Hrvatski Fokus
Gledišta

Plenković nas je neugodno iznenadio

Planiramo pokrenuti referendumsku inicijativu protiv rodne ideologije

 
 
Poštovani,
najava premijera Plenkovića u četvrtak o skoroj ratifikaciji Istanbulske konvencije je neugodno iznenadila sve nas koji ne želimo da se pod krinkom borbe protiv nasilja u hrvatske zakone, obrazovanje i cijelo društvo uvede rodna ideologija.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/grozdje_vinograd_toskana_italija_131216_tw1024.jpg
1) Svim saborskim zastupnicima poslali smo u ime građanske inicijative Istina o Istanbulskoj dopis s obrazloženjem gdje se točno rodna ideologija nalazi u Konvenciji i zašto nije dobro da se ratificira. Preporučujemo da i Vi pročitate to obrazloženje ovdje.Izvješća i slike s održanih tribina diljem Hrvatske i ostale vijesti pratite na stranici inicijative www.istinaoistanbulskoj.info.
 
2) Pozivamo one od vas koji ste vjernici da se uključite uveliku molitvenu devetnicu, od danas 10. ožujka do blagdana sv. Josipa 18. ožujka, s nakanom da se Hrvatska odupre ratifikaciji Istanbulske konvencije! Ovu vrijednu molitvenu inicijativu, prijeko potrebnu u ovoj situaciji, potaknula je i pokrenula udruga “Hrvatska za život”, jedna od članica građanske inicijative. Pogledajte poticajni plakat ovdje i dijelite ga na društvenim mrežama ovdje, kako bi se što više ljudi uključilo u ovu zajedničku molitvu za spas Hrvatske!
 
Kako sada stvari stoje, planiramo pokrenuti referendumsku inicijativu na ovu temu, o čemu ćemo vas uskoro obavijestiti.
Srdačan pozdrav!
 

Kristina Pavlović, predsjednica udruge Glas roditelja za djecu – GROZD i članica građanske inicijative Istina o Istanbulskoj

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezane objave

Hrvati u Srijemu su autohtoni!

hrvatski-fokus

Hrvatski identitet nije za prodaju, ni pod koju cijenu

hrvatski-fokus

Aleksandar Karagjorgjević okupirao je 3. listopada 1929. godine Hrvatski Srijem

hrvatski-fokus

Hrvatski Svjetski Sabor, HOS, Okučani

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više