Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

UNITARIZAM – Nakon Željka, evo nam Boriše!

Boriša Falatar sin Hrvata i Muslimanke, Željko Komšić, sin Hrvata i Srpkinje

 
 
Nema straha za Hrvate u BiH. Ni oni se sami ne moraju bojati za svoju budućnost. Za njih brinu Muslimani, tamošnji Bošnjaci od 1993. godine. Kada im nije uspjelo da im ponovno nametnu Željka Komšića, sada nam nude Borišu Falatara za "hrvatskoga člana" Predsjedništva BiH. A tko je momak kojemu su roditelji dali ime Boriša? „Sarajlija“. U gradu na Miljacki rođen je 6. lipnja 1975. Otac mu je Hrvat, Miljenko Falatar, a majka Muslimanka Dženana Balagija. Otac je inženjer strojarstva, a majka ekonomistica. Majka ima i „pedigre“, vuče korijene od dviju, tijekom Titine vladavine, poznatih muslimanskih obitelji: Džemala Bijedića iz Mostara i Nurije Pozderca iz Cazina (Turska Hrvatska). Bogom dan za novu prijevaru Hrvata.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/04/MocaMaterialMilicaBoris_Falatar600.jpg
Milica Zatezalo i Boriša Falatar
 
Školovao se u Sarajevu. Kao potomak jugokomunističkih kulaka studij je nastavio u Parizu na američkom sveučilištu AUP-u (American University of Paris). Kao i majka, i Boriša je ekonomist. Na AUP-u je bio asistent dvojice profesora Farhada Nomanija i Ali Rahnema, ekonomista i povjesničara. Kako vidite, obojica su muslimani. Ekonomist Nomani je iz Irana, a ekonomist i povjesničar Rahnema je također iz Irana.
 
Pohađao je i Kennedyjevu vladinu školu na Harvardu. Tu je stekao magisterij iz javne uprave. Godine 1993. Boriša Falatar već radi za Ujedinjene narode, što mu omogućuje da dobije stipendiju u SAD-u. Izabran je u Međunarodni odbor Crvenoga križa. Nema podataka je li član Odbora Crvenoga polumjeseca. Oženjen je. Ima ženu Srpkinju, Milicu Zatezalo, dvije kćeri Lunu i Hanu, te sina Ivana. Jugoslavija u malome. I sada neka netko prigovori da nije bolji izbor od Željka Komšića. I Željkov otac Marko je Hrvat, dok mu je majka Danica Srpkinja od Doboja. Žena mu je Muslimanka Sabina. Željko i Sabina imaju kćer Lanu. Lana isto kao Luna ili Hana. Nema grješke!
 

Zrinko Horvat

Povezani članci

Hormoni utječu na osjećaje i raspoloženja

HF

Dario Špelić i Oluja

HF

NDH je bila država kao i svaka druga

HF

Možda Plenković shvati da nije Napoleon

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...