Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Možda Plenković shvati da nije Napoleon

Članovi HDZ-a bi ispred stranačkih prostorija trebali zapaliti svijeće

 
 
Andrej Plenković, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice se odlučio na politički juriš kojim će svojoj stranci, hrvatskom Saboru, narodu i Državi nametnuti Istanbulsku konvenciju. „Istanbulska konvencija je po svojoj biti sotonski akt (Marko Ljubić). Prirodni rod i spol žene i muškarca su različiti od roda i spola po Istanbulskoj konvenciji, zato Istanbulska konvencija spada u kategoriju crnog humora: "Po tome, žena može biti i onaj tko je biološki muško. Ako se biološke činjenice ne slažu s 'rodnim identitetom' – tim gore po činjenice" (Davor Ivo Stier).
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/sonofthedevil.jpg
Do danas smo znali da je netko tko tvrdi da je Napoleon jedno od ovo dvoje: ili junak crnog humora, ili bolesnik. Stranački vrh HDZ-a pod pritiskom Andreja Plenkovića je 12. ožujka 2018. odlučio da će od sada biti drugačije. Odlučio je da će u Saboru progurati ovaj "sotonski akt", ovaj nasrtaj na čovjekovu bit "na esenciju čovjeka" (Marko Ljubić). Ako neki muškarčina, željan privilegija, zaključi da će kao žena po ženskoj kvoti lakše ući u Sabor, treba mu po ovoj Konvenciji priznati njegovu ženstvenost i sva ženska prava bez obzira na njegove motive. Davor Ivo Stier u svom pismu predsjedniku HDZ-a i članovima Predsjedništva ove stranke piše: "Problem je što se traži da se takve teorije, protivne prirodnom zakonu, uvedu i u škole." Ali, nesreća nikad ne dolazi sama. Istanbulska konvencija je i "akt razdržavljenja hrvatske države" (Marko Ljubić). Provedbu ovog antidržavnog "sotonskog akta" će nadzirati GREVIO, tijelo od 10-15 osoba koje ne smiju biti političari.
 
Vlada će dio posla, "ako ne i sav posao prebaciti na nevladine organizacije. Drugo, ova Konvencija obvezuje Vladu da će financirati te nevladine organizacije" (dr. Marija Selak). "…lijevo-liberalna civilna scena Istanbulsku konvenciju primarno treba kako bi dugoročno osigurala svoj opstanak u materijalnom smislu… U praksi će to značiti da, ako nisu zadovoljne sredstvima koje dobivaju iz proračuna, ljudskopravaške udruge mogu prijaviti „problem“ svojim kolegama u GREVIO-u koji će na temelju toga postupati i pritiskati Hrvatsku. U svakodnevnom govoru to nazivamo reketom (Mate Mijić).
 
GREVIO će svake godine dobivati dva izvješća o provedbi ovog "sotonskog akta". Jedno od hrvatske države, jedno od ne-države, udruga civilnog društva. Odlučivanje o temeljnim nacionalnim interesnim prepustit će skupinama koje će svojim zauzetim radom razgrađivati tradicionalni moral, hrvatsku kršćansku kulturu, narod i državu, a od toga će moći dobro živjeti. Članovi HDZ-a bi ispred stranačkih prostorija trebali zapaliti svijeće. Možda će to pomoći da se njihov "Napoleon" i stranački vrh prosvijetle pa odustanu od ovog "sotonskog čina". U protivnom bi njihov "Napoleon", stranački vrh i stranačka vojska mogli u politički izginuti.
 

Vlatko Ljubičić

Povezane objave

“Ovce koje piju more”

HF

Protestanska misa ruši katoličku vjeru

HF

Povećanje dohotka pod povoljnijim uvjetima

HF

Fauci financirao razvoj koronavirusa u Wuhanu

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više