! E, lakše bi se podnijelo i to da predsjednika Vlade i HDZ-a ne vidimo i na crkvenim svečanostima, tj. blagdanima i sudjeluje u nekim obredima (grlo na sv. Blaža). Oh, kakvog li vrhunskog licemjerstva! Ako poslije ovoga kardinal Bozanić u sljedećem velikom slavlju vidi i predsjednika Plenkovića, neka ga (poput Krista u Hramu kad je bičem istjerao sve iz Hrama, isprevrtavši stolove…) drzovito primi za ruku i istjera iz katedrale, a i druge vrlo bliske njemu da ne čine kuću molitve i slave Božje političkom prostitutkom i inih izopačenosti! Ako ne, čekat ćemo novoga nadbiskupa zagrebačkoga koji će poput ondašnjeg nadbiskupa Stepinca održati govor pred katedralom (na blagdan Krista kralja 1943. da ga čuje cijeli svijet), najprije grešnim kršćanima, psovačima, ubojicama nerođene djece, oskvrniteljima nedjelje(dana Gospodnjega), a potom vlastima; u Zagrebu (NDH), Berlinu, Londonu i onima u šumi (partizanima).
 
Najlakše je šutjeti, zar ne? Strateško komuniciranje, hm! Manifestacija procesa dehumanizacije i demonizacija svega hrvatskoga koji traje nakon 2000., a osobito ovo iz Domovinskog rata pojačano je ovih dana kad se vrhunske vrijednosti, kao što je davanje života i udova za obranu Domovine stavljaju pod noge onih koji su bili na suprotnoj strani, a sada na slamku održavaju Vladu Plenkovića i mrcvare se udovice poginulih koji su bili i ostali Za Dom Spremni. Da, da sve tri riječi velikim slovima. A takozvano Povjerenstvo…, ma bolje da ne pišem!
 

Nikola Bašić, Vis

Povezane objave

U Mimari je samo Porfirije nedostajao

HF

SNV Milorada Pupovca blokirao mi je pristup njihovim stranicama Novosti i TV VIDA na Facebooku

hrvatski-fokus

Bandić slavio što gubitak glasova nije i veći!

HF

Poražen bolesni ego predsjednika Vlade

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više