Hrvatski Fokus
Gledišta

Poštovani Hrvati, ako vas još ima u toj stranci?

Zar ga svi vi podržavate u tim nakanama s kojima su ga antihrvatski krugovi poslali u ovu napaćenu zemlju

 
 
Nakon što je razorio nacionalno-domoljubni karakter vaše i naše stranke, dao vjetar u leđa svim mrziteljima i protivnicima naše Domovine, uspostavio vlast s onima koji se grčevito bore protiv svih hrvatskih vrjednota, nakon što intenzivno radi na uvođenju kurikulne reforme s antihrvatskih pozicija, nakon što je sačuvao simbole titoističkog totalitarizma, koji je hrvatskom narodu nanio najveće žrtve i stradanja u povijesti, sada preko hrvatskih izdajnika (i u vašim redovima) nastoji raticirati Istanbulsku konvenciju kako bi zadao – kao lažljivi demokršćanin i prevario svoje birače, zadnji udarac Katoličkoj Crkvi i vjernicima koji su u najvećoj mjeri vaši odani članovi i pobornici.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/i_love_sinecure_decal.jpg
Taj čovjek za kojega ne znamo tko ga je doveo i dalje radi na razaranju hrvatskog identiteta, hrvatske kulture, hrvatskog gospodarstva, hrvatskog obrazovanja, hrvatske budućnosti… Zar ga svi vi podržavate u tim nakanama s kojima su ga antihrvatski krugovi, iz zemlje i svijeta, poslali u ovu napaćenu zemlju, kako bi je na pladnju predao svjetskim moćnicima  a sebi osigurao sinekure u njihovim brlozima. Svi smo odgovorni! – poznate su riječi velikog hrvatskog književnika i domoljuba Petra Šegedina. Doista, smo svi odgovorni. Pa i vi u stranci koju dotični koristi za neke nama strane antihrvatske i vlastite probitke. Probudite se, krajnje je vrijeme. Nadam se da znate o kome je riječ?!
 

Mijo Ivurek, Zagreb

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezane objave

Bračni par Rađenović

HF

Još 410.000 eura za rođake i prijatelje

hrvatski-fokus

Ministrica Divjak ponaša se – divljački

HF

Kako se to majstorski podmeće!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više