Hrvatski Fokus
Hrvatska

Josip Kljaković-Šantić razotkrio laži

Tužbom američkom sudu mogle bi se ograničiti srpske laži i spriječiti sotonsko djelovanje J.R.I.-ja

 
 
S velikim sam zanimanjem pročitao knjigu Jasenovac – enigma holokausta autora Josipa Kljakovića-Šantića što ste je vi izdali (Tkanica, Zagreb, 2016. Nevjerojatna je količina laži koju je razotkrio. Došavši pred kraj knjige uočio sam na str. 168. knjige sljedeću rečenicu recenzenta knjige Ante Belje: „Širenje zloglasnih mitova i govora mržnje može se jedino obuzdati pravosudnom borbom protiv kleveta i mržnje.“ Ne znam, je li tko uočio ovu rečenicu i nešto poduzeo u smislu te preporuke.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/04/Jasenovac.png
Iako se ova rečenica odnosi na JUSP Jasenovac, smatram da bi isto oružje trebalo upotrijebiti i protiv J.R.I. iz New Yorka. Ako pojedini suci u SAD-u mogu obustaviti primjene pojedinih propisa koje donosi predsjednik Donald Trump, ne bi li se na sličan način, tužbom američkom sudu moglo bar ograničiti ili možda čak i spriječiti sotonsko djelovanje J.R.I.-ja? Vjerujem da to ne bi bilo jednostavno i da bi koštalo. Možda bi gospodin Beljo koji ima veze sa hrvatskim iseljeništvom ovu svoju ideju mogao plasirati njima i uz njihovu materijalnu pomoć pokrenuti takvo što.
 

Josip Tomašić

Povezani članci

»Zaboravna« baba Rudanka češlja kosu

HF

Istina, a ne revanšizam

HF

Zaboravljeni Hrvati u Kenđiji

HF

‘Član obitelji’ izgrizao jednomjesečno dijete

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...