Hrvatski Fokus
Gledišta

Treba se držati katoličkog nauka

Maletićka je jedno govorila na predizbornim skupovima, a drugo danas

 
 
I Željka Markić i Vigilare bi trebali ispitati koliko se drže katoličkog nauka. Ako je i stoti dio istinit od onoga što se može čuti članova Opus Dei, morali bi se oni itekako zabrinuti. Predsjednik HBK ima doktorat iz psihologije. On je sigurno dobronamjeran, ali je moguće da ni on nije pročitao koncilski dokument Gaudium et spes u kojem se jasno definiraju odnosi Crkve i političke zajednice te izričito kaže da su Crkva i politička zajednica neovisne i autonomne, svaka na svom području djelovanja.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/04/maxresdefault.jpg
Nitko nije do sada objasnio zašto nije bilo pobune kad je Zoran Milanović potpisao Istanbulsku konvenciju. Ivana Maletić se pravi nevještom, a na stranačkim predizbornim skupovima HDZ-a govorila je drukčije. Ni Miroslav Tuđman eto sada kaže da nije bio informiran o programu HDZ-a. I kamo idemo sada? Predati državu Sinčiću, Pernaru, Marasu, Bulju, Grmoji… a medije Bujici? I u HNS vratiti Vesnu Pusić?
 

Milan Horvat, Zagreb

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Pojavio se Mirko trinaestoga dana

hrvatski-fokus

Nasilje nelegitimne saborske većine POKRO = pravomoćno osuđene kriminalne organizacije

hrvatski-fokus

Bacanje prašine u oči

HF

I HAZU je (su)odgovoran za manipulacije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više