Hrvatski Fokus
Iseljeništvo

Slijedimo švicarski domoljubni put

Nijedan strani zakon nikada više ne smije biti iznad Ustava i suverenosti Republike Hrvatske

 
 
Prigodom najave Vlade Republike Hrvatske da pokreće ratifikaciju Istanbulske konvencije, Hrvatski svjetski kongres daje sljedeću javnu izjavu:
Ni za koga čestitog nema dvojbe da borba protiv nepravde i nasilja nad ženama, djecom i nad bilo kojom osobom ili bićem u društvu, jednako ni nad onim vrlo rijetkim ljudima u društvu koji imaju teškoća s prihvaćanjem svoga prirodnog spola muškarca ili žene, mora biti na prvom mjestu u svakoj demokraciji, ali tražimo da Vlade RH nađe načina, da ne bi slučajno slijepim prihvaćanjem te ratifikacije pustila nasilu nametanu tzv. rodnu ideologiju svima nama.  
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/03/7617483376_a105a24aeb_b.jpg
U načelu, treba slijediti švicarski pristup i odlučno se boriti da centri moći u EU-u načinom malih koraka nipošto ne postanu nad hrvatskim narodom neka u novim rukavicama osmanlijska, austrougarska ili srbijanska vlast.  RH Nitko od takvih i njihovih zakona nikada više ne smije biti iznad Ustava i suverenosti RH! Tko god im pri tome bude pomagao činit će golemu štetu i svojoj zemlji i svome narodu. Ono što su nekad davno Hrvati poručili Mađarima, „regnum regno non praescribit leges“ (Kraljevstvo kraljevstvu ne propisuje zakone), nažalost, evo je na sve više polja aktualno i danas, pa isto tako treba se postaviti prema mutnim i skrivenim namjerama EU-moćnika, kao što slično sve više država u Europi to i čini.  
 
Velika je šteta da se naš narod i građani RH dijele i gube energiju i zbog ove stvari, dok nas kao narod i državu bije cijeli niz velikih zala i slabosti, od loše ekonomije i uglavnom neutjecajne i nesposobne hrvatske političke elite do teških demografskih i pravosudnih problema.
 

Šimun Šito Ćorić, glasnogovornik HSK

Vinko Sabljo, predsjednik HSK

Povezani članci

U traganju za istinom

HF

Višnja

HF

Književni klub Stanislav Preprek

HF

Hrvatsko veliko prelo bez Hrvata

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...